Nastia
Veoma poznat
- Poruka
- 12.173
Verujem da je sve što nam se dešava zakuvala gomila planeta u Jarcu. U decembru smo imali Saturn, Jupiter, Veneru, Merkur u Jarcu, zatim je ušlo i Sunce a Mars je bio u Škorpiji. Ovo su dva domicila i apsolutna dominacija malefika, u oba znaka je dostojanstvo Marsa a on je zadužen za virusne infekcije, upale itd...još je Jupiter sve naduvao do nevidjenih razmera.
I eklipse o kojima je Oli pisala.
Živo me zanima da li će doći do jenjavanja kada uskoro Saturn udje u Vodoliju?
Takođe je bitno i to što će Saturn ponovo u retrogradnom hodu da se vrati u Jarca, imaće konjunkciju sa Jupiterom, Mars će biti retrogradan u Ovnu...
Ovo bi moglo da ukaže da ćemo se cele godine boriti sa ovim virusom. Stvarno mi nije jasno kako je moguće da svet pogodi ovakva pošast?
Moram reći da meni na kraj pameti ne bi palo da očekujem ikada da ovi tranziti budu tako dramatični, nekako se uvek nadam boljem.
Tako da Heroina, verujem da će nam svima malo laknuti sad kada Saturn izađe iz Jarca, jer je ovo jedna tako teška kombinacija ove zime...
I eklipse o kojima je Oli pisala.
Živo me zanima da li će doći do jenjavanja kada uskoro Saturn udje u Vodoliju?
Takođe je bitno i to što će Saturn ponovo u retrogradnom hodu da se vrati u Jarca, imaće konjunkciju sa Jupiterom, Mars će biti retrogradan u Ovnu...
Ovo bi moglo da ukaže da ćemo se cele godine boriti sa ovim virusom. Stvarno mi nije jasno kako je moguće da svet pogodi ovakva pošast?
Moram reći da meni na kraj pameti ne bi palo da očekujem ikada da ovi tranziti budu tako dramatični, nekako se uvek nadam boljem.
Tako da Heroina, verujem da će nam svima malo laknuti sad kada Saturn izađe iz Jarca, jer je ovo jedna tako teška kombinacija ove zime...