Vuk Samotnjak Buduća legenda Moderator Poruka 41.301 26.11.2024. u 10:12 - Kошаркаши БиХ буквално прегазили Хрватску и широм отворили врата Европског првенства! #26 Pljušte kritike Hrvatskoj: "Imaju li Vatikan i San Marino reprezentaciju?"Hrvatska košarkaška reprezentacija u nedelju je uveče doživela težak poraz u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2025. godine.
Pljušte kritike Hrvatskoj: "Imaju li Vatikan i San Marino reprezentaciju?"Hrvatska košarkaška reprezentacija u nedelju je uveče doživela težak poraz u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2025. godine.
J jevropa Buduća legenda Poruka 37.348 26.11.2024. u 19:13 - Kошаркаши БиХ буквално прегазили Хрватску и широм отворили врата Европског првенства! #27 uvek igraju srbi protiv srba, postaje dosadno
S Stefan2828 Ističe se Banovan Poruka 2.088 27.11.2024. u 17:44 - Kошаркаши БиХ буквално прегазили Хрватску и широм отворили врата Европског првенства! #28 kapetanmark: @Stefan2828 @dlugomir moje iskreno saucesce Kliknite za proširenje... Pa nije me to baš previše pogodilo. Ne pratim nešto puno košarku. Jedino volim kad Zadar osvoji hrvatsko prvenstvo isprid Splita i Cibone.
kapetanmark: @Stefan2828 @dlugomir moje iskreno saucesce Kliknite za proširenje... Pa nije me to baš previše pogodilo. Ne pratim nešto puno košarku. Jedino volim kad Zadar osvoji hrvatsko prvenstvo isprid Splita i Cibone.