- Poruka
- 30.640
Skuvala sam super čorbicu od korpiva, pa me interesuje smem li ostatak da ostavim u frižider za sutra? Znam da su mi za spanać rekli da ne treba da ''prenoći'' i da nije zdravo jesti sutradan pa pitam je l isto važi i za koprive?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Може. Поклопиш и употребиш поједеш у наредних 2 дана.Skuvala sam super čorbicu od korpiva, pa me interesuje smem li ostatak da ostavim u frižider za sutra? Znam da su mi za spanać rekli da ne treba da ''prenoći'' i da nije zdravo jesti sutradan pa pitam je l isto važi i za koprive?
Retko kada babe greše ali u ovome jesu.Onda imam ručak i za sutraHvalaa
Nisam znala da je ovo za spanać mit, hvala i za to, pobacah silnu hranu slušajući babu![]()
Лифе коучи су они што знају све о животу и неретко више од животаZnaš kako kažu - Ko u detinjstvu nije slušao babu sada plaća lajf kouča!![]()
Meni posle moje babe zaista treba lajfkaučZnaš kako kažu - Ko u detinjstvu nije slušao babu sada plaća lajf kouča!![]()
To je nekad vazilo,dok nije bilo frizidera.Vec 2x,ne bi valjalo da se podgreva.Kao i sa supom.Uskisne.Skuvala sam super čorbicu od korpiva, pa me interesuje smem li ostatak da ostavim u frižider za sutra? Znam da su mi za spanać rekli da ne treba da ''prenoći'' i da nije zdravo jesti sutradan pa pitam je l isto važi i za koprive?
Kopriva je jako zdrava biljka ne SYmo za nas nego i za ostale biljke. Konzumiraj prvenstveno frisku koprivu nemoj je nikada podgrijavati.Skuvala sam super čorbicu od korpiva, pa me interesuje smem li ostatak da ostavim u frižider za sutra? Znam da su mi za spanać rekli da ne treba da ''prenoći'' i da nije zdravo jesti sutradan pa pitam je l isto važi i za koprive?
To vazi samo za kuvani kiseli kupus.Mlade biljke nije bas dobro podgrejavati vise puta,jer su kvarljive.Osim sarme, ona ima tu karakteristiku da je najbolja kada se osmi put podgreje.![]()
Pecena je drugacija,nije kao kuvana,kvarljiva.Kopriva u piti, čorbi i sušena, seckana u medu (sa semenom). Kapi za kosu.