Korona zanimacije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

mario80

Stara legenda
Banovan
Poruka
82.950
Kako se zabavljate u vreme pandemije i korone? Ja kao svaki transvaxer vežbam magnetno lepljenje svega i svačega, sutra ću peglu da lepim na kožu. Isključenu naravno.

IMG_20210809_155649.jpg

Šta je to transvaxer?
To je moderan naziv za ljude koji se nisu vakcinisali a ponašaju se kao da su vakcinisani.
Elem, povodom slike.

Vakcinisana sam, i tačno na mestu gde sam dobila bocu mogu da zalepim dinarčić ili, kao ti, upalajač.
Tako da, Mario, ipak mislim da lepiš metal na mesto uboda od igle prilikom vakcinisanja;)

Ako je moja tvrdnja netačna, zalepi na podlakticu

To je moderan naziv za ljude koji se nisu vakcinisali a ponašaju se kao da su vakcinisani.
Elem, povodom slike.

Vakcinisana sam, i tačno na mestu gde sam dobila bocu mogu da zalepim dinarčić ili, kao ti, upalajač.
Tako da, Mario, ipak mislim da lepiš metal na mesto uboda od igle prilikom vakcinisanja;)

Ako je moja tvrdnja netačna, zalepi na podlakticu
Lepi se i kutija od cigara, ključ, escajg sve što sam butnuo ostane da stoji. Nešto duže nešto kraće!

IMG_20210809_172338.jpg

Ja kada odem u radnju više ne nosim ceger niti kupujem kese, jednostavno samo polepim po sebi i to je to. Otkad je vinča proradila sve mi je krenulo na bolje, kosa, zubi, nokti kašljem šlajm samo vikendom kad odem u vikendicu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back