korakom nervoznim prolaze godine

Ganfajter

Stara legenda
Poruka
85.200
jel vam smeta sto starite i sto matorite i sto se da tako kazem raspadate
msm ako je zivot sve od tacke A do tacke B a tacka B je izvesna
onda se moze reci da umiremo od momenta kada se radjamo
determinizam difolt

nachi ne mozes ono sto si nekad mogao a neke stvari i neces koje si nekad mogao da hoces a sad ti se nece a ne bi ti se htelo ni da ti se oce
sta hocu da kazem
hocu da vidim sta misslite o starenju i to ne neke tamo definicije i tumacenja tipa svako doba ima svoje ovo ono
bla dza bu i te gluposti
nego realno upuceni u cinjenicno stanje da vam je rok limitiran a necete biti ni mladji ni lepsi ni zdraviji ni ovo ono
jer sat ide u jednom pravcu i to je fakt
pa znajuci sve to da li vam i sta li vam to smeta i zasto ?
znaci vas odnos prema sopstvenoj prolaznosti u praksi ?

pa ajte, recite mi, zanima me

sad kad bi ti neko dao 100 soma
ja kapiram da bi u roku od 3 dana bio sa dve klinke napucane u apartmanu na zlatiboru i da bi te njih dve za 2 ipo minuta izlozile da se nasmrces koke

Ha! Pobogu... Ja sam seljak čovek. Daleko sam ja od tih priča o klinikama i šmrkanju. O tim somovima uopšte i ne razmišljam jer se pare ne beru na drvetu i niko neće da ti "da" nikakve pare. Prema tome to šta bih i kako bih sa tim, uopšte ne razmišljam.
A ako hoćeš bar onako pretpostavke radi, neko da mi da 100 soma evra, ako si na evre mislio, ja bih vratio dugove. A ostalo, e za ostalo neka me čekaju!

baba ti stara :mrgreen:

star si u glavi , telo vise manje prati prirodan tok, ali glava....

pa ja sam mljadji u glavi od pola klinaca ovde...prosao video lepo je i sad kad sam polu matora drtina zahebavam se i u zivam bez da sam u "grcu" da ce neko da me spusti, proziva, uvredi...kme...kme...kme...
imam svoj zivot (kao i svi mi) i radim sta mi se hoce bez da nekoga povredim i uvredim i svi srecni zadovoljni.

cesto mi kazu "ti si lud" jesam jer sam slobodan da radim sta zelim i opet napominjem bez da nekoga povredim ili ugrozim na bilo koji nacin...
i smejem se kad mi nije do smejanja i taj moj smeh , ludilo, sta god, privuce radost i veselje i opet bude kako sam sebi pozelo dan

"dobro jutro debeli ajmo malo da zivimo, po i mimo pravila" i kad uvecelegnem u krevet ZADOVOLJAN SAM SAMIM SOBOM i sve je manje stvari koje bih voleo drugacije da sam uradio.
promislim pricam radim...

i tako prolaze godine laaaaaganim korakom i ja ih pratim iza sa osmehom matorca i dusom decaka :zstidljivko:

Back