Konzumiranje duvana

Da li konzumirate duvan?

• Duvanim

• Ne duvanim

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Pusac sam 20 godina i to zesci.Do dve kutije dnevno.Ne ponosim se time,smeta mi u svemu i svesna sam svega ali jos nisam spremna na obracun sa tim porokom.Nekidan me sin podsetio na moje reci da cu ostaviti ******* kad budem imala svoju kucu.Taj momenat se blizi i stvarno cu onda ozbiljno da pokusam da se resim te ovisnosti.Bit ce cupavo.

ja sam bivsi pusac ali nikad nisam zapalila tu cigaretu u krevetu posle sexa(a pu si la oko 7 god),jeee na sta vam lice spavace sobe kad pu si te u njima:(
moja spavaca soba mora da mirise na sveze

Petar_Pan:
Sta mislite o uticaju cigara i duvana na sexualni zivot? Pozitivan ili negativan?

Negativan, smrde ruke, kosa, majce, duvan odvlaci paznju , pusaci 25 puta na dan kazu recenicu kao sto je "Samo da popusim cigaru", "Idemo, samo da popusim cigaru", "Sad cu, moram prvo da popusim cigaru", a ako pri tome devojka ne pusi, kao sto ja ne pusim onda to stvarno moze da dosadi ako je ta veza ozbiljna, valjda, ne znam bas sve to sigurno, zato sto nikad nisam imala neku ozbiljniju vezu sa nekim pusacem, uvek sam naletala na nepusace.

Back