Korona 2025

prva "bolest" u istoriji medicine da nema klinicku diagnozu.

Iz srpskih medija, prosle godine, doktor: "Ne vidimo razliku gripa i koron pa koristimo diagnoziranje s PCRom". 200 godina moderne medicine bacis u vodu i vrsis "diagnoziranje" sa testom koji nista ne diagnozira a kamoli da nadje virus.

Mene veoma brinu ovi Dr Jekil u labaratoriji, gomila ludaka na vlasti, i hipnotizirana masa.

godinu dana pre plandemije, u nasoj porodici smo imali slucaj da vidimo kako i koliko mnogo ljudi umire od gripa, i kako to izgleda u bolnici, i sta je skoro dva meseca kome. Drugima nije interesantno dok ne dodje u medije.

Realnost koju ljudi ne znaju, ljudi ne umiru na operaciji bubrega, umru uglavnom od sepse a ne bubrega, kad su poceli pisati sepsu dobili su vise milionsku epidemiju vecu nego ijednu.
Oni koji prezive operacije, ne umiru od starosti, vec organizam slabi i slabi dok te ne savlada obicna prehlada. Antibiotici ne pomazu pa ti daju lek koji je prakticki morfijum, koji te dokrajci.

Kolko je ljudi u svetu i srbiji nestalo zbog korone , a nisu morali .
Koliko?
Imaš li izveštaje sa autopsija, kojima je utvrđeno da su ljudi umrli od Korona virusa?
Barem jedan?
Kolko sad pati od posledica , a i tu sam .
Posledice...od čega?
A opet ne treba zaboravoti da je mnogo ljudi spašeno organizacijom zdravstva kojom je "komandovao " Vučić.
Na koji način?
Zato kažem , nije dobro samo ," drvlje i kamenje " treba dobro odmeriti ali svakako sam za fer poslanicke izbore da ovi lezilebovici nemaju vise većinu , i slobodne medije .
Jedno bez drugšog ne moze .

Ali moje pitanje nije to , nego zasto uporedo nema neki pokret demonstacija da se vidi kome je pobeglo to zlo

Prebrzo ste zaboravili to .
Nikome ništa nije pobeglo.
Svaka država koja je pristala na Korona farsu - pristala je da truje svoje državljane.
Imate li možda neki spisak sa tim fantoma koji su umrli od korone?
Ime, prezime, godina rodjenja, mesto stanovanja.

Back