Arkania
Poznat
- Poruka
- 9.069
Klinac bolje izadji u realan svet, umesto sto sedis na forumu 24h (sto tvojih 13000 poruka i dokazuje).Idi djeda u klinac ! Nije ti dovoljno sto zahebavas babu , nego si se registrovao i na krstaricu !![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Klinac bolje izadji u realan svet, umesto sto sedis na forumu 24h (sto tvojih 13000 poruka i dokazuje).Idi djeda u klinac ! Nije ti dovoljno sto zahebavas babu , nego si se registrovao i na krstaricu !![]()
Ako ga Telekom bude zezao neka promeni operatera...Samo dobar im je taj paket, cim to funkcionise i sa onog sveta...
![]()
To treba iskoristiti za promociju nacionalne MTS........................![]()
Један наркоман је "умро".. мајка је ишла сутрадан на гробље да положи цвеће али чула је запомагање за помоћ. Брзо је у страху и паници отишла по помоћ да ископају гроб, међутим док су то урадили отворили он је јадник већ умро. Чупао је косу у сандуку од муке.. Е то је језиво не дај Боже да се икоме више понови. Туга мајчина, а његова несрећна смрт.
Samo da tarife ne budu paklene...![]()
То су духови. Нема другог објашњења.
(((((((((((((((((((((((((((((((((((( Def. ovo.Deda je vec u raju, to babu cima neki andjeo koji je preuzeo ulogu njegovog pi-ara...![]()
Добра почетна идеја за причу, роман, или филм страве.auuu jezivo. sta mislite o ovome?
Hahaha , taj klinac bi ti mogao biti tata . Samo da ti dam informaciju da sam prvi motocikl registrovaoKlinac bolje izadji u realan svet, umesto sto sedis na forumu 24h (sto tvojih 13000 poruka i dokazuje).
Један наркоман је "умро".. мајка је ишла сутрадан на гробље да положи цвеће али чула је запомагање за помоћ. Брзо је у страху и паници отишла по помоћ да ископају гроб, међутим док су то урадили отворили он је јадник већ умро. Чупао је косу у сандуку од муке.. Е то је језиво не дај Боже да се икоме више понови. Туга мајчина, а његова несрећна смрт.
Hahaha , taj klinac bi ti mogao biti tata . Samo da ti dam informaciju da sam prvi motocikl registrovao
1976 . godine . Ti si se tada vjerovatno jos muckao u jajcima . Druga informacija ~ jos uvjek posjecujem
moto skupove i zivim punim plucima . Tesko da me ti nesto mozes nauciti o realnom zivotu , nego cuti
i nauci nesto ! Kao fol , upropasten je pdf dok ti nisi tu bio !
Mnogo cesce nego sto se misli ljudi se OSVESTE u grobu nakon sahrane!
Naravno, to niko ne zna, i uguse se usled nedostatka kiseonika.
Ima mnogo primera da su u kusturnicama nadjeni lesevi van sanduka, nakon par godina kada je kusturnica ponovo otvorena.
Verovatno se i taj covek osvestio nakon sahrane i pokusao da dozove zenu da trazi pomoc da oitkopaju hitno grob.
U Americi ze zbog takvih slucajena prave mrtvacki sanduci sa alarmom.
Unistili ste ovaj podforum.
Sada je samo senka onog sto je bio kada sam se ja uclanio!
Nesto nisu razresili na ovome svetu pa je muz zove sa onog to je garant u pitanju.Desavaju se takve stvari,samo se malo prica o tome,i niko ne veruje dok ne dozivi slicno.