Trust no one
U prolazu
- Poruka
- 23.681
Prskanje i susa. Videcs posle kisa kako ce biti, ako ne budu prskali.Ne znam ko ih je unistio ali ih ove godine maltene uopste nema.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prskanje i susa. Videcs posle kisa kako ce biti, ako ne budu prskali.Ne znam ko ih je unistio ali ih ove godine maltene uopste nema.
Sta god da je ovako je odlicno.Prskanje i susa. Videcs posle kisa kako ce biti, ako ne budu prskali.
Pa da, prosle godine su maj i jun bili kisoviti. Mada u NS ih ima, nista manje nego prosle godine, iako su prskali. Sve zavisi od mesta do mesta.Sta god da je ovako je odlicno.
Prosle godine je bilo neizdrzivo.
Na Salajci ih maltene ove godine nema,vikendica na Fruskoj Gori mnogo zelenila i vegetacije uglavnom ih bude dosta,ove godine tajac kao da su se negde sakrili.Pa da, prosle godine su maj i jun bili kisoviti. Mada u NS ih ima, nista manje nego prosle godine, iako su prskali. Sve zavisi od mesta do mesta.
Ja u (ili na) Banaticu, i bez Raida nema spavanja.... A nema blizu neke vode, bar da je vidljiva.Na Salajci ih maltene ove godine nema,vikendica na Fruskoj Gori mnogo zelenila i vegetacije uglavnom ih bude dosta,ove godine tajac kao da su se negde sakrili.
Prosle godine sam video kako priskaju grad iz aviona tri-cetiri puta ove godine samo jednom.Ja u (ili na) Banaticu, i bez Raida nema spavanja.... A nema blizu neke vode, bar da je vidljiva.
Meni su smrdibube veci problem od komaraca...Ovi ujedaju, ja ih i ne osetim, nemam nikakvu rekaciju, svrbi minut dva i gotovo. A smrdibube ce tek da budu problem, iz godine u godinu sve ih vise ima. Samo da nam se ne zapate jos i neke tarantule ili otrovne skorpije, bicemo kao Australija...ali je zato najezda smrdibuba.
Najverovatnije da ce proci kao sto je jedno vreme bila najezda bubamara sada ih maltene ni nema.Meni su smrdibube veci problem od komaraca...Ovi ujedaju, ja ih i ne osetim, nemam nikakvu rekaciju, svrbi minut dva i gotovo. A smrdibube ce tek da budu problem, iz godine u godinu sve ih vise ima. Samo da nam se ne zapate jos i neke tarantule ili otrovne skorpije, bicemo kao Australija...