Kornjača

.... ne, nije tema o Vitezu Koji.
Da li vas nerviraju spori ljudi?
Članovi porodice ili familije koji su kao usporen film?
Kolege?
Imate li živaca za njih?
Naravno, posto sam ja "ubrzan". Ti koje bi najradije poslao po smrt mi cesto zagorcavaju zivot, stalno ih cekam, stalno nesto odlazem zbog njih. Nekako zivimo u dva paralelna sveta. U bliskoj porodici srecom nisu takvi ali imam par drugara koji su u tom fazonu, cesto u poslu naletim na takve...

A izrazito me nerviraju ljudi koji zbog tog svog razvlacenja stalno kasne, pa tako sam vremenom prekinuo druzenje sa nekima od takvih. U stilu dogovorimo se posle posla da se vidimo, u 16.00h u odredjenom kafeu. Dodjem tamo i par minuta pre, sednem i narucim kafu, pregledam mailove, mreze, novine a onda pogledam na sat, vidi proslo 20 min od dogovorenog vremena a njega nema jos. U tom trenutku zvoni telefon: alo, jel si krenuo? A sta, vec si stigao? Evo i ja cu da krenem... alo, jarane, ne moras da dolazis, nemam vremena da ostajem duze ovde, imam obaveza... pa mislio sam da si slobodan popodne, ali hajde nema veze, vidimo se sledeci put....

Izradi me jednom-dva puta jos za vidjanje i vise ne dogovaram vidjanje, budu mu pozannici iz neke proslosti. Adio.

Генерално ме нервира само кад шетам са неким, цео живот шетам као на спиду, још на ових два метра имам и корак тако да су сви спори самном.

Hiperaktivni to je bolest,onda nervoza u saobracaju,redu na kasi,jos ko pusi ihaaa,kad mi se penju na grbacu u redu,ja ispred a on vec stavlja njegovo na traku i smrdi mi za vratom,ja par stvari 1 puna kolica i gura se bolid ,ja se pomeram i kazem ocete pre mene,on krenuo,hahahahahha,mrs bre govedo nevaspitano

Hiperaktivni to je bolest,onda nervoza u saobracaju,redu na kasi,jos ko pusi ihaaa,kad mi se penju na grbacu u redu,ja ispred a on vec stavlja njegovo na traku i smrdi mi za vratom,ja par stvari 1 puna kolica i gura se bolid ,ja se pomeram i kazem ocete pre mene,on krenuo,hahahahahha,mrs bre govedo nevaspitano
Dzordzi, nisam ni znao da si tako ljubazan uzivo, ovde ne delujes tako...

Генерално ме нервира само кад шетам са неким, цео живот шетам као на спиду, још на ових два метра имам и корак тако да су сви спори самном.
E pa nemos se ti meris tako...nismo mi niski mali krivi....Ja takodje brata ne mogu da stignem,još ako sam u štiklama,izludim....

Back