Koronarne jedinice pune mladih pacijenata s infarktom

mačka zagrebačka

Stara legenda
Moderator
Poruka
89.537
Moguce da je covid.....e sad da li vakcina ili sama bolest koja je rezidualna....ne znam..

Suvise je to mlad organizam da bi dobio kardio oslabljenje ukoliko nije virusno nego samo zbog masnoce i slabog kretanja...ne ide to tako narocito ako pogledas starce iz SFRJ koji sad cepaju preko 95 i jos imaju rezerve.....njih samo zastoj privremen moze da izbaci iz putanje , posto postoji nebriga prema starijim pacijentima kod lekarskog osoblja...to je vidljivo , nije ok, a opet nije ok ni da pritisak koji drzava prebaci na njih ode na druge matore kojima je dosadno pa prave guzve iz dosade...i to ima..

Hrana se moze javiti kao razlog , ali je do sada to bilo razlog za preko 30 i 40 ...i tu mora da se nakupi , plus organizam mlad ima mogucnost akomodacije, tako da meni to lici najvise na totalno ignorisanje zdravstvenih sistema prema virusnim napadima na srcani misic, gde se paznja poklanja samo u medicinskim serijama i to americkim...ovako u Srbiji , ja sam cuo dve zene , a obe su imale vise clanova porodice koji su medicinski radnici koje su testirale i pronasle posle covida virusnu napadnutost njihovih srcanih misica...
Da ne pisem koliko je tu ismejavanja kad dodjes i kazes da imas ubrzan ritam i da ti se greje srcajna ovojnica....ne srce nego ovojnica oko srca...

Srbi ocekuju da svi srbi budu trupci , neosetljivi , da ne razlikuje temperaturu vode od 0 C i od 50C , da je to isto , tu je, ovo je prvo malo hladnije od ovog drugog...

Svaka veca osetljivost se tumaci kao hipohondrija...cak i kad je ocigledna pregledom grla...i toliko je tesko da ucine lekari da bi nasli dokaz za tvrdnju pacijenta..cak i toliko.

Sve nove studije su pokazale da su elektronske cigarete povvezane sa aritmijama kao i bolestima srca. Kapiram da kada bi zaustavio 50 klinaca na ulici ( srednja skola) I pitao 40 njih bi reklo da ih koristi a dobre sanse su da barem neko od prestalih 10 isto samo se plasi da roditelji ne saznaju.
Dodaj na to veliki broj po ceo dan sedi za racunarom ili njaka mobilni, kljuka se energetskim sokicima a hrani malo bolje od kante za djubre sasvim je logicno...

Ljudi se nikada nisu nezdravije hranili.
Pogledaj decu: u moje vreme, osamdesetih/devedesetih, imas jednu do maks 2 debele osobe u odeljenju.

Sada, gledam slike iz tog toba - pa ti koje smo smatrali debelima su, zapravo, kao danasnji prosek kod klinaca!
Danas takve ne smatraju debelima.

P.S.
Kad kazem klinci, mislim na sve do 25. godina starosti.

Kako objasnjavas da nikada vise mladih sportista nije umiralo kao sada?
Nikad nije bilo vise utakmica, treninga, nikad suroviji nije bio sportski profesionalizam nego danas. Mozes da primetis da danas nemas nijednog fudbalera npr. a da nije doterao telo do civilizacijskog vrhunca fizicke spreme. Vise ne postoji nigde da nespreman fudbaler igra u nekom klubu, kao npr. nekad Dejo Savicevic i slicni.

Vakcinacija iz perioda kovid diktature uzima danak!
Kad je bila aktuelna vakcinacija u toku kovid diktature Dejan Lučić je rekao da će pelcovani zapadnim vakcinama manjkati u narednih 5 godina. To je zvučalo kao glupost. Međutim od tada do danas iz nepoznatih razloga je poumiralo puno ljudi širom svjeta od kojih su mnogi bili mladi i zdravi, a svima im je zajedničko da su samo odjednom iznenada pali mrtvi i bili su vakcinisani u doba kovid histerije.

Poslednja izmena:
Заборавили сте на Фајзер и стварање малих трмбова. Графени дуго остају у телу и одговорни су за то.
Ne radi se o grafenu vec o lipidnim nanocesticama koje su jedan od sastojaka mRNA covid vakcina i igraju neku ulogu u transportu po citavom telu. Tradicionalne vakcine ne funkcionisu tako, niti sadrze nanocestice.

Nanotoksicnost je oblast koja se i dalje dovoljno ne poznaje, reaktivnost materije na nanoskali se znacajno uvecava u odnosu na isti materijal u makro proporcijama. Radio sam u laboratorijama i "cistim sobama" s raznim vrstama nanocestica i uvek nosio zastitnu masku preko nosa, dizajniranu za nanocestice.

I onda se okupile ovčice i voljno se naubrizgaše nanočesticama u nedogled. Ovi zdravstveni problemi su rezultat tog eksperimenta.

You inject nanoparticles, prepare to potentially pay the price.

Poslednja izmena:
https://www.nature.com/articles/s41578-021-00358-0

by X Hou · 2021 · Cited by 1995 — In vivo application of lipid nanoparticles has been reported to induce liver and lung injuries in rodents

Nbc Nod Head GIF by The Blacklist

Back