KoRn,SlipKnot,Limpbizkit...

mislim da moramo definisati pojam "opovrgnuti" to znaci da das dokaz npr. odlicna melodija, ili dinamika ili nesto trece....a ne da kazes da ti se svidja neka pesma,i mojoj komsinici se svidja Nedjo Kostic,ali nazalost ima dokaza isto koliko i ovi sto kazu za Slipknot....ok je da ti se svidja,ali da su kvalitetni,to je nesto skroz drugo....za to trebaju dokazi

a ti si sad kao neki vrsni poznavalac pa mozhesh da odredish shta je kvalitetno a shta ne...:rolleyes:

emilija koliko dugo slusas tu muziku? hallowed be thy name valja zato sto nije njihova, kao i fear of the dark.........................
evo pitanje, sta valja u muzici Cradle of Filth? Znaci konkretno napisite sta, ajde one sto slusas jBodome mogu da razumem,jer momci odlicno sviraju (iako mi se pevanje ne svidja),ali kod Cradle nema ni te muzike....vec buke....

Ja slusam i Cob i Cof i oba benda mi se svidjaju!!S time sto od COBa mogu da slusam svaku pesmu a od COFa mogu samo:
nymphetamine
her ghost in th fog
hallowed by thy name
fear of the dark
from cradle to enslave
jeste da su to pokradene pesme (nisu sve) ali su mnogo bolje odradili od Meidena jer su "agresivnije"..Samoubojica Coal Chamber se odavno raspao i pevac je osnovao novi bend Devil Driver!!

a ti si sad kao neki vrsni poznavalac pa mozhesh da odredish shta je kvalitetno a shta ne...:rolleyes:
dovoljno je da imas sluha da bi to rekao i da malo razumes muziku...ne moras biti vrsni poznavalac da bi tako nesto rekao...a ti sad prevrci ocima koliko hoces :)

Ja slusam i Cob i Cof i oba benda mi se svidjaju!!S time sto od COBa mogu da slusam svaku pesmu a od COFa mogu samo:
nymphetamine
her ghost in th fog
hallowed by thy name
fear of the dark
from cradle to enslave
jeste da su to pokradene pesme (nisu sve) ali su mnogo bolje odradili od Meidena jer su "agresivnije"..Samoubojica Coal Chamber se odavno raspao i pevac je osnovao novi bend Devil Driver!!
pa da,ali upravo ti o tome govorim,jeste da su CoF agresivnije odsvirali,ali muzika je Maidena,nisu menjali riff i ritam,ni melodiju a te stvari inace fale CoF-u, kada bi sve pesme obradjivali bili bi dobar bend:)

dovoljno je da imas sluha da bi to rekao i da malo razumes muziku...ne moras biti vrsni poznavalac da bi tako nesto rekao...a ti sad prevrci ocima koliko hoces :)

pa da,ali upravo ti o tome govorim,jeste da su CoF agresivnije odsvirali,ali muzika je Maidena,nisu menjali riff i ritam,ni melodiju a te stvari inace fale CoF-u, kada bi sve pesme obradjivali bili bi dobar bend:)

Da su izmenili melodiju u pesmi Hallowed by the Name sje**li bi stvar,upropastili bi pesmu!!
Da Cof ima veliki problem sa pesmama mnoge im nemaju nikakvog ritma,smisla,melodije...

opet nisi dao nikakav valajan argument da bi dokazao ono sto ti smatras ,,cinjenicama''...no nebitno...peace:)
a CoF...dobar bend...solidni muzicari,kompleksni tekstovi,moze se reci i prilicna doza jedinstvenosti tokom svih ovih godina shto isto cenim...mada mi se poslednji album bash i ne svidja...no i nije tema o njima,zar ne?

opet nisi dao nikakav valajan argument da bi dokazao ono sto ti smatras ,,cinjenicama''...no nebitno...peace:)
a CoF...dobar bend...solidni muzicari,kompleksni tekstovi,moze se reci i prilicna doza jedinstvenosti tokom svih ovih godina shto isto cenim...mada mi se poslednji album bash i ne svidja...no i nije tema o njima,zar ne?

e da,sad sam skontao da nije tema o njima....a kakav argument hoces,treba davati argumente da imaju nesto dobro....textove nisam pominjao...jer sam ovo govorio sa cisto muzicke strane....znaci nemaju nikakvu melodiku(izuzev par pesama),a ritam je obicno udaranje bez sinkopa ili cak i naznaka nekog groovea koji je karakteristican za dobru ritmicku muziku...ali ok nije tema o njima....

Back