KOSARKA za download na net-u

• Začetnik teme Začetnik teme Leon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Napravio sam mix o Dejanu Bodirogi, objavio sam ga na jos nekim stranim sajtovi, ljudi su se odusevili, neki nisu ni znali ko je on(uglavnom americki sajtovi gde pola njih nezna ni da postoji kosarka van NBA) ali kad su videli mix navali li su da se raspituju i tako to.
Pa ja reko da dami i vama da pogledate, ko ima dobru konekciju moze da vidi. Fajl ima 56mb.

http://s28.yousendit.com/d.aspx?id=1HGXAT8J8A71A1B3IP2WJ1JIOM

Ako bilo ko ima bilo kakve video snimke na kompu od bilo kog naseg igraca, ili ima informaciju gde mogu da nadjem, bilo bi super, posto u zadnje vreme pravim mixeve, ali mi nedostaje materijal, uglavnom nasih igraca...

Ako neko pogleda, voleo bih da cujem misljenje...
Pozdrav ljudi 8)

E Leon ti ocigledno imas neku dobru koneckiju. ja imam modemsku, i mozes da zamislis moju muku kad skidam neke klipove vece od 20-30 mb. Al to me nije sprecilo da dosad skinem preko 1 Gb klipova, nije mnogo u odnosu na tebe, ali za modem je puno. E sad postvo vidim da si voljan da rezes, evo ti mail: tokanovic@gmail.com pa cemo da s dogovorimo sve. A za nase kosarkase, pa neko je postavio sajt iz ACB lige (mozda si i ti) na ovoj istoj temi, pa pogledaj tamo ima bodiroga, rakocevic i ostali nasi. I tako, hvala ti u svakom slucaju

Tokan:
E Leon ti ocigledno imas neku dobru koneckiju. ja imam modemsku, i mozes da zamislis moju muku kad skidam neke klipove vece od 20-30 mb. Al to me nije sprecilo da dosad skinem preko 1 Gb klipova, nije mnogo u odnosu na tebe, ali za modem je puno. E sad postvo vidim da si voljan da rezes, evo ti mail: tokanovic@gmail.com pa cemo da s dogovorimo sve. A za nase kosarkase, pa neko je postavio sajt iz ACB lige (mozda si i ti) na ovoj istoj temi, pa pogledaj tamo ima bodiroga, rakocevic i ostali nasi. I tako, hvala ti u svakom slucaju

Ufff... brate, pa ti si mozda i veci fanatic od mene!
1GB sa modemom!? Svaka cast...
Sto se tice onog ACB sajta, ja sam ga postavio :) vise neradi... steta.
poz 8)

Zivim u zemlji cuda - Dominikana,.Ovde je za vreme zadnjeg svedskog prvenstva u koserci, vladale totalna informativna blokada.Nijedna utakmica SCG nije prenosena pa ni finale.A u vreme trajanja finalnog meca prenoseni su sledeci sportovi; polo, trke pasa, i kecheri.E zato Vas molim da mi kazete ako ko zna odakle bih mogao da skinem te utakmice (ili bar finale)
da ovoj glupoj stoci pokazem ko je najbolji na svetu u kosarci.Misle oni amerika.Eto ...HVALA

air_crew_ns:
KOM_text poruke: Maso svi su ti sajtovi fini ali vi ocigledno ne znate sta je dobro. PAZI SAD
www.mixmakers.net
Imate tako forum koji se osvezava svakodnevno a ima bruka mnogo poteza.
Uzgred ako je neko raspolozen za kakvu razmenu pisite. Pogledaj te temu AND1 I NBA MIXTAPES.
`Davo!

Heheh.. ako nema pola godine kako sam ovo objavio, no.. nema veze :) Strava je sajt, moram da se pohvalim da sam imao priliku da postanem moderator ali imam puno obaveza pa sam odbio... :)

pogledaj mail, pa da se dogovorimo...
poz

Hey... pa ovde ima nekoga.. hehe, a ja mislio da ovo vise niko ne posecuje...
Sorry batice za Wallacea, u poslednje vreme ne dolaziom uopste na net, cak retko i ukljucujem komp, 1-2 nedeljno, poceo sam da treniram opet basket (imao pauzu) pa ne stizem nista drugo da radim, skroz sam se posvetio tome...
Aj sacu da pogledam malo, pa cu da ti javim ako budem nasao negde na netu, inace imam ga na kompu, ali mi je stvarno frka sa vremenom da ga uploadujem sada...

Back