Korona uništila komarce?!

Ja u (ili na) Banaticu, i bez Raida nema spavanja.... A nema blizu neke vode, bar da je vidljiva.
Prosle godine sam video kako priskaju grad iz aviona tri-cetiri puta ove godine samo jednom.
Mada kod vas ima zeleznicki park i vise zelenila Sajalka je maltene samo beton.
Npr. na vikendici prskalice rade celu noc i nije moglo da se sedi napolju ove godine ih za divno cudo nema uopste,ali je zato najezda smrdibuba.

Meni su smrdibube veci problem od komaraca...Ovi ujedaju, ja ih i ne osetim, nemam nikakvu rekaciju, svrbi minut dva i gotovo. A smrdibube ce tek da budu problem, iz godine u godinu sve ih vise ima. Samo da nam se ne zapate jos i neke tarantule ili otrovne skorpije, bicemo kao Australija...
Najverovatnije da ce proci kao sto je jedno vreme bila najezda bubamara sada ih maltene ni nema.
Smrdibube su mi ove godine unistile rod maline...:sad2:

Meni komarIce piju krv i zimi...
I kod mene su vrućine, ako kiša padne nije baš puno..
U blizini ima malo jezero, možda im je to spas al ipak meni dolete I izujedaju me..

.. Nekad ubod natekne kao da mi raste koljeno 😁🤣.. valjda sam na nesto alergicna..
Jednom mi je doktor ovako rekao
.. Komarci vole krvnu grupu 0..
A vi imate ove opcije, ako želite da vas sto manje napadaju :
-idite u velike mase ljudi.. Kao sto su festivali i sl.. tamo imate više šansi da izujedaju druge sa istom krvnom grupom.
-ne izlazite nikako u prirodu, pogotovo ne kod stajacih voda
-kupite I nosite astronautsko odijelo

... Zezao me jer sam fakat izgledala kao da me auto spucalo a ne komarci izujedali😁😁😁😁

.. I ev me.. Taman sjedim na balkonu, u haljini.. Vec par ujeda imam
. 😌😌😌😌
Al ja kaem sebi... Vidi.. Neko mora i njihovu djecu hraniti, odmah mi bude lakše osjećam se kao donator.. Sevap je pokloniti im malo krvi😁😊😊😊😎

Aa za te smrdljive bube.. E ja inače na svim prozorima imam mrežice..
Ali imala sam ih na balkonu.. Užas mi je kad ih vidim..
Pa sam pročitala i uspješno probala da našpricam 1/1 vodu i sirće.. Nema ih vise.. Ponekad neka zaluta a valjda ne vole miris..
I da.. Ako to uradite stavite preko usta nesto da zaštite svoja pluća..

Et shivili vi meni..

Ta ja znam kad pojma neam..
Sam kaem
😉😊

Back