Koshtunica i Velja koche Srbiju!

• Začetnik teme Začetnik teme SSJ4
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo ha i ovaj. Haha. Pa nije ni cude, vas dvojica ste rekorderi po gluposti :mrgreen:

Evropejci i ja medju njima smo poznati po deljenju ljudi po veri, naciji, boji kozi i ostalom. Neverovatno koliko je taj mozak presao u stanje kajgane

А некима из Војводине је мозак прешао у ПИХТИЈЕ и то оне Лалинске, лепе, па масне.........:lol::lol::lol:

Večito ''Demokratama'' neko smeta i imaju nekog ''izdajnika'' koji ih koči da oni idu u Jevropu.Pa ta vlada je bar do pola svoga života radila ukomponovano,harmonično,što tad nismo ušli u Jevropu,znači Tadićevci su nas ukočili...Posle kao DS-ovci nisu gori od Miloševića i Šešelja...

Da je u Srbiji stvarno tako dobro,kao sto pokusavaju da nas ubede,da ce stvarno biti dobro ako udjemo u tu EU,kao sto pokusavaju da nas ubede,ne bi polovina gradjana glasala protiv zagovornika te politike.
Pa nisu nama vrane popile mozak pa da ne vidimo da nam je dobro i da ce nam eventualno biti dobro.
Lose je,i bice jos gore ako se nesto ne menja.

Ne da je koče, nego je guraju nazad. I to se svojski trude. Imao sam "čast" da provedem nekih sat vremena sa Veljom prilikom njegove posete mojoj maloj opštini. Tek kada porazgovaraš sa njim vidiš o kakvom se čoveku radi i shvatiš da su njegovi nastupi u medijima potpuno bezazleni u odnosu na njegovo ponašanje i rečnik kada kamera nema. Takav može samo da nas upropasti, jer je tobožnja briga za narod samo maska da bi se ostalo u fotelji ministarstva koje je puno para, a računie ne polažeš nikome. Šta ćeš lepše.

Back