Kornjaca me urnise

white_warg

Iskusan
Poruka
5.883
Godinama imam kornjacu koja mi je zaista dusevni odmor. Nekako kad je vidim da se obraduje i pocne da bucka u terarijumu kada prodjem pored nje, lakse mi je.
I sad, ta moja kornjacica non-stop jede.
Bukvalno trazi hranu 24/7.
Imam dosta prijatelja koji imaju po nekoliko kornjaca a ne samo jednu kao ja i potvrdili su da i njihove rade isto.
Ono sto mi je komicno je to sto se ona muka propne i izviri joj glava iz terarijuma. I kad pogledam u nju, ona samo polako spusti glavu i sklizne natrag dole.

Da li neko od vas ima kornjacu i kako izdrzavate kada ne prestaje da bucka ili lupa satima?

Imam ja kornjaču i uvek mlatara i pljušti voda na sve strane, gladna je. Dajem joj hranu kao i uvek, bez obzira što ona pokazuje da je gladna. Živa je 20 godina već.

A to lupkanje je normalno. Doduše, moja je ženka, pa ima period kada nosi jaja i podivlja.

Ironija je sto sam je ceo zivot zvao Leonardo, a posle 18 godina, kad izbacila prazno jaje (koje je pojela) skontao sam da je zenka. I ime nisam menjao. XD

Trening mora biti surov.

To mi je najbolja fora sa kornjačom, mene svi forsirali da joj dam ime, ja namerno nisam hteo zvao je kornjača.

Logika stvari, to nije pas da ti dođe kad zoveš, bleji u akvarijumu i tu je pa je tu, koja je poenta da ima ime? :D

Pre neki dan sam bio u stanu kod čoveka koji je drži u velikom akvarijumu a kornjača je u prečniku 30 cm glava joj kao u mačke mislim da može bez problema prst da odgrize. Ima 30 god ogromna je!

Back