Kosilice za travu, električne ili na benzin?

Sto se tice glave u proseku namotam oko 6-7 metara, sve zavisi od same glave, neke glave jedva i 5 metara da mogu.
Ja sam originalnu zamenio sa ovom narandžastom, jer me je nerviralo da na staroj stalno namotavam strunu, koja često puta zna da izleti..
Što se tiče ove glave koju sam stavio, da li trimer može da je izdrži, tj. da li ima dovoljno snage?

Nova glava

Originalna glava

Ja sam originalnu zamenio sa ovom narandžastom, jer me je nerviralo da na staroj stalno namotavam strunu, koja često puta zna da izleti..
Što se tiče ove glave koju sam stavio, da li trimer može da je izdrži, tj. da li ima dovoljno snage?

Nova glava

Originalna glava
Moze, sto ne moze, glave su zamenski delovi a i univerzalne kada se istrose.

Crkne mi kosilica posle 15 godina i to ne rikne motor nego bobina a koju u Srbiji ne mogu naci ali je ima na AlliExpressu i sa dostavom izadje 1800 din.
A trava raste i ja moram da se organizujem dok ne stigne deo i kupim Honda kosilicu samohodnu.
Radi tiho i lepo da mozes pricati mobilnim telefonom ali je teska ko tuč naspram ove prethodne.
Jedva cekam da stigne deo pa da prodam ovu Hondu koja ima manji hvat noža a 3x je teža i umorim se i ako je samohodna. Lakse mi je gurati staru kosacicu koja je dvotaktna i ne moram da brinem o ulju i nagibu.

Šta još kupujete to na benzin?!?? Ja imam robot kosilicu evo već drugu godinu sama kosi a ja sedim i uživam. Ne mrdnem prstom a ona pokosi za dva dana 25 ari.

Nova robot kosilica 100 evra kontrolišem je preko aplikacije.

Screenshot_2024-04-23-18-06-46-008-edit_com.miui.gallery.jpg

Poslednja izmena:

Back