KOPIRANJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imam majicu sa kratke rukave sa natpisom IBM koju sam kupio u Grčkoj na letovanje,a takve majice nema u Srbiji tako da ne mož' da me kopiraju ni da hoćeju...

I ja kad sam sad bila u Pragu, kupila sam shljashtece roze helanke koje niko u mom gradu nema... :)
Al sam zato videla na tv-u da ih ima katarina radivojevic :(

mrzim kopiranje...
a josh vishe mrzim kad neko izmisli da ja nekoga kopiram... ne bi nikada nikoga kopirala, imam svoj stil... nekad mi se svidi neshto shto onuche moja drugarica, i ja je pitam gde je kupila, ali naravno nikada netju kupiti isto kao ona...

E a sto vi lepo ne uzmete i ne unajmite licnog modnog kreatora i nema vise kopiranja!!

Pametno...! ;)
Meni je ranije smetalo jer bukvalno svaku svoju stvar vidim na svojim drguaricama... Ali, sad sam se vec navikla... Iz nekog ugla to je ql! Znachi da zele da ti daju do znanja da im se tvoj stajling dopada...
A kad mi s vremena na vreme dojadi, ja obuchem odelo mog brata i nishta mi ne mogu... :mrgreen:

Sad vidoh temu kloniranje,pa mi nesto pade na pamet da pitam kako reagujete kada vas drug i drugarica kopiraju,kada kupuju iste stvari kao vi,kada koriste vase fore......jel vam to smeta ili ne.....meni konkretno smeta kada vidim da se neko navrzao pa sve kupuje isto sto i ja.....a ovako ponekad kad se desi nesto slicno slucajno onda ne....

Meni iskreno smeta! Ne volim da me neko kopira u stvarima koje ja radim, osim ako mu/ joj ja nisam dao dozvolu! ® ;)

Ne smeta mi kad me neko kopira,shta cishe,volim kada dodjem negde sa drugaricama a da smo svi isto obuchene...Ali ono,svako ima svoj stav,i treba da ga se drzi,a ne da zivi iza lika neke druge persone;).............................

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back