КОРУМПИРАНИ МИНИСТАР

Милица

Buduća legenda
Poruka
26.912
:sad2:

KRIMINAL U VLADI: Ministar i njegova ljubavnica reketirali biznismene!

ministar-ljubavnica-vlada-srbije-reketirali-biznismene-1363734262-285157.jpg

mrka-nemanja-pancic-1347618086-208404.jpg

BEOGRAD - Sprema mu se ćorka!

Završio sam neki posao sa M. Đ., idi kod njega, već je nešto spremio, obraća se ministar svojoj ljubavnici i saradnici. Ona seda u auto i kreće ka beogradskom naselju u velelepnu vilu tog poznatog biznismena.Posluga otvara vrata i upućuje je u dnevnu sobu. Tu je čeka ministrov poslovni partner.

- Poručio ti je ministar da je sve završeno. Jesi li spremio dogovoreno?
- Sve je tu. Ne brini - odgovara joj on i donosi svežnje novčanica, sve po 500 evra. Povrh svega je čašćava zlatnim nakitom.

Ovako je za Kurir dobro obavešten izvor pokušao da ilustruje način na koji je jedan od ministara iz Vlade Srbije (ime poznato redakciji) redovno poslovao s mnogim privrednicima iz svog sektora. Policija, saznaje Kurir, godinama ima saznanja o korupciji u koju je umešan taj ministar, ali političke volje sve do sada nije bilo.

- Postoje svedoci, priznanja pojedinih osoba, pa čak i transkripti razgovora koji su više nego zanimljivi. Mislim da bi akcija vrlo brzo mogla da krene - kaže naš izvor.

Koliko su para na ovaj način ministar i njegova ljubavnica uterali u svoje džepove, niko sa sigurnošću ne može da kaže, ali se sumnja da su u pitanju milioni evra.

- Bukvalno se nije znalo šta će s parama. Kupovano je dijamantsko prstenje, torbe „luj viton“, garderoba i za familiju ljubavnice, stanovi, plaćalo se neretko u kešu i po inostranstvu. Koliko je to postala rutina, pokazuje i detalj da je mito čak tražio i na sastancima u ministarstvu! - zaključuje naš sagovornik.

Reketirali i strane firme

Po dolasku na čelo ministarstva, korumpirani ministar stalno je napadao jednu stranu firmu: kako ne posluju dobro, kako više neće dobiti nijedan posao... Međutim, kad su se posle nekoliko meseci javnih napada „dogovorili“, ministar je najednom promenio priču. Počeo je da hvali istu kompaniju koju je ranije napadao, a firma je od njegovog ministarstva počela da dobija poslove.

- Ta firma da damping cenu, pa se posle aneksima drastično uvećavaju ugovori pod izgovorom nepredviđenih situacija. Čist lopovluk. Ali policija sve to uveliko istražuje - tvrdi naš sagovornik.

:think::think::think::think::think::think::think::think::think::think::think::think:

Sad znate šta će da nas trese dok se bude potpisivao sporazum za datum.

100% MRKA!

E koga su nam DEMOKRATE uvalile pre 5 godina!
Nije ni cudo sto su opalili zadnjicom o ledinu

Ne moraš da nagađaš pošto sam postavila fotku.

- - - - - - - - - -

jeli...a el zna neki štaje bilo s prOliverom Dulićem...?
jel zaglavio mardelj, il je i on po sistemu svako čudo tri dana dosta...?

Dulićevu optužnicu je sudija vratio tužilaštvu na doradu jer je podneta kao neuredan podnesak.

Ne moraš da nagađaš pošto sam postavila fotku.

на основу ѕатамљене слике са почетка поста се може закључити и да се ради о деда мићуну!

него баш ме радује када уцвељене демократе прате курир..........догорело им до ноката!

на основу ѕатамљене слике са почетка поста се може закључити и да се ради о деда мићуну!

него баш ме радује када уцвељене демократе прате курир..........догорело им до ноката!

ispod zatamljene fotke ja sam postavila i pravu,
ali ti si po običaju površan ..

- - - - - - - - - -

Moguce je da se pregovara da li ce pristati da postane ministar u ovoj vladi .
Ako ne pristane bolje mu je da spremi cetkicu za zube i pribor za brijanje .

:lol:

Наравно да сам површан.....замисли где би ми био крај да свакој ДС брљотини посвећујем пуну пажњу.

:D

Vučić kaže da zna gde će mu biti kraj,

ali nikako da se malo javno pozabavi temom,

da li se seća gde mu je bio početak .. ?

- - - - - - - - - -

Постоји ли неко име, оптужница, пресуда,
или се просербиа задовољава и ликује над чланцима из жуте штампе?

Bogami, ovaj članak mi miriše,
da će Mrka da padne za slobodu, pardon sporazum, pardon Datum ...

Vučić kaže da zna gde će mu biti kraj,

ali nikako da se malo javno pozabavi temom,

da li se seća gde mu je bio početak .. ?

- - - - - - - - - -

ма Вучић за Вучића...о њему нека главу лупају напредњаци (мада видим и ДС му масовно одаје признање на добром раду) шта ћемо са ДС брљотинама?

да питамо Др Шапића, идеолога демократске опције?

ма Вучић за Вучића...о њему нека главу лупају напредњаци (мада видим и ДС му масовно одаје признање на добром раду) шта ћемо са ДС брљотинама?

да питамо Др Шапића, идеолога демократске опције?

Šta mi možemo sa bilo čijim brljotinama .. ?
Mi možemo samo da konstatujemo da su o DS brljotinama lagali
jer ni jednu nisu procesuirali ..

Šta mi možemo sa bilo čijim brljotinama .. ?
Mi možemo samo da konstatujemo da su o DS brljotinama lagali
jer ni jednu nisu procesuirali ..

да ли је било времена да се било која брљотина процесуира

Реално?

на власти су 6 месеци и јасно је речено да се прве пресуде очекују крајем године.
Зар не?
А то је велики напредак у односу на претходнике који се нису баш бавили сличним стварима већ су пикали баскет са Ивицом.

него мене фрапира једна друга ствар - КОЛИЧИНА ЈЕДА И БЕСА симпатизера ДС (свакодневно смо сведоци томе) који и даље, после скоро 10 месеци од пораза нису у стању да прихвате пораз и да јасно кажу "јесте, јели смо гомна, зассрали смо до балчака, били смо лоши...заслужили смо да нас скину са власти..."
Они и дан данас мантрају о својим квалитеттима, прећуткују своје глупости које и даље плаћамо, величају идиотизме које су починили, штите лопине...........
Будимо реални, да је ДС добро радила и данас би била на власти.........а не ово пијачно кукање о корупцији људи са којима су они лично владали и које су лично поставили на власт.

Колико се сећам, када је ДСС пао са власти јасно сам рекао - зассрали смо, заслужили смо пад. Изволите и нека вам је са срећом.
Видим да ДСовци то не могу да превале преко усана..........чак ни интелектуачни број 1 странке, идеолог Аца Др Шапић

да ли је било времена да се било која брљотина процесуира

Реално?

на власти су 6 месеци и јасно је речено да се прве пресуде очекују крајем године.
Зар не?
А то је велики напредак у односу на претходнике који се нису баш бавили сличним стварима већ су пикали баскет са Ивицом.

него мене фрапира једна друга ствар - КОЛИЧИНА ЈЕДА И БЕСА симпатизера ДС (свакодневно смо сведоци томе) који и даље, после скоро 10 месеци од пораза нису у стању да прихвате пораз и да јасно кажу "јесте, јели смо гомна, зассрали смо до балчака, били смо лоши...заслужили смо да нас скину са власти..."
Они и дан данас мантрају о својим квалитеттима, прећуткују своје глупости које и даље плаћамо, величају идиотизме које су починили, штите лопине...........
Будимо реални, да је ДС добро радила и данас би била на власти.........а не ово пијачно кукање о корупцији људи са којима су они лично владали и које су лично поставили на власт.

Колико се сећам, када је ДСС пао са власти јасно сам рекао - зассрали смо, заслужили смо пад. Изволите и нека вам је са срећом.
Видим да ДСовци то не могу да превале преко усана..........чак ни интелектуачни број 1 странке, идеолог Аца Др Шапић

To si ti rekao, ali ti nisi politicar niti funkcioner DSS-a, niti si bio predsednik, premijer...
Neozbiljno je ocekivati da neka stranka (mislim da funkcionere) samu sebe ispljuje, pa cak ni iskritikuje. Zato je tu vlast da to radi, i to argumentovano, sa dokazima.I da hapsi.

Back