User Friendly
Buduća legenda
- Poruka
- 25.007
Malo sam zamsio ali nadam se da razumete sta hocu da kazem!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam majicu sa kratke rukave sa natpisom IBM koju sam kupio u Grčkoj na letovanje,a takve majice nema u Srbiji tako da ne mož' da me kopiraju ni da hoćeju...
I ja kad sam sad bila u Pragu, kupila sam shljashtece roze helanke koje niko u mom gradu nema...
Al sam zato videla na tv-u da ih ima katarina radivojevic![]()
E a sto vi lepo ne uzmete i ne unajmite licnog modnog kreatora i nema vise kopiranja!!
Sad vidoh temu kloniranje,pa mi nesto pade na pamet da pitam kako reagujete kada vas drug i drugarica kopiraju,kada kupuju iste stvari kao vi,kada koriste vase fore......jel vam to smeta ili ne.....meni konkretno smeta kada vidim da se neko navrzao pa sve kupuje isto sto i ja.....a ovako ponekad kad se desi nesto slicno slucajno onda ne....
mrzim kopiranje...
a josh vishe mrzim kad neko izmisli da ja nekoga kopiram... ne bi nikada nikoga kopirala, imam svoj stil... nekad mi se svidi neshto shto onuche moja drugarica, i ja je pitam gde je kupila, ali naravno nikada netju kupiti isto kao ona...