Moguce da je covid.....e sad da li vakcina ili sama bolest koja je rezidualna....ne znam..
Suvise je to mlad organizam da bi dobio kardio oslabljenje ukoliko nije virusno nego samo zbog masnoce i slabog kretanja...ne ide to tako narocito ako pogledas starce iz SFRJ koji sad cepaju preko 95 i jos imaju rezerve.....njih samo zastoj privremen moze da izbaci iz putanje , posto postoji nebriga prema starijim pacijentima kod lekarskog osoblja...to je vidljivo , nije ok, a opet nije ok ni da pritisak koji drzava prebaci na njih ode na druge matore kojima je dosadno pa prave guzve iz dosade...i to ima..
Hrana se moze javiti kao razlog , ali je do sada to bilo razlog za preko 30 i 40 ...i tu mora da se nakupi , plus organizam mlad ima mogucnost akomodacije, tako da meni to lici najvise na totalno ignorisanje zdravstvenih sistema prema virusnim napadima na srcani misic, gde se paznja poklanja samo u medicinskim serijama i to americkim...ovako u Srbiji , ja sam cuo dve zene , a obe su imale vise clanova porodice koji su medicinski radnici koje su testirale i pronasle posle covida virusnu napadnutost njihovih srcanih misica...
Da ne pisem koliko je tu ismejavanja kad dodjes i kazes da imas ubrzan ritam i da ti se greje srcajna ovojnica....ne srce nego ovojnica oko srca...
Srbi ocekuju da svi srbi budu trupci , neosetljivi , da ne razlikuje temperaturu vode od 0 C i od 50C , da je to isto , tu je, ovo je prvo malo hladnije od ovog drugog...
Svaka veca osetljivost se tumaci kao hipohondrija...cak i kad je ocigledna pregledom grla...i toliko je tesko da ucine lekari da bi nasli dokaz za tvrdnju pacijenta..cak i toliko.