Korektor

Bratislav_90

Iskusan
Poruka
5.522
Kako se ovo sranje uopste stavlja? Imam problem sa podocnjacima jer mi je beo ten, ali kad stavim korektor deluje ili ocigledno,ili se ne vidi neka znacajna razlika
Da li je bolje puder za podocnjake ili korektor? Da li ima neka specijalna vrsta koja radi bolje, ili ima neki lek koji moze izleciti podocnjake?
Hvala

hahahahahahaha o bracika, jel znaju tvoji roditelji da si homoseksualac? :lol:
po cemu sam homo sto imam problem sa kozom koji zelim da resim?
Ako su podocnjaci nasledni, zaboravi!
A moguce je da nisi potrefio pravu nijansu korektora, isprobaj vise vrsti.
Da jesu nasledni, i moja keva ima takav tip koze. Zato sam malo i skeptican da mi nesto moze pomoci osim hemije.
A jel mozda bolji puder od korektora?

Teško ćeš izvesti da se korektor za podočnjake ne vidi ako ne staviš puder. Mislim, puder na celo lice, kao žene kada se šminkaju.
Pošto to, pretpostavljam, nećeš uraditi, bolje batali i korektor.
Ili, eventualno, probaj da nadješ neku varijantu, tj. nijansu koja se ne provaljuje iz aviona. Pošto je i to mukotrpno i skupo, jer bi, osim u slučaju da te spiči neka luda sreća, morao isporbati čitavu paletu i to od raznih proizvodjača - bolje batali. I pomiri se da ti je koža takva kakva je i da imaš podočnjake.
Imam ih i ja, i to baš, baš upadljive, ni korektor ih ne sakriva, pa ništa.

To je samo stvar vežbe. Da nađeš pravu nijansu.
Ja bez korektora izgledam bolesno i izmučeno, a sa korektorom sveže i naspavano.
To je jedina stvar bez koje ne izlazim na ulicu. A dok nisam provalila da je ceo trik u njemu, ljudi su me smarali sa komentarima: "Jesi bolesna, što si tako bleda, moraš ići kod lekara..."
I nema to veze sa pušenjem, vodom ili ishranom. To je čista genetika i tu nema pomoći.

Teško ćeš izvesti da se korektor za podočnjake ne vidi ako ne staviš puder. Mislim, puder na celo lice, kao žene kada se šminkaju.
Pošto to, pretpostavljam, nećeš uraditi, bolje batali i korektor.
Ili, eventualno, probaj da nadješ neku varijantu, tj. nijansu koja se ne provaljuje iz aviona. Pošto je i to mukotrpno i skupo, jer bi, osim u slučaju da te spiči neka luda sreća, morao isporbati čitavu paletu i to od raznih proizvodjača - bolje batali. I pomiri se da ti je koža takva kakva je i da imaš podočnjake.
Imam ih i ja, i to baš, baš upadljive, ni korektor ih ne sakriva, pa ništa.
Pa uvek je bolje ako mozes da resis problem. Neko ko je debeo na primer je bolje da smrsa nego da se pomiri da "genetika".

To je samo stvar vežbe. Da nađeš pravu nijansu.
Ja bez korektora izgledam bolesno i izmučeno, a sa korektorom sveže i naspavano.
To je jedina stvar bez koje ne izlazim na ulicu. A dok nisam provalila da je ceo trik u njemu, ljudi su me smarali sa komentarima: "Jesi bolesna, što si tako bleda, moraš ići kod lekara..."
I nema to veze sa pušenjem, vodom ili ishranom. To je čista genetika i tu nema pomoći.
Da i ja sam cuo slicne : D.
Mada pretpostavljam da ti nosis i puder pa onda je lakse da ukomponujes, a ja svakako ne bih stavljao puder : D...

Da i ja sam cuo slicne : D.
Mada pretpostavljam da ti nosis i puder pa onda je lakse da ukomponujes, a ja svakako ne bih stavljao puder : D...
Puder stavljam radnim danima kad idem na posao i to samo zimi. Leti ne mogu da zamislim puder na licu.
Kažem ti da je ceo fazon u nijansi.
Ja ga nanosim prstom na podčnjake i onda ga fino utrljam. Ne sme ni previše ni premalo da se stavi. Ali najbitnija je nijansa.
Imaš uvek testere pa probaj odmah u radnji koja nijansa ti odgovara. To jako zavisi od tvog tena. Ne sme da bude ni svetliji ni tamniji od tena.

Puder stavljam radnim danima kad idem na posao i to samo zimi. Leti ne mogu da zamislim puder na licu.
Kažem ti da je ceo fazon u nijansi.
Ja ga nanosim prstom na podčnjake i onda ga fino utrljam. Ne sme ni previše ni premalo da se stavi. Ali najbitnija je nijansa.
Imaš uvek testere pa probaj odmah u radnji koja nijansa ti odgovara. To jako zavisi od tvog tena. Ne sme da bude ni svetliji ni tamniji od tena.

Da, samo što se boja testera često neznatno, ali dovoljno razlikuje od boje proizvoda.
I jeste, naravno, ceo fazon u nijansi, ali dok to potreVi, ima da poludi. Ipak je drugačije nama, ženama. Em se šminkamo, tj. kupujemo i biramo šminku od odavno, još pre neg' je svinja rep iskrivila, em imamo s kim da se posavetujemo, em smo vremenom izgradile neki stav, ukus, iskustva - šta kupiti, šta mi odgovara, šta ne...
I ja koristim korektor, i puder preko. Ako ne stavljam puder, ne stavim ni korektor. Dal nisam potreVila nijansu, dal n'umem...? :)

Bratislave, ne odustaj. Mani šta mi pričamo, ako ti toliko smetaju podočnjaci, pronadji odgovarajući korektor. I sa srećom :ok:

Kako se ovo sranje uopste stavlja? Imam problem sa podocnjacima jer mi je beo ten, ali kad stavim korektor deluje ili ocigledno,ili se ne vidi neka znacajna razlika
Da li je bolje puder za podocnjake ili korektor? Da li ima neka specijalna vrsta koja radi bolje, ili ima neki lek koji moze izleciti podocnjake?
Hvala

kazu da je ovo dobro ali nisam probala i ne mogu da ti tvrdim

prod-P19108-big.png

ako imas tamne podocnjake,stavi korektor koji vuce na zuto,a ako su crvenkasti,onda da vuce na narandzasto.ne utrljavas prstom,nego naneses jako male tackice i to utapkavas prstom dok se dobro ne upije
mada moze da ti odradi posao i tonirana krema,em negujes kozu,em ujednacis ten,em ti sakrije ako imas i koju bubuljicu
meni ne smeta sto si musko

vecina muskih javnih licnosti nosi sminku ne znam dal ste svesni toga.
Uklanjanje akni je onda isto znak da si zemska jer zelis nesto da promenis na licu
Sine Brutislave, sve je to tako. Jeste da ne postoji praktičan razlog zašto muškarci (uglavnom) ne nose šminku, već je on čisto kulturološke prirode... Ali, jesi li siguran da želiš još i to cimanje u životu?

izvini al moram da pitam
prvo - esi ti musko?
drugo - el imas 22 godinice?

ako je odgovor da onda lepo ostavi to sve i postani normalan :aha:
na vreme
Normalan je dosadan ionako.
Sine Brutislave, sve je to tako. Jeste da ne postoji praktičan razlog zašto muškarci (uglavnom) ne nose šminku, već je on čisto kulturološke prirode... Ali, jesi li siguran da želiš još i to cimanje u životu?
Ma slazem se sa tobom, svakako ne zelim previse cimanja, al ono stavljao bih ga iskljucivo ako izlazim negde, i ili na specijalnim okolnostima gde mi je potreban taj ekstra boost. Svakako ne koristim ga za dnevne stvari, heck uglavnom se ni ne ocesljam kad izadjem na ulicu : D

@tema Nego nasao sam neki koji kolko tolko odgovara. Rekose mi manje vise ljudi da se ne vidi mnogo i da izgledam bolje sa time. Ocigledno nije savrseno, al za sada je ok

Ja koristim onaj Oriflejmov trobojni.
Zeleni deo samo kad imam bubuljice a žuti i rozli da korigujem podočnjake, koje imam od kako sam se rodila, čak i leti kad pocrnim gamad me ne napušta.
O zimi da ne pričam.
Puder ne mogu da smislim, pogotovo leti, pošto se znojim k'o kobila pa se to onda cedi u potočićima.
Meni odrađuje posao. Nekad uspem skroz da pokrijem, nekad ne, ali se svakako smanje a to je dovoljno.

I ja sam zadovoljna njime, ali kontam da bi bilo dobro da krenem da koristim i neku kremicu specijalno namenjenu koži u predelu očiju, da je na kraju dana natapkam na kapke.

Gledala sma ovu, sada je na akciji u Lilly-ju, lepo je snižena:

NiveaAntiShadow.jpg

Da i ja sam bas sad odlucila isto - posto delujem neispavano i umorno posl par nedelja, pre nekoliko dana sam narucila, bas mi danas stize ova kremica:

aqua-rhythm-intense-hydration-youth-preserve-eye-contour-balm-369-p[ekm]300x300[ekm].png

Nadam se da ce mi pomoci malo. Sastojci su dosta dobri. I pocela sam vise vode da pijem.

Poslednja izmena:

Back