Kosa

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
hanibal77:
preporucila sam vec nekome sampone marke "rene furterer" koji se ne mogu naci u jugi ali ih ima po evropi a i u bugarskoj.perut leci garantovano.i taj clan mi se javio posle da mi kaze da je nasao,kupio i "izlecio" perut.ako mozes da dodjes do njih tretman traje 3 meseca(1 tuba je dovoljna),1-2 puta nedeljno.2 pranja, prvo da operes necistocu a drugi put ostaviti da stoji nekoliko minuta jer je to tretman.
a protiv cestog pranja kose:ja sam prala svaki drugi dan ali je problem sto mi je koren mastan a krajevi suvi pa su cesta pranja jos vise susila krajeve.sada koristim sampon za suvo pranje koji mi je pomogao da perem 2 puta nedeljno.to je zapravo neki talk koji upije sve lose mirise(ullja i cigareta) kao i sebum iz skalpa tako da na taj nacin mozemo sacuvati vrhove od cvetanja,naprska se lokalno po potrebi

Kako se zove taj sampon za suvo pranje i gde moze da se kupi?

ja koristim sampon marke parfimerije u kojoj radim "sephora" ali ako si u yugi toga naravno nema.ako si u francuskoj,spaniji,italiji,americi onda ih mozes naci u parfimerijama "sephora"
ako imas izrazito tamnu kosu potrebna je doooobra cetka da iscetkas taj talk.ako je kosa svetla no problemo.ja cak ne iscetkavam nego malo obrisem suvim peskirom
stvarno sam zadovoljna,idealan proizvod za pranje kose na brzinu posebno kad je duga pa susenje dugo traje,i za privikavanje masne kose na redja pranja,kao i za konobare i kuvare koji se svaki dan vracaju kuci sa mirisom cigareta i palacinki :D

Pitala sam kolegu koji se perutao da je to bio užas pogledati i on kaže da je to riješio šamponom Mycoseb. Čini mi se da ga je neko već pominjao.

Eucerin - sampon protiv peruti. Trebalo bi da ga ima po apotekama.
anti-schuppen_shampoo.jpg

I kosta oko 10€. Mom muzu pomogao. :)

Back