Konvoj Slobode

sumnjivo lice

Buduća legenda
Poruka
44.833
Trenutno se u Kаnаdi odvijа nаjveci protest protiv prisilne vаkcinаcije koji je od vecine medijа cenzurisаn.Nа zаhtev vlаde dа rаdnici u trаnsportu morаju biti vаkcinisаni,kаmiondzije su odgovorile protesnom voznjom do Otаve gde je plаnirаn skup u Subotu 29.01.2022.
Veci deo Kаnаdjаnа podrzаo je protest protiv prisilne vаkcinаcije i slobodu izborа,pа je ukupаn broj u protestu dostigаo 0,5 milionа vozilа.
Politicаri su ostаli zаteceni odzivom Kаnаdjаnа
https://www.washingtonpost.com/world/2022/01/28/canada-truckers-convoy-ottawa-covid/

https://youtu.be/n26bGUePOQM

https://www.blic.rs/vesti/svet/vide...anadu-medu-kamiondzijama-koji-ce-zbog/k98mx95

(VIDEO) "Srbi stoje u prvom redu za slobodnu Kanadu": Među kamiondžijama koji će zbog obavezne vakcinacije da blokiraju Otavu i veliki broj naših ljudi​

O3Yk9kpTURBXy80YzcxOThkYjhjZTNkMjk5Y2FlOTE3YzBiMzM5NTY1NS5qcGeRkwLNAuQAgaEwAQ
FOTO: MILOS SAMARDŽIJA / YOUTUBE
"Konvoj slobode", kako se naziva današnje okupljanje kamiondžija u Kanadi, zakazano za 21 čas po našem vremenu, ili 15h po lokalnom vremenu u Otavi, na čelu kolone protivnika obavezne vakcinacije biće i veliki broj Srba, koji su već sinoć na svojim kamionima izlepili pogrdne poruke upućene kanadskim vlastima.

Na Jutjub stranici muškarca iz Srbije, Miloša, koji je profesionalni vozač kamiona u Kanadi, pojavio se video snimak pod nazivom "Srbi stoje u prvom redu za slobodnu Kanadu", a, na kojem se vidi veliki broj pristiglih kamiona protivnika kovid politike kanadskih vlasti.

Na samim vozilima, primetne su parole upućene protiv premijera Džastina Trudoa poput "Je** se Trudo", ali i protiv uvedenih mera, poput "Je** te se vakcinicani mandati", "Je**te se kovid pasoši".
Sa druge strane, na kamionima vozača iz Srbije, stoje i kanadska i srpska zastava stavljene na branik ili na krov kamiona, te i nalepnice na kojima se dve zastave sjedinjavaju u jednu dok na njima stoji natpis "borci za slobodu 22".
PROČITAJ JOŠ:

"KONVOJ SLOBODE" SPREMAN ZA BLOKADU Strah od nasilja i haosa u Kanadi: Kamiondžije protestuju protiv obavezne vakcine, pridružili im se ekstremisti

"Ako imaš ostavi, ako nemaš uzmi": Milanova poruka i gest ne samo da pomažu u hladnim danima, već i VRAĆAJU VERU U LJUDE

"Isprva je sve bilo nevino... A onda je počeo da mi komentriše grudi..." Devojka iz Hrvatske optužila 40 godina starijeg psihijatra za seksualno uznemiravnje

Miloš, koji se pridružio protestima kamionžija, u nekoliko snimaka je obrazložio zbog čega oni protestuju danas, govoreći kako je "prijatno iznenađen što su Kanađani konačno ustali za slobodu". Takođe, govorio je i o tome kako je cilj današnje blokade ukidanje svih kovid mera, počevši od obaveznog nošenja maski, preko vakcinacije i kovid pasoša,
Prema njegovim rečima, danas će uz kamiondžije biti pripadnici policije, vatrogasci i navodno, medicinske sestre.

- Dok se ne povuku sve mere, neće Otava da se odblokira. Pokušavali su kanadski mediji da predstave sve ovo kao napad na državu, da je to nebitna skupina ljudi koji uopšte nisu Kanađani dolaze da protestuju - rekao je on.
Podsetimo, policija je ovaj skup okarakterisala kao visokoriizičan, navodeći kako su spremni i na nasilje.

Šef policije Otave Piter Sloli rekao je da su policajci u sredu bili u kontaktu sa vođama protesta za koje je rekao da su sarađivali i da su podelili njihove planove. Ali zamenik šefa Stiv Bel izrazio je zabrinutost zbog "paralelnih grupa“ za koje obaveštajci sugerišu da će se takođe pojaviti na protestu.
Кamiondžije protestuju zbog novog zahteva da kamiondžije koji ulaze u Кanadu budu u potpunosti vakcinisane od 15. januara. Amerika je nametnula isti uslov za kamiondžije koji ulaze u tu zemlju.
"Canadian Trucking Alliance" je procenio da oko 15 odsto kamiondžija u Кanadi — čak 16.000 — nije u potpunosti vakcinisano protiv kovida.
Stotine kamiona već danima pristižu u Otavu gde će, kako kažu organizatori, mirno protestovati protiv obavezne vakcinacije protiv korona virusa koju je uvela tamošnja vlada.

Poslednja izmena:
Кamiondžije protestuju zbog novog zahteva da kamiondžije koji ulaze u Кanadu budu u potpunosti vakcinisane od 15. januara. Amerika je nametnula isti uslov za kamiondžije koji ulaze u tu zemlju.
"Canadian Trucking Alliance" je procenio da oko 15 odsto kamiondžija u Кanadi — čak 16.000 — nije u potpunosti vakcinisano protiv kovida.
Stotine kamiona već danima pristižu u Otavu gde će, kako kažu organizatori, mirno protestovati protiv obavezne vakcinacije protiv korona virusa koju je uvela tamošnja vlada.
Znači protest je zbog toga što neki nisu stigli da se potpuno vakcinišu, a svi su primili bar prvu dozu. Ok, dogovoriće se valjda za produženje roka.

Znači protest je zbog toga što neki nisu stigli da se potpuno vakcinišu, a svi su primili bar prvu dozu. Ok, dogovoriće se valjda za produženje roka.
pa sada ce da se ispelcuju, vidis napravise kolonu od 70 kilometara, svi bi da se pelcuju bas u prestonici.., ali kamionima bas da se ide na pelcovanje i da bas svi moraju u otavi, malo je degute

Da se ovo desava u Belorusiji ili Rusiji ,sve zapadne medijske kuce vodile bi specijalne emisije na temu desavanja iza "gvozdene zavese" .
nema vise zavese, zid je srusen, 1. poluvreme je odavno gotovo
jedino ako bi krenuli da igramo 2. poluvreme? ne znam, ja sam mislio da hladni rat gotov?
meni ovo lici na prepakivanje demokratije i spremanje za nove izvozne projekte

ja mislim da je sve ovo namesteno, namerno su isprovocirali obojenu revoluciju braneci postenim kanadjanima da idu cak i u piljarnicu bez ausvajsa - sta je trebalo, da pocrkaju od gladi? zamisli da meni u americi ne da neko da kupim hranu?
sada neka trudo podnese ostavku lepo, i mi ameri necemo da se mesamo i zavodimo red~zasrao je posteno i bolje da se ne vraca iz izolacije!
podrska kanadjanima koji su ustali protiv bezumlja trudoa

УЖИВО: 50.000 камиона и маса народа окупирали Отаву, Срби воде главну реч! (ВИДЕО)

Бука је у моди :lol:

vidis, the independent sada lepo izvestava: https://www.independent.co.uk/news/...convoy-protest-vaccine-mandates-b2003278.html
Horns blared across Ottawa on Friday as demonstrators, many of them truckers, poured into the Canadian capital ahead of a planned protest on Saturday against cross-border vaccine mandates and beyond.
...
While the main protest is planned for Saturday, 29 January, demonstrators told reporters they planned to stay until Canadian Prime Minister Justin Trudeau and provincial leaders end vaccine rules.

Recommended​

ja mislim da je sve ovo namesteno, namerno su isprovocirali obojenu revoluciju braneci postenim kanadjanima da idu cak i u piljarnicu bez ausvajsa - sta je trebalo, da pocrkaju od gladi? zamisli da meni u americi ne da neko da kupim hranu?
sada neka trudo podnese ostavku lepo, i mi ameri necemo da se mesamo i zavodimo red~zasrao je posteno i bolje da se ne vraca iz izolacije!
podrska kanadjanima koji su ustali protiv bezumlja trudoa

УЖИВО: 50.000 камиона и маса народа окупирали Отаву, Срби воде главну реч! (ВИДЕО)

1. Da, tako izgleda razumnom čoveku, kao što si recimo ti, pa možda i ja donekle, jer zašto bi neko radio nešto OČIGLEDNO tako glupo, što će se njemu vratiti kao BUMERNAG?? i onda sam shvatio da su reditelji korona cirkusa zapravo GLUPI...
ako im ovo pukne i kod KENGURA, ode sve u PM!
ne umeju da stanu i da se zaustave, klasične gušterske grabljivice...

a lično msm da je sve počelo od NOVAKA!

i na kraju ĆE IM SVE PROPASTI JER SU GLUPI KO NOĆ!
MENE da su pozvali da im ovo sve odradim! eeeee gde bi im bio kraj do sada!
al neće SUJETA JE TO BRATE!

oni vrlo dobro znaju da je SVE kao KULA al od karata!

Evo ima ovde prenos, ko je dokon da gleda, izgleda kao kod nas 1997-e na trgu Republike...

ako im ovo pukne i kod KENGURA, ode sve u PM!
ne umeju da stanu i da se zaustave, klasične gušterske grabljivice...

a lično msm da je sve počelo od NOVAKA!
u americi da zabrane ljudima bez ausvajsa da idu u prodavnicu, ili na posao, pa mislim da bi bilo krvi do kolena, jer ameri imaju tu tradiciju da cuvaju oruzje, idu u lov itd... vole da se ispucaju malo-malo, znam mnoge takve... zato je tek delimicno sprovedena represija, ali vidimo bezuspesno, cak sam i ja u jdnom momentu mislio da cu da dobijem otkaz

u kanadi su namerno isprovocirane kamiondzije, a mozes misliti koliko su ti dizeli sada zagadili otavu...
takodje, mislim da njima u kanadi jos uvek daju po 2000 dolara na bazi korona pomoci, a nama amerima su prestali - to je neka vrsta podmicivanja, a mita kada nema moras da ides na posao, i zaradis te pare

mislim i da su osiji i kenjci malo prsli i sa zivcima koliko su ih terorisali, a nama amerima je sve to malo strano, kazem, to ovde ne bi nikad proslo, kao sto videsmo da drugde prolazi
Evo ima ovde prenos, ko je dokon da gleda, izgleda kao kod nas 1997-e na trgu Republike...
imaju neki osecaj slobode, mnogo su ih maltretirali unazad dve godine

svaka cast autoru temilice na naslovu: KONVOJ SLOBODE

Poslednja izmena:

Back