Korak napred

Da li tripujem procenite sami, ali cini mi se da ceo zivot igramo neke igre i imamo svoje uloge! Majka,cerka, sestra, prijateljica... i da je sve klinch- brak, posao,fax. Ne u smislu ratnih neprijatelja vec borba ko je dominantniji, vispreniji, brzi?! Cini li vam se da ste u tim igrama lovac ili ulov? I sta kada je drugi igrac mnogo iskustveno jaci i znate da nema sanse da mu se suprotstavite,tj da ga dostignete? Koju igru trenutno igrate i ko je u plusu? ;)

Ja o tome i ne razmisljam, sta me bole uvo ko je ovo il ono, gledam da sebi uredim zivot kako meni odgovara

Da li tripujem procenite sami, ali cini mi se da ceo zivot igramo neke igre i imamo svoje uloge! Majka,cerka, sestra, prijateljica... i da je sve klinch- brak, posao,fax. Ne u smislu ratnih neprijatelja vec borba ko je dominantniji, vispreniji, brzi?! Cini li vam se da ste u tim igrama lovac ili ulov? I sta kada je drugi igrac mnogo iskustveno jaci i znate da nema sanse da mu se suprotstavite,tj da ga dostignete? Koju igru trenutno igrate i ko je u plusu? ;)

zamaraju me igrice, ali me drugi teraju da ih igram..
kao dete - roditelji..
hocu nesto..negde..ne daju na prvu..igrica, pa moze..
sa emotivnim partnerom - ista prica..
prvoj kompaniji u kojoj sam ja bila saradnik - isto..
osnujem svoju..rezon - ja cu sada da organizujem posao i bice po mojim pravilima..
vraga..
saradnici namecu - sta?
pa igricu ;)
resim da rodim..i kazem sebi - ovo dete vaspitavacu bez igrica..sve igrice koje sam morala da smisljam kad sam ja bila dete zbog svojih roditelja, moje nece morati zbog mene..
nece zbog mene, al hoce zbog nje..
redovno u odnosou prolazimo fazu - dete provocira moju toleranciju sve dok ne iscacka autoritet..j6g, sama tako hoce..a ja sam htela opusteno..
ne volim igrice definitivno..ali su mi nametane citav zivot..
kad pogledam iza sebe - naucila sam da u pravilima koje drugi odrede povucem pravi potez..do sada je bilo u moju korist..
ako me ova pamet posluzi, bice tako i u buduce ;)

ne igramo igre...no živimo naše uloge
kod mene je trenutno sve to zastupljeno...i uzmi u obzir da smo svi u lancu tvrdoglavi...znači...popušta se isključivo iz ljubavi...a ne pameti:zcepanje:

Back