Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa onda gustin
mada, kad su mi pravili neku terapiju protiv menstrualnih bolova, pitali su kakav ukus volim
ma kakav ukus, kao da mi je to bitno
pa mogu da budu slatke ili sa ukusom cvarakaili kakve hoces
tako da razmisljam, moze i mleveni cvarak
Што се жестиш?Nasla krpa zakrpu.
Што се жестиш?
Лепо Дајвићка каже да јој је помогло, не смеш бити тако искључив.
Превише то ригидно схваташ.Alternativa ne priznaje mast i delove tela ubijenih zivotinja, mi nismo ubice.
Превише то ригидно схваташ.
Човек је сваштојед и нема потребе да се уздржава од своје природе.
Да, да, дизајниран, ајд још мало халуцинирај.Imas masu tema gde je pokazano da antomske karakteristike govore da je covek dizajniran za ishranu biljnim plodovima a ne kostima i tetivama zivotinja. Imas i na Alternativi temu o lecenju kancera biljnom hranom sa masom primera.
Ne skreci na ishranu, juce si pozvan da sve sto ti je nejasno potrazis na Kulinarstvu, tamo je sve objasnjeno. Ovde daj predlog ako znas za kalup, a ocigledno da ne znas jer ne pise na internetu. Ovog puta nema vikipedije.
Kakvi mleveni cvarci, sta bulaznis?
Alternativa ne priznaje mast i delove tela ubijenih zivotinja, mi nismo ubice.
Што тако глупо Камаеле?Izgleda da si mentalno jos u Neolitu i pecinama Alzasa i Lorene. Ocigledno da jesi cim njih korstis za argument.
- - - - - - - - - -
Decak, sta je starije, mamut ili kopriva?
Чварци су здрави али сланина је још и више, ко год има проблема и слабости с плућима сланина је неопходан оброк.pa otkud znam
kad sam bila kod drugog homeopate, ovog sto mi je izlecio helico, njegove perlice su bile slatkaste
- - - - - - - - - -
pa sta je onda bilo to masnikavo?
Што тако глупо Камаеле?
Није метаболизам ментално стање како су те индоктринирали њу ејџ полудели вегани, он је исти откада смо еволуирали у хомо сапиенса.
Твој организам функционише и има исте нутритивне потребе као и неког људског бића пре 50к-100к-200к година, а онда, уосталом ни доскора пре само једног века није било производње тако драгоценог витамина као Б-12 и његов недостатак доводио је до фаталних последица, прво опште пропадање нервног система па смрт.
Њу ејџери хоће да вас претворе у робове фармацеутске индустрије да би манипулисали вама.
- - - - - - - - - -
Чварци су здрави али сланина је још и више, ко год има проблема и слабости с плућима сланина је неопходан оброк.
То је вековно искуство, али њу ејџ секташи су интелектуална сиротиња.meni je mnogo, mnogo zao zivotinja
da se ja pitam i moja savest, nikad ne bih stavila ni jedan komad mesa u usta
al se ne pitam ja, nego moj organizam
ne mogu da kazem da sam bila potpuni vegetarijanac, ali sam prolazila faze posta iskljucivo na povrcu bez ribe
godinama unazad mi je 90% hrane bilo povrce i voce
sve sto oze u svezem stanju, a sto ne moze - obareno ili grilovano
i kao posledicu toga imam iritabilan sindrom
tad sam pocela da unosim vise mesa i sindrom se smirio
meni ishrana bazirana samo na svezem povrcu i vocu ne odgovara
hoce dusa, al se telo opire
a slanina je stvarno lek
kad sam imala zauske, stavljali su mi obloge od one sapunjare
svom detetu sam kad je bila beba stavljala propranu svinjsku mast umesto kapi za nos kad je bila prehladjena
o cvarcima da ne pricam
svinja nas je odrzala, njoj hvala![]()
Да, да, дизајниран, ајд још мало халуцинирај.
Јел можда хоћеш да кажеш да су људи у неолиту имали фабрике витамина Б-12 којим би надохнађивали неузимање меса?
Мачка када је болесна узима траву само зато да би повраћала.nisu imali fabrike ali nekad su sa neopranom hranom mogli da unesu neophodan b12 a danas se hrana toliko preciscava da je to nemoguce pa moraju da jedu hranu obogacenu tim vitaminom ili da uzimaju suplemente... brojna istrazivanja dovode u vezu karcinom i ishranu bogatu zivotinjskim mastima i proteinima ... i bez tih istrazivanja bolestan covek izbegava meso pa cak i macka koja je mesojed kad je bolesna odbija meso i njuska travke...ok zdrav organizam moze da svari i eksere ali ne moze se u nedogled zloupotrebljavati...neki narodi generacijama ne jedu meso i odlicnog su zdravlja
tema - za sta ce ti te kuglice?
...kopriva bas smrdi - drzala sam je u maslinovom ulju za sapun kao dobra je za kozu... kako je smrdelo na kanalizaciju uzas.... trebalo mi je duplo vise etarskog ulja da to pokrijem.... sad koristim samo seme koprive
То шта он користи није за ширу јавност, а иначе све анализе стња организма вегана дају максимум од 5 година без преласка на месну исхрану, или узимања суплемента Б-12.ne koristi on suplemente ...istina je da ga u biljkama ima malo ali coveku treba tako mala kolicina tog vitamina - 1mg ili hiljadi deo grama za vise od 2 godina... b12 imaju i vegetarijanci nekoliko puta vise nego sto im treba a i oraganizam pravi zalihe... narodi koji su vegetarijanci generacijama nemaju nedostatak tog vitamina a ne koriste suplemente...cesce oni koji se hrane mesom imaju deficit jer unose hranu koja izaziva truljenje hrane u zelucu sto ometa proizvodnju b12 ...kako god oni koji za meso misle da je otrov i ne treba da ga jedu, oni koji misle da su slanina ili cvarci lek neka navale ...ja mislim da ljudi koji evoluiraju u visa bica ne jedu mesobas ce neki kamiondzija da se odrekne snicle... i to je to
![]()
tema - za sta ce ti te kuglice?
...kopriva bas smrdi - drzala sam je u maslinovom ulju za sapun kao dobra je za kozu... kako je smrdelo na kanalizaciju uzas.... trebalo mi je duplo vise etarskog ulja da to pokrijem.... sad koristim samo seme koprive