Kopiranje

realistic

Aktivan član
Poruka
1.108
Ne znam jel tema vec bila, ali nema veze. Naime, da li ste nekad doziveli da vas neko kopira? Ajde da kazemo da je prijatan osecaj ako neko zeli da bude poput nas, dali smo nekome primer ili nesto tako, ali da li postoji granica kad kopiranje pocinje da smeta? Individualnost je ljudska potreba, ljudi teze da se razlikuju. Nekad se desi da neko kopira nas izgled, ili nase kreativne ideje, pokusava saznati kako smo dosli do nekog uspeha i onda to pokusava kopirati itd. Jeste li imali nekad takva iskustva? Postoje predavaci life couching-a koji savetuju da kopiranjem nekoga mozete postici isto sto i on. Da li verujete u to?

Jeste, doživela sam dva puta da me ljudi kopiraju, bile su to moje drugarice.
Užasan osećaj da te neko prati do detalja šta radiš, pričaš, kupuješ, još i u misli da prodre.

Никад нисам никог копирао, ни у чему, али су мене копирали у многоме из користи, и имао сам прилично неприлика.

Понајвише су се лажно представљали на интернету ранијих година, да би мували жене, копирали ме у свакој речи, слову, ставу, стилу, и имао сам прилично неприлика због тог. :)

Многи су мислили да се њихове жене ку.вају самном, а ја никад нисам ни чуо ни видео те жене... :)

Mi živimo u vreme pastiša, kopiranja, ponavljanja iliti "kopije bez originala".... Nema više ni revolucionarnih teorija, niti otkrića u nauci, nema originalnosti u umetnosti (jedna od glavnih odlika posmoderne je citat), a ako nema u nauci i umetnosti - zašto bi je bilo u svakodnevnom životu?

Mi živimo u vreme pastiša, kopiranja, ponavljanja iliti "kopije bez originala".... Nema više ni revolucionarnih teorija, niti otkrića u nauci, nema originalnosti u umetnosti (jedna od glavnih odlika posmoderne je citat), a ako nema u nauci i umetnosti - zašto bi je bilo u svakodnevnom životu?

Да, добро ме подсети.

Копије су сада атрактивне у политици.

Ликови који се појављују као водечи елементи власти, вечином су нечији "двојници", копија неких других ликова са лажним именом и презименом... :)

Back