Korona sindrom

Ovo sto si gore napisao si u pravu 100%. I to nema veze sa preporukama doktora i drzanjem rastojanja. Prema tome ne pravi se pametan i postuj ljude oko sebe. Ako neko ne zeli da mu se primices blize od dva metra nemas pravo da se pravis pametan.
Pa o mene se svaki pajser ocese u prodavnici,nije sad vucic trebao da im kaze da drze rastojanje to sam im ja govorio na kasi kad mi dahcu za vratom dok pakujem namirnice u ceger,sad nek vide kako je

Pa o mene se svaki pajser ocese u prodavnici,nije sad vucic trebao da im kaze da drze rastojanje to sam im ja govorio na kasi kad mi dahcu za vratom dok pakujem namirnice u ceger,sad nek vide kako je
Ja zato volim kad idem u velike nabavke. Poteram kolica i onda na kasi stanem ispred kolica. Samo da mi idioti ne bi dahtali za vrat. I to je bilo tako i pre korone.

Posta, vako stanje, od ulaza do saltera brat bratu 30m duzine, sala ogromna, pustaju dvoje, troje najvise, lik na salteru, ja sledeca 3 metra iza njega, cekam da on zavrsi, blejim u telefon, osetim na salu i kosi da me nesto dodiruje iza ledja :huh:

Okrenem se, zena skoci prepadoh je...

Aman kus zeno...

I tako
drag.gif

Ne znam vise sta da mislim. Zivim u inostranstvu i ovd su se previse opustili. Znam samo da vise ne citam novine niti gledam tv i mirna mi je glava. Pazim se koliko mogu ali ako mi je sudjeno, dzabe mi se paziti i ziveti pod staklenim zvonom.
kad bi ti pravili ovakvu reklamu i ulivali strah za svaku bolest koja svakodnevno hara decenijama unazad, onda bi najbolje bilo da ne izlazis iz kuce do kraja zivota i ne vidjas se ni sa kim. Pazi kad ovde u Srbiji naplacuju 6000 test na koronu koji je samo dva brisa to nema sile da kosta toliko al ljudi se primili na korona pricu i onda u strahu daju sta god trazis

Necemo ovde o virusu,nego o pojavi attention droplji koji svima savetuju i sole pamet kako treba ostati kod kuce i postovati sva pravila izolacije,jel vi kapirate sad u kom drustvu zivimo,zaraza gora od svih bolesti,daj po svaku cenu da nesto ispametuju i pazi sad gledamo pajsere kako stavljaju maske i rukavice,glupiraju se gajbi ,snimaju,kace klipove kako kriziraju sto su ograniceni za paznju,ko bi pozeleo da se vrati u ovakvo drustvo,kazi brate sta te pitaju ali niko ih ne pita sta drugima savetuju,koga zabole za misljenje poznatih al eto ih svi u istom kosu prsli totalno jer je to in ispostovati trend brige za druge,njaaaa
Pa jbg, danas je najlakse isprati ljudima mozak . Da se zavade politicki, pa vjeruju u korona virus itd. Postoje mnogi primeri ispiranja mozga. Ali posto nismo ni ti ni ja doktori, i ni ti ni ja nemamo astmu , nista nas ne kosta da nosimo masku. A ljudi koji posjeduju biznis ne mogu ga otvoriti ako ne postuju propise, moraju ljudi ljeba jesti. Tako da postuj. Ne mora da znaci da poslodavci i vlasnici radnja vjeruju u koronu ali moraju postovati propise ili kljuc u bravu. Tako da im ne staj na muku.

Pa jbg, danas je najlakse isprati ljudima mozak . Da se zavade politicki, pa vjeruju u korona virus itd. Postoje mnogi primeri ispiranja mozga. Ali posto nismo ni ti ni ja doktori, i ni ti ni ja nemamo astmu , nista nas ne kosta da nosimo masku. A ljudi koji posjeduju biznis ne mogu ga otvoriti ako ne postuju propise, moraju ljudi ljeba jesti. Tako da postuj. Ne mora da znaci da poslodavci i vlasnici radnja vjeruju u koronu ali moraju postovati propise ili kljuc u bravu. Tako da im ne staj na muku.
To ti je bas zdravo da ne mozes da dises od maske i da udises 10-20 puta vecu koncentraciju ugljen dioksida nego inace

To ti je bas zdravo da ne mozes da dises od maske i da udises 10-20 puta vecu koncentraciju ugljen dioksida nego inace
Pa iskreno mrzim masku, kada idem uz stepenice zavrti mi se u glavi od ugljen dioksida. Takodje koza na licu mi je uzasavajuca, zato sam promjenila smjenu u kojoj ne moram biti u kontaktu sa ljudima pa je ne moram nositi. Licno mislim da je korona najveca glupost ikada, i ni jednoh trenutka nisam povjerovala u to. Ali nosim je jer ne mogu da udjem u prodavnicu ako nemam masku. Ako udjem bez maske poslodavac ce popiti kaznu.

Pa iskreno mrzim masku, kada idem uz stepenice zavrti mi se u glavi od ugljen dioksida. Takodje koza na licu mi je uzasavajuca, zato sam promjenila smjenu u kojoj ne moram biti u kontaktu sa ljudima pa je ne moram nositi. Licno mislim da je korona najveca glupost ikada, i ni jednoh trenutka nisam povjerovala u to. Ali nosim je jer ne mogu da udjem u prodavnicu ako nemam masku. Ako udjem bez maske poslodavac ce popiti kaznu.
Da al gore si pisala ko da stvarno mislis da treba da je nosis a ne da nosis jer moras

Da al gore si pisala ko da stvarno mislis da treba da je nosis a ne da nosis jer moras
Ne napisala sam da u sustini mislim da je to ispiranje mozga. Ali ne mozemo se ljutiti na prodavce koji traze od nas da idemo po troje u radnju, jer mjere koje moraju sprovoditi u radnjama nisu rezultat njihovog licnog misljenja o koroni nego uslov da bi mogli da nastave sa svojim biznisom. Isto tako ja ako nosim masku ne znaci da vjerujem u koronu, jednostavno je moras nositi... Ja sam zdrava kao dren, i nisam pripadnik grupe oboljelih od astme i osobA sa problematicnim disajnim organima. Pomenula sam to u smislu da ako je i jedan posto tacno da mozemo ugroziti te osobe zasto da ne nosimo masku. Zasto se kockati sa tim

Sutra ce da kazu naguzite se pravilo,dok se ne slozi narod i uzme govnive motke samo ce gore biti,kako vam nije zao tog jednog zivota koji imate a nemate u svojim rukama

Ne znam koji su više iritantni. Ovi što prde kako treba da se nosi maska ili ovi što prde kako ne treba. Još i vređaju i ismevaju ove koji nose. Ako ti se nosi - nosi je. Ako nečeš - nemoj. Moja glava, ima na njoj da nosim i mrtvu gusku ako mi se hoće.

Ne znam koji su više iritantni. Ovi što prde kako treba da se nosi maska ili ovi što prde kako ne treba. Još i vređaju i ismevaju ove koji nose. Ako ti se nosi - nosi je. Ako nečeš - nemoj. Moja glava, ima na njoj da nosim i mrtvu gusku ako mi se hoće.
Da, ali postoji nešto što se zove negativne eksternalije, a to je ako npr ako si ti velika fabrika i izbaciš otpad u reku, zajednica može da te tuži, jer obim tvoje proizvodnje i korist koji zajednica ima od iste ne opravdava štetan efekat te proizvodnje na sredinu, i tu je nebitno što reka pripada i tebi, ne možeš da joj radiš šta hoćeš

E isto tako nenošenjem maske, sa svojom glavom možeš da radiš šta hoćeš, ali ne možeš sa tuđim, a maska se nosi zbog drugih, verovao ti u efikasnost istih ili ne

Necemo ovde o virusu,nego o pojavi attention droplji koji svima savetuju i sole pamet kako treba ostati kod kuce i postovati sva pravila izolacije,jel vi kapirate sad u kom drustvu zivimo,zaraza gora od svih bolesti,daj po svaku cenu da nesto ispametuju i pazi sad gledamo pajsere kako stavljaju maske i rukavice,glupiraju se gajbi ,snimaju,kace klipove kako kriziraju sto su ograniceni za paznju,ko bi pozeleo da se vrati u ovakvo drustvo,kazi brate sta te pitaju ali niko ih ne pita sta drugima savetuju,koga zabole za misljenje poznatih al eto ih svi u istom kosu prsli totalno jer je to in ispostovati trend brige za druge,njaaaa
Zaraza gora od svi bolesti?
Ima bar desetina bolesti koje su gore. Neću ni pominjati rak. Šta je s onom bakterijom koja ti jede meso? Šta je s onom bolešću za koju ne znam ima li u srpskom jeziku naziv (a nemoj me terati da guglam, dovoljno mi je što sam jednom, slučajno, videla slike obolelih), ona bolest od koje ljudi počnu da izgledaju kao da im se organi, jedan po jedan, počinju pretvarati u kamen? Loše sam objasnila, ko hoće (i ima stomak) nek ide da gugla.
I tako dalje, i tako dalje.
I, sad neću više, jer me ovakve teme ljute. Mislite šta hoćete, da ćete sutra umreti ukoliko iz kuće izađete bez maske, ako se na ulici o nekog očešete. Ne zanima me šta mislite, obzirom da se čak ni podaci g.ovnarija kao što su kurir i slični ne slažu s vama o neverovatnom i nikad pre viđenom broju mrtvih po ulicama. Ne, čak ni glasila malog vuka nisu TOLIKO ispranog mozga.
Sad, mislite i o toj izjavi šta god hoćete. I ne, nemojte me cimati, jer vam neću odgovarati dalje. Hvala.

Meni je obavezno kačenje maske o lakat (to si valjda video, svi je nose okačenu o lakat, ili pod bradom pa me uplaše jer ako je maske crna, ispadnu ko Amiši), bila neverovatno zanimljiv sociološi fenomen. Koliko je potrebno pre nego se ljudi naviknu na nove okolnosti, prestajući ili nikad ne preispitujući stare? Koliko je potrebno pre nego se nešto, lansirano preko zvaničnih medija, učvrsti u ljudsku psihu, tako da postane sastavni deo njihovog života o kojem više i ne misle - ili nisu ni mislili ikada?
Po primeru Srbije, neka dva, tri meseca. I to je wau. Videvši to, prestala sam se čuditi kako "feminističko" ispiranje uspeva - ono je imalo DECENIJE.
Ili možda ljudi s vremenom postaju sve podložniji. Sve veće ovce. Hm.

Kad vec guglas onda se informisi da se na svakih 100 godina pojave ovakve epidemije,pametnom jasno da ih stvara neko namenski
Šta ti to govoriš MENI? To je ono što JA govorim od početka, samo što me ovce ne slušaju. Antraks, svinjski i ptičji gripovi, k.urac palac. Po toj logici dosad smo svi već trebali bit mrtvi. Nismo, ali to ne ometa paničare da i dalje k.enjaju svoju paniku.
Niko da ih upita zašto tako opasne maske - a, po njihovoj sopstvenoj teoriji JESU opasne - posle upotrebe ne uništavaju kao i svaki opasan otpad. Nećeš ozračenu odeću baciti u kontejner, jel? Ali nema veze što je ceo BG zakopan bačenim maskama - koje su, opet kažem po njihovoj oceni, zaražene najgorom bolešću ljudske vrste ikada. I, kako sad to? Kako to niko ne poteže? Zašto se toga ne plašite? I, uostalom, ako je bolest toliko zarazna i opasna, zar usred mora bačenih maski po svim BG ulicama, ne bi trebalo biti bar jedno po miliona zaraženih samo u BG?
Inače, to je neka extra zarazna bolest, koja, eto, NE zahteva propisno uništenje odeće i maski koje su s njom u kontakt stupile? Jel?

Jedino se treba plasiti zlih i glupih ljudi koji su na vlasti,takvi nam zagorcase ceo zivot pa i ovim pustenim bolestima,otkacis se takvog drustva,prozivis koliko god po svom pa i nije steta napustiti ovakav svet ,nema tu nista vise pozitivno za nas koji razmisljamo

ovde hoce da uvedu 250 evritje ko nece da stavi masku.........

inace meni je ta corona izvan svih mojih podnosljivih antena , medjutim radim kako drzhava nalazhe , radnici imaju odredjenu opremu (chak sam u najvecem belaju uspjela nabaviti i zashtitne naochare i vizire)

imam 10 radnika i svaki dan strahujem da ce mi neko uvuci coronu i upravo mi jedna sedi kuci u karantinu , znaci koprcam se od marta i mogu ti reTji------> da nas vece srranje nije moglo zadesiti od corone

kad bi ti pravili ovakvu reklamu i ulivali strah za svaku bolest koja svakodnevno hara decenijama unazad, onda bi najbolje bilo da ne izlazis iz kuce do kraja zivota i ne vidjas se ni sa kim. Pazi kad ovde u Srbiji naplacuju 6000 test na koronu koji je samo dva brisa to nema sile da kosta toliko al ljudi se primili na korona pricu i onda u strahu daju sta god trazis
Bravo.

Back