Копрцање!!!

Poruka
60.338
Седница Скупштине града Новог Сада која је требала почети у 11 сати, почела је рад у 11 и 30, а потом је одложена још једном на 15 минута због,,немогућности службе обезбеђења да омогући неометан рад"!!!
Још малко копрцања, а онда адиос!
Линк:
http://vesti.krstarica.com/vesti-dana/novi-sad-pauza-radi-obezbedjenja-rada-skupstine/

Седница Скупштине града Новог Сада која је требала почети у 11 сати, почела је рад у 11 и 30, а потом је одложена још једном на 15 минута због,,немогућности службе обезбеђења да омогући неометан рад"!!!
Још малко копрцања, а онда адиос!
Линк:
http://vesti.krstarica.com/vesti-dana/novi-sad-pauza-radi-obezbedjenja-rada-skupstine/

Opet nepripremljeni, ko prosli put!!!
Za koji moj nisu podnjeli zahtjeve za prisustvo, na vrteme????
Znas sta , desi li vam se slican gaf i treci put, niste ni za curac!!!

Danas je ponosno biti Novosadjanin !

Svi smo mi danas Novosadjani !

Zelim na ovaj istorijski dan za Rusiju , Srbiju , Vojvodinu i nas Novi Sad da kazem jos samo jedno : I JA sam danas Novosadjanin ! :D

Poslednja izmena:
Divne vesti.

Pogotovo što obe većine zavise od 6 poslanika Romske demokratske stranke, čiji su aktivisti na majskim izborima jasno i nedvosmisleno uhvaćeni u kupovini glasova.

A sad se dve najveće stranke u Srbiji naprosto otimaju za njihovu podršku.

Klasičan primer srBske časti i poštenja.:lol:

Ali ne treba zaboraviti da od romske podrške ovisi tako dragocen plen-bužet Novog Sada i javna preduzeća.:hahaha:

I na kraju, što bi reko Mengele dr Vojislav "živela Srbija".:hahaha1:

Divne vesti.

Pogotovo što obe većine zavise od 6 poslanika Romske demokratske stranke, čiji su aktivisti na majskim izborima jasno i nedvosmisleno uhvaćeni u kupovini glasova.

A sad se dve najveće stranke u Srbiji naprosto otimaju za njihovu podršku.

Klasičan primer srBske časti i poštenja.:lol:

Ali ne treba zaboraviti da od romske podrške ovisi tako dragocen plen-bužet Novog Sada i javna preduzeća.:hahaha:

I na kraju, što bi reko Mengele dr Vojislav "živela Srbija".:hahaha1:
Ш'а цвилиш, Бенгазићу?
Јер видиш шта твоји нарадише у Бенгазију?
Убише пријатеља, а ти не мрдаш из Србије???
Нит с демократорима у Сирију, нит да подржиш демокрацију у Леебеејеее!
Нећеш се ти 'леба најести.

Aleksandra-Jerkov.jpg

cigani su gospoda za ovo `ciganisanje`. ova osoba nije cula za demokratiju, ne zna da prizna realnost, a tako se cesto pozivala na realnost
sad vidimo da su `demokrate` u stvari za nedemokratske metode. nema tu gospode vojvodjanske, nema t manira i domacceg vaspitanja. mora da su mnogo skrivili kad se boje posledica silaska sa vlasti
pogledajte ovu osobu, ovi i ovakvi su ispraznili godisnje budzete za manje od 5 meseci. oni su krivi za katastrofu u budzetima

Back