Korektan raskid

Znači da je mnogo neprijatan osećaj i da, možda, zbog toga nije vodio računa o korektnosti. Nije opravdanje, ali jeste objašnjenje.

a kako ti znas kakav je osecaj?
ti bese ima 20 godina?:)
slusala sam muskarce od 39 kako pricaju o tome kako im itice vreme
i muskarce od 59 godina koje zabule tambura za vreme..
dal je neko u frci i tenkre, nema veze sa godinama nego sa stanjem psihe, ba..znas:)

a kako ti znas kakav je osecaj?
ti bese ima 20 godina?:)
slusala sam muskarce od 39 kako pricaju o tome kako im itice vreme
i muskarce od 59 godina koje zabule tambura za vreme..
dal je neko u frci i tenkre, nema veze sa godinama nego sa stanjem psihe, ba..znas:)
Pusti stanje psihe, brojke su neumoljive, optimizam je OK, ali bijologija je nemilosrdna.
U ovim temama koje se ovih dana otvaraju vidimo neke mučne priče. Tebi je vreme za rađanje isteklo, zamisli da te neko zavlačio do tih godina, želela si decu, a onda on raskine, recimo.
Bila bi veoma povređena, verovatno.
O, da, ti nikada ne bi tako reagovala, to znam, ali neka druga žena kojoj je odjednom anulirano pola života...
Poznajem neke takve.
Ne tvrdim da je on pozitivac, ni da je kreten, nego da i ovo može biti.
U razumevanju tuđih reakcija koje vidimo kada su povređeni leži naša odbrana od tih udaraca.
Hoću reći- nerazumevanje je koren mnogih sukoba, a bolje razumevanje doprinosi našoj snazi, a i plemenitosti.

Pusti stanje psihe, brojke su neumoljive, optimizam je OK, ali bijologija je nemilosrdna.
U ovim temama koje se ovih dana otvaraju vidimo neke mučne priče. Tebi je vreme za rađanje isteklo, zamisli da te neko zavlačio do tih godina, želela si decu, a onda on raskine, recimo.
Bila bi veoma povređena, verovatno.
O, da, ti nikada ne bi tako reagovala, to znam, ali neka druga žena kojoj je odjednom anulirano pola života...
Poznajem neke takve.
Ne tvrdim da je on pozitivac, ni da je kreten, nego da i ovo može biti.
U razumevanju tuđih reakcija koje vidimo kada su povređeni leži naša odbrana od tih udaraca.
Hoću reći- nerazumevanje je koren mnogih sukoba, a bolje razumevanje doprinosi našoj snazi, a i plemenitosti.

joj bre.
sve moze biti.
ali na kraju, sami donosimo odluke o sebi.
kad je umesto nas donose drugi, onda je ..zahebano.
znas, imala sam neku koleginicu dvno, pre deset godina, koja bila onako malo lujkasta..
imala je 4 banke, a stalno je pricala kako ce se udati, roditi dete, napraviti kucu..
pomalo smo joj se smejali, a pomalo je zalili..zena ocito nije skontala da joj je voz-otisao.
elem, kad je imalaa 41, upozna nekog tipa..sa 42 i nesto, su se vencali, a ona rodila dete..
kucu je napravila svercujuci, sa sve tim malim detetom.
e sad, jel to taklo trbalo, nije trebalo, jel stara, jel mlada, sta je realno, sta nerealno..to ti je prika moj vrlo relativno u zivotu.:)

Не верујем да је то било у питању.
Пре бих рекла да је то ствар карактера.
Мада, и ствар карактера је то што неко не може да прихвати своје године.
Тако да, управу си, кад мало размислим. :lol:

to nema veze sa godinama, stvar je karaktera.
muskarci koji zele vezu sa zenom se dele na one koji vole, ubijaju vreme i one koji zavide ;)
a kakav ce si dopustiti da bude u prezentaciji mu zavisi od karaktera

joj bre.
sve moze biti.
znas, imala sam neku koleginicu dvno, pre deset godina, koja bila onako malo lujkasta..
imala je 4 banke, a stalno je pricala kako ce se udati, roditi dete, napraviti kucu..
pomalo smo joj se smejali, a pomalo je zalili..zena ocito nije skontala da joj je voz-otisao.
elem, kad je imalaa 41, upozna nekog tipa..sa 42 i nesto, su se vencali, a ona rodila dete..
e sad, jel to taklo trbalo, nije trebalo, jel stara, jel mlada, sta je realno, sta nerealno..to ti je prika moj vrlo relativno u zivotu.:)

Super.
Ali vrati se na onu njenu konstataciju i pokušaj da tu situaciju drukčije pogledaš.
To je sve što smatram da treba.
To o čemu pričaš sam već video, ali video sam i ovo drugo. Da ne razumem, dans bih mrzeo svoju rođaku koja je kroz to prošla, zbog onoga što govori.
Zamisli da mrziš rođaku ne shvatajući da je mrziš samo zato što je nesrećna. Bezveze.
A njena priča je kao u onom filmu sa Mikijem Manojlovićem, Mirom Furlan i Boganom Diklićem, ono kad ona radi u fabrici i krade kožu za njegovu jaknu i cipele.
Naziva se ne sećam.

joj bre.
sve moze biti.

Srećnica! :ok:

Ne volim price kad me zenska hoce ostaviti .O cemu da pricamo ?
Samo je pitam da li je dobro razmislila i to je to .Kad samnom raskine
onda je to zauvjek . Kod mene nema natrag !

Prirodno je da ne volis kad te neko ostavi.
Ali kad dodjes u zrele godine ondaK imas iskustvo pa lakse prebolis.
Sve je to zivot,a ljubav je bolest zavisnosti.
Ko razume - shvatice!!! :whistling:

Back