Korektan raskid

Мало је тога било кокретно у раскидима.
Било је коректно када услед захлађења односа престанемо да се виђамо, зовемо, прореди се све, па оном другоме буде јасно. И на крају та веза цркне.
И тада је болно, али нема драме. Само ми се једном десило да раскинемо након разговора, фер и поштено, ал није баш ни била нека веза.

on me pozvao i rekao ne mozemo vise da se vidjamo.
ja rekla ok.
posle sam kupila auto, ali ne od njega..a on radio uvoz.
onda je on iz inata smuvao moju poznanicu..
i tako :lol:

to je bilo jedini put kad je neko raskinuo sa mnom.
raskinuo je jos neko ko me pre toga zaprosio, a ja nisam mogla da se udam jer ga nisam videla kao osobu od poverenja sa kojom mogu da pravim potomstvo..i on mi je rekao - ja ne mogu ono sto ti hoces od mene.
ok fer.

Poslednja izmena:
meni je nekorektno sve kad on nece a ja ocu :lol:
nema korektnih raskida, samo sto manje reci to bolje... objasnjenje u 2-3 recenice to i to, zbog toga i toga i cao... boli i tad ko djavo ali mnogo manje nego kad krene pa znas ti si pametna, dobra, fina, snaci ces se, naci ces, ostanimo drugovi (maj es drugovi) :roll:

to je najgore.
i to radis samo ako te tuki bas zabole za nju.

Zašto je najgore? Možda se čoveku čini da vidi u kom smeru to ide, ali ne mora biti tako, možda i greši. Ako i ona dođe do tog zaključka, on se nikada neće pokajati pitajući se da li je nešto pogrešno video i zbog toga prekinuo nešto.
Osim toga, tako prednost prvog udarca velikodušno prepustaš drugoj strani.

Zašto je najgore? Možda se čoveku čini da vidi u kom smeru to ide, ali ne mora biti tako, možda i greši. Ako i ona dođe do tog zaključka, on se nikada neće pokajati pitajući se da li je nešto pogrešno video i zbog toga prekinuo nešto.
Osim toga, tako prednost prvog udarca velikodušno prepustaš drugoj strani.

najgore zato sto to rade da izvines ickice.

Back