Korekcija ušiju

~Nightwish~

Aktivan član
Poruka
1.520
Ovako, u sredu sam operisala uši. Sama operacija nije bolela, jer sam bila pod anestezijom, ali oko sat vremena kasnije, kad sam se vratila kući počelo je užasno da me boli, pa sam popila brufen, kako du mi rekli. Glava, tj. obrazi su mi malo natečeni i vilica mi je ukočena tako da ne mogu ni da jedem normalno. Ne mogu ni da spavam, jer me uši i glava bole. Osećam kao da me igla probada..
Da li neko ima iskustva sa ovim? Da li su to normalne reakcije, s obzirom da je ovo već 4. dan od operacije?

Normalno je da boli. Boleće još dugo, naravno sve manjim intenzitetom. Moj bratanac je operisao uši u martu, još uvek ga bole na dodir, izvodi akrobacije kada oblači majicu preko glave i mora da ih čuva.
Ne znam koliko ti imaš godina, on ima 10, ali nije ni bitno. Uvo je uvo, korekcija je korekcija, bol je bol. Normalno je da boli, boleće još. Slušaj šta ti priča dr, i biće u redu.
Kad skineš zavoje moraćeš da nosiš traku na ušima dugo, pa posle samo noću... ma slušaj ih samo i radi kako ti kažu i biće ok.
A bol je normalan. Proći će i on jednom, a rezultati ostaju trajno :ok:

Pred operaciju u mojoj sobi je došla mlada tinejdžerka i trebala da operiše uši, ja je gledala, imala je normalne uši kao mi ali ona htela skroz uši 'slepljene do glavu' kao doberman. Sitnica. :eek: Njena majka je joj dala poslednju molbu da to ne čini i da se predomisli.

Podržavam korekciju uši samo ako su uši jako upadljive za oko.

Pred operaciju u mojoj sobi je došla mlada tinejdžerka i trebala da operiše uši, ja je gledala, imala je normalne uši kao mi ali ona htela skroz uši 'slepljene do glavu' kao doberman. Sitnica. :eek: Njena majka je joj dala poslednju molbu da to ne čini i da se predomisli.

Podržavam korekciju uši samo ako su uši jako upadljive za oko.

Realno ona ni nije za hirurga vec za psihijatra.
A tek ima da se operise...samo je krenula

Podržavam korekciju uši samo ako su uši jako upadljive za oko
.

Uši se mogu ispraviti ako nosiš kosu preko njih zategnutu.
Za jedno 3 mjeseca se prislone uz glavu.Kod djece vrlo brzo.

Back