Kosa

ma kaj vi ocete od mene ... jel tema medjunozije... jeste.. opservirajte ako znate, ako ne, ne zrihtajte dlinčeka na semaforu kad je crveno.

kinfa si ti bereck il nisi. sad ce žuto....

znaci elaboracija... mislim da je nas frend iz kroacije ubol temu koja se da videti na mnogim forumima. dal je prvo bil koka il jaje. znaci krenimo redom... ak je glava starija to ne mere znacit da je sedina starija, kaj cemo ak je neko boldiran...a ima i boldiranih i malko nize kaj cemo s njima.

Je škvadro,kaj bi se reklo,počeli ste haklat neki vaš ringišpil koji nekužim.
Gospica Kučkica je istrčala sa jednim razumljivim prijedlogom.
Kaj nemislite da ih ima još.Dajte si malo napregnite bubrege,ne. :roll:

Bereck:
Kinfa,dobar si,vec sam se zabrinuo da nisi zglajzal,znaš dešava se ak si u godinama.

marlоn:
ak si ti pri svesti, kak to zboris...pita frend lepo zakaj.. a ti zamaj...kaj ce pricati u zagorju kak smo mi bedasti i banditi i cetnici...

U pravu si budu prical o tome..i kak nase međunozje nema dlaka..zamisli stari..zato daj te se uozbiljit i o ovom problemu razmatrajte kao svako normalno pučanstvo ..:razz:

kučka:
U pravu si budu prical o tome..i kak nase međunozje nema dlaka..zamisli stari..zato daj te se uozbiljit i o ovom problemu razmatrajte kao svako normalno pučanstvo ..:razz:

Cuj ovo bum si preslikal o odstampal. Kaj ti mislis da ja u pol noci mogu gruntat take bedastoce ovak podlokan?

Bereck:

A kak ti stojis sa tvojim pimpekom..jel si isal na Bobbinu temu ..Koliki Vam je.. cisto da se..upises..:wink:

kučka:
A kak ti stojis sa tvojim pimpekom..jel si isal na Bobbinu temu ..Koliki Vam je.. cisto da se..upises..:wink:
Je,Rista,ak si baš štel da si ga izmjeriš buš se razočaral.
Ovdje se cinoberi furaju sa pimpecima,pa ak si i ti pri
njima,yebate kaj da ti velim,to ti je otprilike frtalj qurza,
izvinjavam se uredniku,al sam moral gosn Risti pojasnit.

kučka:
Budem se ljutila..:evil:
Je,al pital sam tu par njuškica da mi pojasne pojam Kućka i onda su mi nadrobili neke bedastoće,pa sam si smislil da to baš i nebu primjereno da vas tak oslovljavam.
Nadam se da bute se odžvinglali i nabute se ljutili,preveć.

Bereck:
Je,al pital sam tu par njuškica da mi pojasne pojam Kućka i onda su mi nadrobili neke bedastoće,pa sam si smislil da to baš i nebu primjereno da vas tak oslovljavam.
Nadam se da bute se odžvinglali i nabute se ljutili,preveć.

hehe kinfa koji si ti zaebant,riktaš me da ti dam po labrnji

Iron Lord:
hehe kinfa koji si ti zaebant,riktaš me da ti dam po labrnji
Gospun Lordek,ni mi preveć baš jasno zakaj toliko podilaziš sa tom falš spikom.
Ja sam rodjen u Titivom Užicu i kužim vašu spiku,malo sporije,onak u prvoj,razmeš.

kučka:
a cuj stara... ops..oprostite milostiva..a kaj vas interesuje necije boldirano međunozije. ja tak uzgred laganica ga dao a vi se primil ko da je o vasem rec :D

Bereck:
Gospun Lordek,ni mi preveć baš jasno zakaj toliko podilaziš sa tom falš spikom.
Ja sam rodjen u Titivom Užicu i kužim vašu spiku,malo sporije,onak u prvoj,razmeš.

Evo pisaću polako pošto ste rekli da ne umete da čitate brzo.
U stvari, ja i ne znam slavonski.
Samo mi bilo simpatično da prepisujem i da nekako uklavirim sa tokom razgovora.
Štosa radi.

Kaj sad opet niš ne kopčaš?

Back