Korona ubrzava: Ponovo se otvaraju kovid ambulante po domovima zdravlja

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nisu svi pacijenti išli na invazivni respirator, na invazivni respirator su išli pacijenti sa saturacijom 77% i sa 40 udisanja i izdisaja u minuti, na neivazivni respirator su ušli pacijenti sa 85% saturacije i sa 15min uzdisaja i izdisaja u minuti i ako se za 5-10 te mere ne vrate u normalne referentne vrednosti onda se stavljaju na invazivni respirator.

Da li znas šta bi bilo da niko ništa nije preuzeo danas bi imali sigurno preko milion egsitus letalis od korone.
Posle korone imamo i mali broj residuum morbi.
Pretpostavljam da ti je dokaz Belorusija.
Oni nisu imali nikakve mere.
Mora da ih ima bar milion mrtvih, kako ti tvrdiš?
(na stranu moja malenkost, koja nije nikada nosila masku na ulici i medju ljudima i nije se vakcinisala).

Kada je antigenski test i pcr test negativan to ne znači da pacijent nema korona i tako obrnuto,
Naročito za ovo "obrnuto" ti verujem, od kada je ona marmelada bila pozitivna na korona virus.
ali zato se treba najviše osloniti na ostale referentne vrednosti koje bi nam ukazele na koronu nije teško razlikovati koronu od influence ili drugih infekcija.
Na koji način?
Takođe u svim bolnicama ima Clostridium difficile I ako sve dezinfikuje.

Nisu svi pacijenti išli na invazivni respirator, na invazivni respirator su išli pacijenti sa saturacijom 77% i sa 40 udisanja i izdisaja u minuti, na neivazivni respirator su ušli pacijenti sa 85% saturacije i sa 15min uzdisaja i izdisaja u minuti i ako se za 5-10 te mere ne vrate u normalne referentne vrednosti onda se stavljaju na invazivni respirator.
I, koliko ste pacijenata na taj način pobili, u procentima?

Ne bih ti ja isao u bolnicu, taman da crkavam, jos manje na respirator :hahaha:

Ne znam dal sam je imao... isao sam da se pricescujem sa jos 300 njih iz iste kasikice, ljubio se i grlio sa zarazenima,
cerka imala dva puta, ja nisam. Tek nakon sto sam se vakcinisao sam dobio, trajalo dva dana, i treci dan kraj.
To što si dobio nije ništa nepoznato, svako koje primio bilo koju dozu dobio je oslabljen virus.

Tvoja politika lečenje bi teletebise dovelo do milion smrtnih slučajeva.
Koja moja politika lečenja?
Nisam propagirao nikakvo lečenje, već samo navodio štetne posledice vakcinacije, naročito mRNK vakcinama.
Ako misliš na ivermektin, ni njega nisam propagirao,već samo reagovao na lažne tvrdnje koje su iznosili predstavnici farmakomafije i činjenice koje su dali oni koji su ga koristili.
Ima ih ovde, dosta (veruj ili ne veruj, tvoja stvar):
https://lrne.rs/wp-content/uploads/2022/07/Искуства-пацијената.pdf

Back