момоа
Stara legenda
- Poruka
- 78.882
Pazi, minimum 15cm viša i teža 20kg!
Sto mislis da bi neko silovao zenu koja je teza 20kg i visa 15cm? Mislim, niko nije lud da napadne Serenu Vilijams, ali u proseku su zene slabije od muskaraca.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pazi, minimum 15cm viša i teža 20kg!
Prvo, loša ti je procena.Serena jeste predimenzionirana ali nije visoka i nimalo se ne plaši muškaraca.Drugo, žene su fizički slabije od muškaraca svoje visine ili desetak cm viših.Jednake su ili jače od dosta nižih ili sitnijih muškaraca pošto imaju muskulaturu koja je potrebna da nosi veliku težinu.Sto mislis da bi neko silovao zenu koja je teza 20kg i visa 15cm? Mislim, niko nije lud da napadne Serenu Vilijams, ali u proseku su zene slabije od muskaraca.
Moja drugarica sa fax-a je bila korpulentna kad je napao manijak.Ona njega uopšteSto mislis da bi neko silovao zenu koja je teza 20kg i visa 15cm? Mislim, niko nije lud da napadne Serenu Vilijams, ali u proseku su zene slabije od muskaraca.
A šut u j.. a može svaka da nauči, tako da sprej nije neophodan.Prvo, loša ti je procena.Serena jeste predimenzionirana ali nije visoka i nimalo se ne plaši muškaraca.Drugo, žene su fizički slabije od muškaraca svoje visine ili desetak cm viših.Jednake su ili jače od dosta nižih ili sitnijih muškaraca pošto imaju muskulaturu koja je potrebna da nosi veliku težinu.
Prvo, loša ti je procena.Serena jeste predimenzionirana ali nije visoka i nimalo se ne plaši muškaraca.Drugo, žene su fizički slabije od muškaraca svoje visine ili desetak cm viših.Jednake su ili jače od dosta nižih ili sitnijih muškaraca pošto imaju muskulaturu koja je potrebna da nosi veliku težinu.
Ne setite se zbog straha.A šut u j.. a može svaka da nauči, tako da sprej nije neophodan.
Mogu i oči da iskopam kad me uhvati bes.Strah je prevaziđen.Ne setite se zbog straha.
Neće stići ili se neće setiti da ih upotrebe, plus silovatelji su jako često muškarci koje ne smatraju za opasnost.Sad ulazimo u bespotrebne tancine. Uzmes broj silovanja, pokusaja silovanja i napastvovanja godisnje, vidis su u vecini (recimo 99,99%) slucajeva muskarci glavni akteri i sve ti bude jasno zbog cega je potreba za biber sprejom ocigledna.
To jeste tačno u 99,99%.Neće stići ili se neće setiti da ih upotrebe, plus silovatelji su jako često muškarci koje ne smatraju za opasnost.
Ne.Potreba za koriscenjem suzavca kod zena, nasusna je. Imate li iskustva sa ovim? Je l' ste isprskali nekog?
Da sam zena koristio bih ga bukvalno cesce nego dezodorans.
Ja bih tebe dao na starateljstvo i prevaspitanje ''bakici'' iznad tebe.Ja se ne razvodim, samo mogu udovica da budem
Takva sam u ljubavi, zamisli kakva sam prema onome s kim nisam u ljubavi![]()
Ne mogu da verujem da zena iz manastira nosi suzavacJa ga nosim ponekad u torbi,ne mora niko fizički da me napada ili napastvuje, može i psihički.Zašto bih trpela, samo prsnem...ali bolje onda da prvo otvori usta, pa možda zanemi.
Nije suzavac, nego biber sprej. I nisam u manastiru, bar ne još.Ne mogu da verujem da zena iz manastira nosi suzavac
Ja sam i dalje ubedjen da pises iz manastira, i nemoj mi rusiti iluzijuNije suzavac, nego biber sprej. I nisam u manastiru, bar ne još.