gruba greska
Buduća legenda
- Poruka
- 39.409
Sve sto je deo javnog zivota jeste na meru. Stvari kao ljubav i drugarstvo nisu, ali to je deo privatnog zivota.
I kad je na meru, može da se vara. A ti pričaš o babama i žabama.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve sto je deo javnog zivota jeste na meru. Stvari kao ljubav i drugarstvo nisu, ali to je deo privatnog zivota.
Kako? Ti za koje mislis da su naucili su ustvari varali na ispitu ili su sve zaboravili nakon par sati.
Razvijanje licnih talenata ne iskljucuje zaradjivanje para. Vrlo cesto daje sirinu, da se vise zaradi ili da se prebrodi tezi period, jer covek ume/zna vise.
Pa istinito. Nije kao da vise rade ili proizvode od poslasticara pa da zbog toga uzimaju vecu kintu.
I kad je na meru, može da se vara. A ti pričaš o babama i žabama.
Klasičan stereotipni odgovor, ili mrtvo slovo na papiru.
Kod Bušmana vlada red.Kod nas je baš tako kako si opisao.
Ne postoje takvi, ne više.Osim ako ne misliš na nelegalne poslove...
Pa to vazi za bukvalno sve, osim izuzetaka koji ne cine ni 1% populacije.
Ovo drugo vazi jedino i samo kada su to profitabilni talenti.
Naravno, svako ko je napravio privatni posao je privatnik, a ovi koji rade u javnom sektoru su sve same postenjacine.
Svako slovo je mrtvo slovo na papiru, ili na nekoj drugoj podlozi. Zivo slovo ne postoji.
Tebi je dosadno.
Meni se čini da Kami samo opisuje Srbiju
Tebi je dosadno.
Jeste. Dobio sam pare na koledz kosarci, pa se sada svadjam sa mojmunima Rusima na pokeru. Dosadni su, glupi, napaljeni i srecni.
Ni kada bi varali kao sam djavo, sudije nikada ne bi mogle da predstave da vise rade i proizvode od poslasticara.
Jeste. Dobio sam pare na koledz kosarci, pa se sada svadjam sa mojmunima Rusima na pokeru. Dosadni su, glupi, napaljeni i srecni.
Ne, ti nisi glup...nije mi jasno, ma jasno mi je, u pravu si
Pa to vazi za bukvalno sve, osim izuzetaka koji ne cine ni 1% populacije.
Ovo drugo vazi jedino i samo kada su to profitabilni talenti.