Korona 2025

Covid19 nije ni otišla ,ona stalno cirkuliše,a dok postojimo raznorazni patogeni će se pojavljivati a kakvu će virulenciju imati značemo kada se budu pojavili.
koronavirusi stalno cirkulisu, bitno je da nisu opasni, a covid19 vise to nije;
drugo je pitanje koje dugorocne posledice je ostavio, i da li su krive i vakcine, kao sto mi neki tvrdimo, zbog spajk proteina - ja sam se spajkovao kada sam se susreo sa covid19, i ne bih vise, jako neprijatno iskustvo, ali nemam posledice

koronavirusi stalno cirkulisu, bitno je da nisu opasni, a covid19 vise to nije;
drugo je pitanje koje dugorocne posledice je ostavio, i da li su krive i vakcine, kao sto mi neki tvrdimo, zbog spajk proteina - ja sam se spajkovao kada sam se susreo sa covid19, i ne bih vise, jako neprijatno iskustvo, ali nemam posledice
I dalje je opasna za ljude koje imaju pridružena oboljenja.

ma nema sanse da bude tako clear, prozirna tekucina

zašto sam rekao da je zelena boja,,, boja otrova,,,
,,,_nekada je zelena bila povezana sa otrovom zato što su se u 18. i 19. veku koristile arsenske boje (npr. Scheele’s Green ili Paris Green), koje su sadržavale otrovni arsenik. Te boje su se koristile u tapetama, odeći, pa čak i u dečjim igračkama, i često su izazivale trovanja. Zbog toga se u istorijskom i simboličkom smislu zelena povezivala sa otrovnošću,,,_

Back