Konzervama piva gađali autobus sa albanskom decom koja su došla na "Radost Evrope"

ppa sto su siptarcici uopste dolazili u beograd?
Nisi procitao naslov? Nisi znao da je to tradicionalna manifestacija na koju se pozivaju deca iz cele Evrope vec nekoliko decenija unazad? Znas li da je to funkcionisalo jos dok je postojala blokovska podeljenost i da smo upravo mi bili most saradnje i druzenja medju decom s razlicitih strana Evrope?

gadjanje dece nije odlika zrelih i normalnih ljudi
inace je bezbednost u Srbiji sve ugrozenija jer sudovi ne osudjuju nasilnike i kriminalce

Nisi procitao naslov? Nisi znao da je to tradicionalna manifestacija na koju se pozivaju deca iz cele Evrope vec nekoliko decenija unazad? Znas li da je to funkcionisalo jos dok je postojala blokovska podeljenost i da smo upravo mi bili most saradnje i druzenja medju decom s razlicitih strana Evrope?

interesantno je da se to slabo pominje :think:
ne secam se kad sam cuo da je Srbija most koji miri ljude cele Evrope, uglavnom nam se prica da smo crna rupa Evrope, da smo divljaci i slicno

Nisi procitao naslov? Nisi znao da je to tradicionalna manifestacija na koju se pozivaju deca iz cele Evrope vec nekoliko decenija unazad?
Откад је то шиптарија из Европе?
Znas li da je to funkcionisalo jos dok je postojala blokovska podeljenost i da smo upravo mi bili most saradnje i druzenja medju decom s razlicitih strana Evrope?
У време те блоковске поделе шиптарчад нису мрљавила по Веограду.

gadjanje dece nije odlika zrelih i normalnih ljudi
inace je bezbednost u Srbiji sve ugrozenija jer sudovi ne osudjuju nasilnike i kriminalce

interesantno je da se to slabo pominje :think:
ne secam se kad sam cuo da je Srbija most koji miri ljude cele Evrope, uglavnom nam se prica da smo crna rupa Evrope, da smo divljaci i slicno
Pa tu manifestaciju smo nasledili od Jugoslavije.

Pa tu manifestaciju smo nasledili od Jugoslavije.

znam ja to, ali kako se o toj manifestaciji kazu 2 recenice godisnje, danas ce biti odrzana... i danas se zavrsila..., a o crnoj rupi Evrope se govori stalno
ne treba se onda cuditi komentarima revoltiranih forumasa iako 99% njih nikad ne bi gadjalo autobus sa decom, pa bila ona i albanska

Пустимо шиптарчад, онај ко гађа овог чемерног Длугомира конзервом и сними његов бег има од мене пиво.
Da si napisao kako bi to sam uradio jos bi te malo i cenio. Ovako znam da si jedan od onih koji rado uvaljuju drugima poslove za koje oni sami nemaju petlju. Silan junak koji mlati budjelarom. :hahaha:

I ti sto su decu gadjali bi se verovatno razbezali glavom bez obzira da je koji klinac imao pri ruci onaj plasticni vodeni pistolj. :lol:

Leto proslo pa se to vise ne nosi.

Sve sam mislio, ajd' dobro, ima ovde budala, ali bas tolikih ... :dash:
Bila pre par dana ona priredba sto bude svake godine, znate vec ''Radost Evrope''. Deca su kao sto vec i treba pevala i drugzila se, ali desio se i nemili incident:

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/280791/Konzervama-piva-gadjali-autobus-sa-decom-iz-Tirane

Pa majku mu, kad misli ova drzava sa tom stokom da se obracuna?? Hocemo li zaista postati njihovi taoci?? Prema njima se za sad demonstrira nedopustiva slabost. Deca su se vratila u Tiranu, a mi koji smo ovde ostali itekako imamo razloga za zabrinutost.

Sta je tu cudno, gadjali su i autobus sa srpskom decom sa Kosova jer su dosli na utakmicu suparnickog tima. A to je bila kao neka nagrada ili dobrotvorna akcija i deca su dovedena da ih malo sklone iz ludnice i animiraju. Verovatno nisu svi ni bili navijaci doticnog tima.

Da si napisao kako bi to sam uradio jos bi te malo i cenio. Ovako znam da si jedan od onih koji rado uvaljuju drugima poslove za koje oni sami nemaju petlju. Silan junak koji mlati budjelarom. :hahaha:

I ti sto su decu gadjali bi se verovatno razbezali glavom bez obzira da je koji klinac imao pri ruci onaj plasticni vodeni pistolj. :lol:

Leto proslo pa se to vise ne nosi.

Свашта, па немам ја времена да гађам сваког Шифтара који **** по нету. Outsource that shit.

Back