Korpa

ma zato sto ja kopam dok ne nadjem zlo, dobro nekako uvek uocim, pa rekoh mozda i ti tako
ja sam iz tog filma jedino zapamtila: u ratu prezivljava onaj koji se krece, ko ostane na mestu umire a vidis, tog dela sa 10. covekom se uopste ne secam.
sad jos ciki da dodje i da ubaci neki citat, i ona ga je gledala :lol:

ma zato sto ja kopam dok ne nadjem zlo, dobro nekako uvek uocim, pa rekoh mozda i ti tako
ja sam iz tog filma jedino zapamtila: u ratu prezivljava onaj koji se krece, ko ostane na mestu umire a vidis, tog dela sa 10. covekom se uopste ne secam.
sad jos ciki da dodje i da ubaci neki citat, i ona ga je gledala :lol:

ja isto tako imam neku ideju da ko ima izrazito jake negativne emocije, on mora da ima i jake pozitivne emocije, samo ih treba izvuci.

to je s pocetka filma...koliko se secam, to o kretanju. vis to sam zaboravila. :lol:

p.s. jadan onaj koga bi mi ispitivale. :zcepanje:

Poslednja izmena:
gde izvuce dedicu u jerusalimu? :huh:

svaka se seca onoga sto bi njoj bilo na korist. :lol:

pahahahh
obezbedio bi mi buducnoS :zaljubljena: a onda bi misteriozno umro iako je zdrav ko dren :zper:
to bi bio zanimljiv eksperiment
ono kad zombatji predju preko zida, kad nastane klanica, imas scenu kad ignorisu celavog dedicu, obidju ga i ne diraju ( a pre toga, i nekog klinca, u onoj jurnjavi na krovu)

pahahahh
obezbedio bi mi buducnoS :zaljubljena: a onda bi misteriozno umro iako je zdrav ko dren :zper:
to bi bio zanimljiv eksperiment
ono kad zombatji predju preko zida, kad nastane klanica, imas scenu kad ignorisu celavog dedicu, obidju ga i ne diraju ( a pre toga, i nekog klinca, u onoj jurnjavi na krovu)

e da...secam se. onaj klinac sto cucne. secam se klinca, ali ne i dedice.

oni su bili bolesni i zombiji ih nisu registrovali....tako su i provalili da treba da se inficiraju kako bi ih zombiji zaobilazili.

Kako odbiti bivsheg koji dobije napad genijalnosti i dodje ta te prosi?

Chemu takve ideje? Zashto to rade? (Ajd da nasilje iskljuchim kao opciju, mada mi se chini opravdanim)

A, jel? MiSiš, ono..da me dokrajči, svojim ponašanjem? :lol: Mada kažu, genijalnost, često promaši generaciju, s toga...Šalu na stranu, ne poznajem čoveka. Vodi se kao nestao. Izgubljen. I mrtav. Šalu na stranu, vodim se kao nestala. Izgubljena. I mrtva.

Ne znam koga bi pitali? Biće koje ne postoji, da pita biće koje ne postoji? Ili da prosi neko koga nije ni znao...kao..kakao? :)

Ili da se još malo poigramo Jelenom, koja bolesna je?

A, ne...znam, odgovor. Idite kod onih, čije je pitanje bilo vredno mog uništenja. tamo će odgovor opet biti potvrdan.

U nekom petom životu, gde me pitaju, kao nekada, kada se razgovarala o tome, bežim glavom bez obzira. Jer se sada bojim takvog čoveka.

Jer znam na šta je sve sposoban.

A, to sve - nije ništa lepo.

Nažalost.

:bye:

A, jel? MiSiš, ono..da me dokrajči, svojim ponašanjem? :lol: Mada kažu, genijalnost, često promaši generaciju, s toga...Šalu na stranu, ne poznajem čoveka. Vodi se kao nestao. Izgubljen. I mrtav. Šalu na stranu, vodim se kao nestala. Izgubljena. I mrtva.

Ne znam koga bi pitali? Biće koje ne postoji, da pita biće koje ne postoji? Ili da prosi neko koga nije ni znao...kao..kakao? :)

Ili da se još malo poigramo Jelenom, koja bolesna je?

A, ne...znam, odgovor. Idite kod onih, čije je pitanje bilo vredno mog uništenja. tamo će odgovor opet biti potvrdan.

U nekom petom životu, gde me pitaju, kao nekada, kada se razgovarala o tome, bežim glavom bez obzira. Jer se sada bojim takvog čoveka.

Jer znam na šta je sve sposoban.

A, to sve - nije ništa lepo.

Nažalost.

:bye:

Joj sunasce, al si ti slatka.. Al skrati ga malo, be straight to the point

1330322979375_7236466.png

Back