- Poruka
- 82.950
Kako se zabavljate u vreme pandemije i korone? Ja kao svaki transvaxer vežbam magnetno lepljenje svega i svačega, sutra ću peglu da lepim na kožu. Isključenu naravno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je moderan naziv za ljude koji se nisu vakcinisali a ponašaju se kao da su vakcinisani.Šta je to transvaxer?
Super. Dok stigneš do kola već će ti tri puta pokupiti sve iz auta.ja otvaram kola daljincem sa dva kilometra udaljenosti
takvom autu niko normalan ne prilaziSuper. Dok stigneš do kola već će ti tri puta pokupiti sve iz auta.![]()
To je neko ko se vakcinisao ali živi zarobljen u telu nevakcinisane osobe. Nosi masku, izbegava gužvu, pere ruke u suštini radi sve ono što i vakcinisana osoba kako se i oseća.Šta je to transvaxer?
Lepi se i kutija od cigara, ključ, escajg sve što sam butnuo ostane da stoji. Nešto duže nešto kraće!To je moderan naziv za ljude koji se nisu vakcinisali a ponašaju se kao da su vakcinisani.
Elem, povodom slike.
Vakcinisana sam, i tačno na mestu gde sam dobila bocu mogu da zalepim dinarčić ili, kao ti, upalajač.
Tako da, Mario, ipak mislim da lepiš metal na mesto uboda od igle prilikom vakcinisanja
Ako je moja tvrdnja netačna, zalepi na podlakticu
Koju vakcinu si odabrao?Lepi se i kutija od cigara, ključ, escajg sve što sam butnuo ostane da stoji. Nešto duže nešto kraće!
A da ipak probaš da se istuširaš, možda pomogne po pitanju lepljenja stvari za kožu?Lepi se i kutija od cigara, ključ, escajg sve što sam butnuo ostane da stoji. Nešto duže nešto kraće!