Korumpiranim osobam_plavcima_ZABRANjEN PRISTUP...

Samo napred druze kad bude izbilo jednom sranje drzim te za rec da ces da se prijavis u dobrovoljce!!
Ako bih isao u rat isao bih da pljackam a za zemlju i patriotizam me zabole qurac nemam ja nista od toga,svoj zivot ne dajem uzalud jer sve je to laz i sluzi za podizanje morala narodu i da ih lakse zalude da odu u borbu!! Kad gospoda politicari posalju svoje sinove u rat a ne u Englesku,Francusku,Rusiju onda da razgovaramo,e sad kad bi nas ponovo Sipci napali i mene pozvali isao bih ali da idem na Hrvatsku,Bosnu
neka hvala pravi ti sam druze Veliku Srbiju!!

Ко је спомињао Хрватску и Босну!? Причао сам за Косово и Метохију...

Sad da neko napadne tu Šumadiju za koju sam se toliko uhvatio, odmah se prijavljujem u dobrovoljce. Yebiga, nisam iskusan u držanju puške, ali zato znam Morzeovu azbuku i veze, pa ću se prijaviti kao vezista.
Ni u kom slučaju ne bih išao tamo da sad izbije rat i da po završetku rata zabranimo Srbima da se vrate na svoja ognjišta. Jel, zabranili im da se vrate, pa sad kao idemo ratujemo za njih? :arrow: I eto ratnog profitera kao pojave.

Ето баш синоћ смо имали проблема... Играли смо коцкице испред зграде у 1 ујутру и дерали се, па нас је неко друкнуо мурији из зграде па они дошли и ****ли нам да не играмо више. Престали смо да играмо али смо наставили да вриштимо до пола 4 ујутру и онда су дошли други пут и као опет их звали па су нам опет ****ли а тад смо се већ и ми сморили и отишли кући...

Back