Koronavirus - astrološke teorije

Nastia

Veoma poznat
Poruka
12.173
Verujem da je sve što nam se dešava zakuvala gomila planeta u Jarcu. U decembru smo imali Saturn, Jupiter, Veneru, Merkur u Jarcu, zatim je ušlo i Sunce a Mars je bio u Škorpiji. Ovo su dva domicila i apsolutna dominacija malefika, u oba znaka je dostojanstvo Marsa a on je zadužen za virusne infekcije, upale itd...još je Jupiter sve naduvao do nevidjenih razmera.

I eklipse o kojima je Oli pisala.

Živo me zanima da li će doći do jenjavanja kada uskoro Saturn udje u Vodoliju?

Takođe je bitno i to što će Saturn ponovo u retrogradnom hodu da se vrati u Jarca, imaće konjunkciju sa Jupiterom, Mars će biti retrogradan u Ovnu...
Ovo bi moglo da ukaže da ćemo se cele godine boriti sa ovim virusom. Stvarno mi nije jasno kako je moguće da svet pogodi ovakva pošast?

Moram reći da meni na kraj pameti ne bi palo da očekujem ikada da ovi tranziti budu tako dramatični, nekako se uvek nadam boljem.

Tako da Heroina, verujem da će nam svima malo laknuti sad kada Saturn izađe iz Jarca, jer je ovo jedna tako teška kombinacija ove zime...

Inace pade mi napamet, ne znam ali opet slucajnost, vezano za astrometeorologiju.
Prosli put, mislim pre dve godine kad je pao sneg onako netipicno u prolece, Mars i Saturn su bili u Jarcu, a Sunce u Ovnu, sto je dalo akcenat na Ma.
A sad nas navodno ceka ista situacija, samo Mars i Saturn u Vodoliji(opet Saturnov znak, hladnoca)
A zima je bila umerena, nije je ni bilo takoreci, Jupiter u Jarcu, Jupiter ublazava, Jarac-zima.
Uvek bude i susa i pretoplo ako se leti zadesi konjukcija Sunca i Marsa, u Lavu recimo.
Ne znam kako radi ova astro meteorologija, ali zanimljivo je jer "radi" cak i pocetnik bi lako zakljucio da je Sunce konjukcija Mars u neplodnom znaku susa.
Ako se u toplijem delu godine(od aprila do oktobra) zadesi neki aspekt Sunca i Saturna, uvek bude hladnije nego inace za to doba godine...
Ne znam zasto radi astrometeorologija kad su to samo simboli i planete nemaju stvarni uticaj na nas, ali iz nekog razloga radi.
Po Marsu je najlakse dati sud, ako je neobicno naglasen.

Сад размишљам како ми је ова корона сјебала животне планове...а неки форумски астролози ми баш рекоше да ми је овај период добар за промене.

Pa da, to je baš čudno kako vrhunski astrolozi nisu predvideli ove okolnosti koje su nas zadesile.
Eto kako je astrologija u suštini kompleksna.
Koliko li je sada samo pogrešnih prognoza...

колико се опште одражава на појединачно. Имам добре аспекте за далека путовања рецимо, али џаба кад су границе затворене. Тако да астрологију не треба схватати превише егзактно.

Сетих се сад нечег. Слушам оне алтернативне јутјуб канале где разни астролози и нумеролози предвиђаше да ће у Србију да се врати наша емиграција, да ће овде да процветају руже, да ће Србија да постане једна од најпопуларнијих земаља...Да ли је ово прво ( враћање, од почетка марта вратило се преко 300 000 ) заправо остварено коронавирусом? С тим што у том случају ова остала прича о златном добу које предстоји заправо не пије воду.

Mundana je dosta teska za prognoziranje, cak i kad se vidi da se nesto desava, tesko je odrediti gde, jer se u svakom kraju sveta uvek nesto desava.
Recimo sto bas u Kini, i u severnoj Italiji i Iranu, one nemaju veze sa znakom Jarca, a recimo mi-nista, koji smo pod njegovom vladavinom.
Mislim da je ovo prvi dogadjaj kad se ceo svet necim zanima, ja ne znam da li je to ikad bilo, i ratovi i sportska prvenstva, to uvek bude aktuelno samo u nekim delovima sveta, ne svim.
Ovde je bas ceo svet ukljucen, zanimljivo na bizaran nacin.

Mundana je dosta teska za prognoziranje, cak i kad se vidi da se nesto desava, tesko je odrediti gde, jer se u svakom kraju sveta uvek nesto desava.
Recimo sto bas u Kini, i u severnoj Italiji i Iranu, one nemaju veze sa znakom Jarca, a recimo mi-nista, koji smo pod njegovom vladavinom.
Mislim da je ovo prvi dogadjaj kad se ceo svet necim zanima, ja ne znam da li je to ikad bilo, i ratovi i sportska prvenstva, to uvek bude aktuelno samo u nekim delovima sveta, ne svim.
Ovde je bas ceo svet ukljucen, zanimljivo na bizaran nacin.
Uran u Biku?
Zaraza prvo preko grla dolazi
Globalizacija

Napadnuta su pluca, respitorni sistem, sto ima veze sa vazdusnim znacima...opet nema veze sa Jarcem, ni sa Bikom...stvarno ne znam sta je.
sam naziv virusa je Korona, vuce na Lava, opet nigde ove druzine iz Jarca.
Pitam se sta ce biti kad za koji dan Mars izadje iz Jarca, jer to je sve ovo Ma u Jarcu blizu tacke egzaltacije policijski cas, vojska i policija pritezu sve, koliko vojnika se iskrcalo u Italiji. ali za sad je sve koliko toliko funkcionalno, samo da ne bude nereda kad Ma udje u Vodoliju uskoro.

Napadnuta su pluca, respitorni sistem, sto ima veze sa vazdusnim znacima...opet nema veze sa Jarcem, ni sa Bikom...stvarno ne znam sta je.
sam naziv virusa je Korona, vuce na Lava, opet nigde ove druzine iz Jarca.
Pitam se sta ce biti kad za koji dan Mars izadje iz Jarca, jer to je sve ovo Ma u Jarcu blizu tacke egzaltacije policijski cas, vojska i policija pritezu sve, koliko vojnika se iskrcalo u Italiji. ali za sad je sve koliko toliko funkcionalno, samo da ne bude nereda kad Ma udje u Vodoliju uskoro.

Mislim da tu ne treba gledati toliko usko u smislu, vazdušni znak - disajni putevi itd...

Nemam pojma, nisam nikad analizirala virus...recimo aids, prenosi se seksualnim putem najvise
ovaj se prenosi i vazduhom i napada pluca(sars- severe acute respiratory syndrome) a korona je neka podvrsta sarsa, sve mi nesto vuce na vazdusne znake
mozda Bik-Blizanci, grlo-pluca

pade mi sad napamet, ova Venera u Biku trenutno drzi stvari koliko toliko ok u ekonomskom smislu.
od 13. maja do 25. juna ce biti retrogradna Venera(prirodni vladar novca, vrednosti) u znaku Blizanaca(trgovina)

Каже да је сад ретроградни меркур и да се зато ваљда болест спушта на плућа...да то има везе с тим.
Ček, pa je l' retrogradni? Danas oko podne sam imala simptome retrogradnog Merkura i to nije prošlo loše, ali na natalu još ne vidim da je retrogradan na astro-seek.com!
Bila sam sigurna da je to retro Merkur, a ono na kartama ništa. :roll:

Dakle, čak i astro-znalci nas trenutno obmanjuju, znala sam!
Znala sam da se retro Merkur desio i neki dan pre, pa sad opet, danas mi je bio jasan znak retrogradnog Merkura, pa tako sam i rekla-''Ajd', Bože pomozi, nije do mene, nek' ide kud mora...!'', a vidiš, nisam jedina koja ga je osetila!

Meh...
Zašto je Milan Vidojević govorio o retrogradnom Merkuru?
Piiiih... malo nesigurno tle, za nas neke i više nego jasno, ali nema veze.
Uostalom, ko je Milan Vidojević? Samo sam u ovom periodu osetila znake retrogradnog Merkura iako nigde nisu zabeleženi.
Večeras mi je garnitura u Ovnu slična onoj datoj po rođenju, a tad sam se ućutala, ni a, ni be.
Nedostaje samo Mars koji je pobegao u Jarca, je l?
Mars u Jarcu čezne da se sa nekim malo skrši, ali ne, nije pravo vreme... naićiće na prepreke i rešiće da se posveti hrani, naješće se i otići da spava... :hahaha:

Милан Видојевић је један изучавалац езотерије који свашта тврди...неке његове приче ми имају смисла, а неке баш не. Он је један од оних ликова који напипавају у мраку историје и мистике надајући се да ће да наиђу на нешто што вреди.

Back