Konvencionalno vs alternativno lecenje?

zašto praviti ekstreme , naučna medicinska doktrina je osnov temeljac u lečenju i izlečenju svih bolesti , alternativna medicina je samo zamena za rešavanje dijagnoze gde bez nikakvih posledica može da se upotrebi , u lakšim slučajevima postojeće bolesti , i za obadva tretmana ima i mesto i vreme za njihovu primenu

zašto praviti ekstreme , naučna medicinska doktrina je osnov temeljac u lečenju i izlečenju svih bolesti , alternativna medicina je samo zamena za rešavanje dijagnoze gde bez nikakvih posledica može da se upotrebi , u lakšim slučajevima postojeće bolesti , i za obadva tretmana ima i mesto i vreme za njihovu primenu
Svasta coveku dolazi na pamet,kada vise od 10 godina ne moze da dobije pravu dijagnozu od specijalista,onda normalno krecemo u alternativnu medicinu.Nekad pomomogne,nekad ne,ali je bolje kad specijalisti ne pomazu uopste.

prijatelju ti ovo ozbiljno o specijalisti i 10 godina nemati istinsku dijagnozu ?
Najozbiljnije.Vozali su me kao ludaka,a radi se o povredi kicme,vratnog i lumbalnog dela.Uradio sam bar 15 magnetnih rezonanci.Dok reumatolog, neurolog i fizijatar,pricaju isto.Ortoped i neurohirurg,opet neke svoje zakljucke i svi mi prepisivali drugacije lekove za protiv bolova.To je bila ludnica.

Najozbiljnije.Vozali su me kao ludaka,a radi se o povredi kicme,vratnog i lumbalnog dela.Uradio sam bar 15 magnetnih rezonanci.Dok reumatolog, neurolog i fizijatar,pricaju isto.Ortoped i neurohirurg,opet neke svoje zakljucke i svi mi prepisivali drugacije lekove za protiv bolova.To je bila ludnica.
nažalost , odavno postoji ta suluda sujetnost između kolega , slika i prilika opštih stanja u društvu , ne bi trebalo da je tako , žalosno je to
sada si dobar ?

nažalost , odavno postoji ta suluda sujetnost između kolega , slika i prilika opštih stanja u društvu , ne bi trebalo da je tako , žalosno je to
sada si dobar ?
Daleko od dobrog,sve je gore.Kada sam naisao na ozbiljnog specijalistu,ortopeda hirurga,koji mi je objasnio situaciju sa mojom kicmom,da treba da radim implatate u lumbalnom delu kicme,rekao mi je da bi sve bilo u redu da prvi i drugi prsljen nisu deformisani i drugi bez diskusa sa gornje strane.I da su te operacije sa prvim i drugim prsljenom veoma rizicne.Ima tu jos mnogo toga,a pisao sam vec o tom problemu da ne pisem opet.Inace sam bio na trodonu do predprosle godine,sto na lekovima sto na injekcijama,ali kada su veci problemi,kada se ukljesti nerv,ne pomaze nista.Cuti i trpi i pij lekove,ili primaj po 15 injekcija,da bi se malo smirilo.

Back