Korona na moru

mario80

Stara legenda
Banovan
Poruka
82.950
Nalazim se u jednom turističkom mestu na moru, ovde svaka druga osoba ima koronu i zabole ih uvo. Nema nikakvih mera ni ograničenja. Dakle more sunce i korona. Prva dva dana si prebijen sa 39-40 temp. Treći dan duvaš nos slinaviš i imaš 38. Četvrti dan ideš na plažu hahaha hoho hihihi samoizolacija je 5 dana mada niko to ne iebe ni 3%

Peti šesti dan nemaš temp ali kašlješ ko magarac krljaš pluća puna šlajmare. Test je i dalje pozitivan. Otprilike posle 10 dana je test negativan ali koga briga uostalom.

Ono što je meni smešno je da ljudi idu ulicom i kašlju krljaju. U apoteci je gužva, fale lekovi a više nema ni testova a i ko gi iebe ionako ne treba.

Ja sam ulazio u sobe gde su ležali koronaši i nisam se zarazio. To su sve posledice žurki i međusobnog balavljenja u malim sredinama.

Koliko sam ovde primetio svi završe sa teškim bronhitisom. Još nisam vido da isti grip na identičan način obrađuje sve bolesnike. To mi je jedino čudno.
nije identično.
neko gubi čula očigledno trajno, neko ima temperaturu, nekom se sekrecija spusti na pluća…ne manifestuje si isto kod svakog
ali se sa istim simptomima javlja i kod vakcinisanih i nevakcinisanih ljudi.

Nažalost tako je. Ja sam jedan od retkih koji nosi masku i koji se vakcinisao četiri puta. Izgleda da je vlada digla ruke od naroda. Niko više ne priča o merama niti o zaštiti svi se ponašaju kao da je sve normalno.

Mi imamo mnogo opasnije nezarazne bolesti koje imaju 50% smrtnosti, lista čekanje trenutna je 80.000 ljudi, ako se ne počnemo lečiti te ljude za vrlo kratko vreme imaćemo 140.000-200.000.

Rak nije infektivna bolest, ali je mnogo opasnija od korone i smrtonosnija.

Back