zelenooka
Domaćin
- Poruka
- 3.958
Koristan savet je staviti dobru izolaciju... :-D
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Maslachak:...minone, crevo moje....![]()
![]()
zelenooka:Koristan savet je staviti dobru izolaciju... :-D
Sa C. jednom godisnje razmijenim SMS... Kao, spomenemo da bi mogli da se sretnemo jednom kad ja svratim do BG ili on u moj kraj, ali nikada to ne realizujemo... :razz:blondi:ughhh - sta li bi sa "members" of the dream team?
Pa sto ti nemas taj prefiks kod imena_marina.c:...gledaj da razviješ visokoumnu komunikaciju sa forumašicama koje u nicku imaju prefiks- luckasta, lutkica, luda malena,imena modnih kreatora...A ne kominiciraj sa onim starijim od 30 god... Te su živi smorovi!![]()
Pa da te voli zbog onog što jesi a ne zbog onoga što imaš jbg :?minon:...kakvih...???...
gashpar77:Pa sto ti nemas taj prefiks kod imena_![]()
sinmbad:Pa da te voli zbog onog što jesi a ne zbog onoga što imaš jbg :?
gashpar77:Korisni saveti za novog clana?!?!
Clan je muskog roda,pa ne bi bilo lose da mi se jave osobe suprotnog pola!za one koji ne znaju,to su osobe zenskog pola
Maslachak:...meni je i dalje to misterija....
....ne verujem da u RL postoje stvari koje se zovu "redaljka" i ne verujem da su se dvoje upoznali na forumu i kresnuli...
...u stvari...
ne znam.
i ne postavljaj glupe teme...kao pojedini..........daca75:Koristan savet....gledaj,ćuti i uči kako to rade stariji članovi....
A o čemu smo mi ono pričali :shock:minon:...hmmm, sumljivo mi je tu nesto...moracu da se konsultujem sa bundevom...![]()