Kopiranje na ssd disk

The Graeat Gatsby

Veoma poznat
Banovan
Poruka
13.394
Instalirao sam win 10 redovno na ssd sa cdea, sve ok, ali mi pojedine programe i igre ne moze da pokrene ako se ne vratim na obican hard disk i sistem na obicnom hard disku, da li mogu da sa novim sistemom koji se nalszi na ssd disku da preimenujem sistem koji se nalaxi na obicnom hard disku u windows old i izbrisem ga a da mi ostanu instalirane igre i da nekako mogu i da ih pokrenem i sa ssd?
Ili moram samo da instaliram ponovo?
I sve opet i divix i cc+ ruintame2010,2012,2013,2014,2015?

Zavisi koje igre.
Ako su sa battle.neta onda imas da kazes gde su ili moze on da ti skenira diskove i pronadje ih. Naravno ne pustati ako imas pirate.
Mozda moze i kod drugih tipa steam, origin, ali moras da googlas za proceduru.
Ili instalacija/update na vec postojecu lokaciju gde su fajlovi.

Sto se tice programa to vec moras da instaliras ponovo. Ako nisu portable verzije.

K
Zavisi koje igre.
Ako su sa battle.neta onda imas da kazes gde su ili moze on da ti skenira diskove i pronadje ih. Naravno ne pustati ako imas pirate.
Mozda moze i kod drugih tipa steam, origin, ali moras da googlas za proceduru.
Ili instalacija/update na vec postojecu lokaciju gde su fajlovi.

Sto se tice programa to vec moras da instaliras ponovo. Ako nisu portable verzije.
Kako to da uradim? Da te igre lociram, jer na ssd nemam nista sem windows 10 instaliran, dok na hard disku imam sve,
zar ne moze nekakvo premestanje sa hard diska na ssd?

Skini macrium reflect i uradi copy sa HDD-a na SSD on napravi 100% clone....

Ako nisi menjao komponente ( ili si menjao a ostao na intel, nvidia... ) onda ce ti raditi sve 100%. ja sam tako klonirao 100+ win10 jer su bile iste masine. I ne samo win10 vec i programe, podesavanja i ostalo/

Skini macrium reflect i uradi copy sa HDD-a na SSD on napravi 100% clone....

Ako nisi menjao komponente ( ili si menjao a ostao na intel, nvidia... ) onda ce ti raditi sve 100%. ja sam tako klonirao 100+ win10 jer su bile iste masine. I ne samo win10 vec i programe, podesavanja i ostalo/
Ne znam, kompijuter je z200 a ssd je kingston, kada sam stavio ssd u disk kako je reko kompijuter me je pitao nesto ja sam samo enter nista nisam menjao komponente nikakve samo sto sam instalirao sa cd system isti onaj i koji je na hard disku, kako da znam koje mi igre nisu steam a koje jesu? Steam je onlajn?

Kopiraj fajlove od igara na SSD...sta je tu problem,to ja radim oduvek. neke igre nece raditi,ali vecina hoce. Usnimljene misije sto si presao ce biti izgubljene,sem ako i to ne pronadjes i kopiras.
Imam dva diska jedan obican hard disk drugi ssd disk, i na obadva instaliran isti windows system, samo u biosu promenim redosled i mogu igrati igre i sve, tako da... Malopre mi je jedan rekao na yt da je to nije moguce sa ovom konfiguracijom koju ja imam da se instalira windows manji od 30gb.
Tako da cu formatirati ssd disk kad mi na hard disku zauzima skoro troduplo manje i na ssd drzati igre pesme i filmove sta god samo ne system ipak je to memorija od 111gb

Back