LekeDean Početnik Poruka 12 20.02.2024. u 22:04 - Konverzacija #26 Lagerta: Ćao i dobrodošao. Slobodno raspali po tastaturi Kliknite za proširenje... Hahahah, hvala! Još uvek se navikavam na forumsku atmosferu, ali opustiću se što više budem pisao.
Lagerta: Ćao i dobrodošao. Slobodno raspali po tastaturi Kliknite za proširenje... Hahahah, hvala! Još uvek se navikavam na forumsku atmosferu, ali opustiću se što više budem pisao.
LekeDean Početnik Poruka 12 20.02.2024. u 22:15 - Konverzacija #27 Zla Beba: Pozdrav novom članu Kliknite za proširenje... Hvala! Baš se lepo dočekano osećam. Pozdrav i tebi!
Zla Beba: Pozdrav novom članu Kliknite za proširenje... Hvala! Baš se lepo dočekano osećam. Pozdrav i tebi!
Pinocchio ... Supermoderator Poruka 26.513 20.02.2024. u 22:17 - Konverzacija #28 Sad slobodno zakorači i na druge teme
LekeDean Početnik Poruka 12 20.02.2024. u 22:32 - Konverzacija #29 Pinocchio: Sad slobodno zakorači i na druge teme Kliknite za proširenje... Koje teme te najviše zanimaju ovde na forumu?
Pinocchio: Sad slobodno zakorači i na druge teme Kliknite za proširenje... Koje teme te najviše zanimaju ovde na forumu?
Pinocchio ... Supermoderator Poruka 26.513 20.02.2024. u 22:42 - Konverzacija #30 Mene? Ima tema koje čitam ali ne piše na njima. Nije važno šta mene zanima, već tebe
Lagerta **** ** ****** Supermoderator Poruka 31.585 20.02.2024. u 23:22 - Konverzacija #31 Tek sad? Šta si čekao do sada ? Ne znam do koje sezone si stigao,al me svrbe prsti da ti ubacim spojler LekeDean: Volim gledati filmove i serije, to mi je omiljeni način opuštanja. Trenutno sam zaljubljen u Game of Thrones, to me dovelo ovde. Jesi li gledao GoT? Kliknite za proširenje...
Tek sad? Šta si čekao do sada ? Ne znam do koje sezone si stigao,al me svrbe prsti da ti ubacim spojler LekeDean: Volim gledati filmove i serije, to mi je omiljeni način opuštanja. Trenutno sam zaljubljen u Game of Thrones, to me dovelo ovde. Jesi li gledao GoT? Kliknite za proširenje...