Konvoj Slobode

Kanada se pretvara u punokrvnu diktaturu. To nas "teoretičare zavjere" ne čudi previše, jer nam je dobro poznato da je Justin Trudeau dio projekta "young global leaders" psihopata Klausa Schwaba i njegovog WEF-a.
274238020_137859762051682_8590491519859960369_n.jpg

Lekcije iz Kanade:
1. Gotovina nikada ne smije biti ukinuta.
2. Novac u bankama nije siguran od vladine represije.
3. WEF i njegovi mladi globalni lideri su teroristička organizacija.
4. Građani bez oružja su - kao i robovi - bespomoćni protiv represije vlasti.
5. Ustavi koji kategorički ne isključuju sve upade u građanske slobode su beskorisni.

Kad otvorim link, zapanji me ova medijska kampanja u pozadini vesti o konvoju.

Kako je našminkana ova slika Ukrajine, majko mila, pa ispadoše Ukrajinci anđelčići koje je napao sami crni vrag.

Kako je našminkana ova slika Ukrajine, majko mila, pa ispadoše Ukrajinci anđelčići koje je napao sami crni vrag.
ne znam, ja tu sliku nemam

sledi glad i ekonomski slom, a treba nam vrag da nam bude kriv - sve je isplanirano, a putona zabole sto ce zapad da ga krivi, on sada samo sa kinom, indijom meksikom brazilom, velikim zemljama pregovara, mislim da je izbrisao zapad iz telefonskog IMENIKA

ne znam, ja tu sliku nemam

sledi glad i ekonomski slom, a treba nam vrag da nam bude kriv - sve je isplanirano, a putona zabole sto ce zapad da ga krivi, on sada samo sa kinom, indijom meksikom brazilom, velikim zemljama pregovara, mislim da je izbrisao zapad iz telefonskog IMENIKA
Evo šta meni internet povuče od vesti sa te stranice.

Screenshot_20220303-201331.png

Pa jeste.
I vesti iz Ukrajine, i reklame, i stranica sa koje direktno možeš da uplatiš novac za podršku ukrajinskoj vojsci.

Nego, da pitam, apeluju li kod vas i dalje da se vakcinišete, ili su malo oladili.
advertisement, lepo ti pise
oglasi
vakcine? nemam pojma, ali su ukinuli obavezu nosenja maski i za nas nevakcinisane kod mene na poslu, sad skoro, pre neki dan

a americki konvoj, boje se neki da nije namestaljka https://welovetrump.com/2022/03/03/the-peoples-convoy-has-reached-a-size-of-70-miles-long/

Back