Ankora
Buduća legenda
- Poruka
- 38.332
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zabrinjava me mentalno stanje nacije. Nisam verovao da je ovoliko lose.
Nisi procitao naslov? Nisi znao da je to tradicionalna manifestacija na koju se pozivaju deca iz cele Evrope vec nekoliko decenija unazad? Znas li da je to funkcionisalo jos dok je postojala blokovska podeljenost i da smo upravo mi bili most saradnje i druzenja medju decom s razlicitih strana Evrope?ppa sto su siptarcici uopste dolazili u beograd?
Nisi procitao naslov? Nisi znao da je to tradicionalna manifestacija na koju se pozivaju deca iz cele Evrope vec nekoliko decenija unazad? Znas li da je to funkcionisalo jos dok je postojala blokovska podeljenost i da smo upravo mi bili most saradnje i druzenja medju decom s razlicitih strana Evrope?
Откад је то шиптарија из Европе?Nisi procitao naslov? Nisi znao da je to tradicionalna manifestacija na koju se pozivaju deca iz cele Evrope vec nekoliko decenija unazad?
У време те блоковске поделе шиптарчад нису мрљавила по Веограду.Znas li da je to funkcionisalo jos dok je postojala blokovska podeljenost i da smo upravo mi bili most saradnje i druzenja medju decom s razlicitih strana Evrope?
Pa tu manifestaciju smo nasledili od Jugoslavije.gadjanje dece nije odlika zrelih i normalnih ljudi
inace je bezbednost u Srbiji sve ugrozenija jer sudovi ne osudjuju nasilnike i kriminalce
interesantno je da se to slabo pominje
ne secam se kad sam cuo da je Srbija most koji miri ljude cele Evrope, uglavnom nam se prica da smo crna rupa Evrope, da smo divljaci i slicno
Pa tu manifestaciju smo nasledili od Jugoslavije.
Ne secam se na koju decu mislis, ali u svakom slucaju napad na bilo koju ili ciju decu je za osudu.
Da si napisao kako bi to sam uradio jos bi te malo i cenio. Ovako znam da si jedan od onih koji rado uvaljuju drugima poslove za koje oni sami nemaju petlju. Silan junak koji mlati budjelarom.Пустимо шиптарчад, онај ко гађа овог чемерног Длугомира конзервом и сними његов бег има од мене пиво.
I mene... Gadjali su ih konzervama, a ne necim tezim...Zabrinjava me mentalno stanje nacije
Ne secam se na koju decu mislis, ali u svakom slucaju napad na bilo koju ili ciju decu je za osudu.
Sve sam mislio, ajd' dobro, ima ovde budala, ali bas tolikih ...![]()
Bila pre par dana ona priredba sto bude svake godine, znate vec ''Radost Evrope''. Deca su kao sto vec i treba pevala i drugzila se, ali desio se i nemili incident:
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/280791/Konzervama-piva-gadjali-autobus-sa-decom-iz-Tirane
Pa majku mu, kad misli ova drzava sa tom stokom da se obracuna?? Hocemo li zaista postati njihovi taoci?? Prema njima se za sad demonstrira nedopustiva slabost. Deca su se vratila u Tiranu, a mi koji smo ovde ostali itekako imamo razloga za zabrinutost.
Da si napisao kako bi to sam uradio jos bi te malo i cenio. Ovako znam da si jedan od onih koji rado uvaljuju drugima poslove za koje oni sami nemaju petlju. Silan junak koji mlati budjelarom.
I ti sto su decu gadjali bi se verovatno razbezali glavom bez obzira da je koji klinac imao pri ruci onaj plasticni vodeni pistolj.
Leto proslo pa se to vise ne nosi.
Сасвим смо пропали!!!
Конзерве, а толико оружја!