Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma daj stari,kaj tebi je,zakaj bi se ljutil,normalno spikamo,ne.LedStorm:najtacniji odgovor: ZATO !
LedStorm:najtacniji odgovor: ZATO !
Kinfa,dobar si,vec sam se zabrinuo da nisi zglajzal,znaš dešava se ak si u godinama.Bereck:Je škvadro,kaj bi se reklo,počeli ste haklat neki vaš ringišpil koji nekužim.
Gospica Kučkica je istrčala sa jednim razumljivim prijedlogom.
Kaj nemislite da ih ima još.Dajte si malo napregnite bubrege,ne.![]()
marlоn:a cuj kinfa iron... a kaj tebi to stoji da si ovisnik... a za kaj nisi registrirani kad tak lepo spikas
marlоn:ak si ti pri svesti, kak to zboris...pita frend lepo zakaj.. a ti zamaj...kaj ce pricati u zagorju kak smo mi bedasti i banditi i cetnici...
kučka:U pravu si budu prical o tome..i kak nase međunozje nema dlaka..zamisli stari..zato daj te se uozbiljit i o ovom problemu razmatrajte kao svako normalno pučanstvo ..:razz:
Bereck:Je škvadro,kaj bi se reklo,počeli ste haklat neki vaš ringišpil koji nekužim.
Gospica Kučkica je istrčala sa jednim razumljivim prijedlogom.
Kaj nemislite da ih ima još.Dajte si malo napregnite bubrege,ne.![]()
Je,Rista,ak si baš štel da si ga izmjeriš buš se razočaral.kučka:A kak ti stojis sa tvojim pimpekom..jel si isal na Bobbinu temu ..Koliki Vam je.. cisto da se..upises..:wink:
Bereck:Gospica Kućka,meni je nekak neugodno da vas oslovljavam sa Kućka,pa se nebute ljutili ak bute Rista,ne.
Je,al pital sam tu par njuškica da mi pojasne pojam Kućka i onda su mi nadrobili neke bedastoće,pa sam si smislil da to baš i nebu primjereno da vas tak oslovljavam.kučka:Budem se ljutila..![]()
Bereck:Je,al pital sam tu par njuškica da mi pojasne pojam Kućka i onda su mi nadrobili neke bedastoće,pa sam si smislil da to baš i nebu primjereno da vas tak oslovljavam.
Nadam se da bute se odžvinglali i nabute se ljutili,preveć.
Gospun Lordek,ni mi preveć baš jasno zakaj toliko podilaziš sa tom falš spikom.Iron Lord:hehe kinfa koji si ti zaebant,riktaš me da ti dam po labrnji
a cuj stara... ops..oprostite milostiva..a kaj vas interesuje necije boldirano međunozije. ja tak uzgred laganica ga dao a vi se primil ko da je o vasem reckučka:U pravu si budu prical o tome..i kak nase međunozje nema dlaka..zamisli stari..zato daj te se uozbiljit i o ovom problemu razmatrajte kao svako normalno pučanstvo ..:razz:
Bereck:Gospun Lordek,ni mi preveć baš jasno zakaj toliko podilaziš sa tom falš spikom.
Ja sam rodjen u Titivom Užicu i kužim vašu spiku,malo sporije,onak u prvoj,razmeš.