Brajan Koen Buduća legenda Poruka 39.746 02.12.2009. u 21:29 - Konuzin: Razgovori o nuklearkama #51 Милунка Савић: А да пређемо ми одмах на програм за прављење нуклеарне бомбе? Kliknite za proširenje... Baš sam hteo da napomenem da nam ne treba elektrana, nego 20 nuklearnih projektila dugog dometa ( kasetnih, naravno )
Милунка Савић: А да пређемо ми одмах на програм за прављење нуклеарне бомбе? Kliknite za proširenje... Baš sam hteo da napomenem da nam ne treba elektrana, nego 20 nuklearnih projektila dugog dometa ( kasetnih, naravno )
Eric Draven Veoma poznat Poruka 13.290 02.12.2009. u 21:29 - Konuzin: Razgovori o nuklearkama #52 Милунка Савић: А да пређемо ми одмах на програм за прављење нуклеарне бомбе? Kliknite za proširenje... Cek prvo da vidimo sta ce biti od ovoga!
Милунка Савић: А да пређемо ми одмах на програм за прављење нуклеарне бомбе? Kliknite za proširenje... Cek prvo da vidimo sta ce biti od ovoga!
Alekasandar3 Buduća legenda Poruka 35.716 02.12.2009. u 21:29 - Konuzin: Razgovori o nuklearkama #53 Eric Draven: Moglo bi da udje ono sto su maznuli iz budzeta! Mislim dobro za pocetak jel! Kliknite za proširenje... Електрана кошта око 5 милијарди Долара.
Eric Draven: Moglo bi da udje ono sto su maznuli iz budzeta! Mislim dobro za pocetak jel! Kliknite za proširenje... Електрана кошта око 5 милијарди Долара.
Eric Draven Veoma poznat Poruka 13.290 02.12.2009. u 21:30 - Konuzin: Razgovori o nuklearkama #54 Alekasandar3: Електрана кошта око 5 милијарди Долара. Kliknite za proširenje... A ovi su kao manje i uzeli za sve godine sto su vladali?
Alekasandar3: Електрана кошта око 5 милијарди Долара. Kliknite za proširenje... A ovi su kao manje i uzeli za sve godine sto su vladali?
Alekasandar3 Buduća legenda Poruka 35.716 02.12.2009. u 21:41 - Konuzin: Razgovori o nuklearkama #55 Eric Draven: A ovi su kao manje i uzeli za sve godine sto su vladali? Kliknite za proširenje... Узели су све ПАРВЕ паре а нама поделили новац од "Монопола"
Eric Draven: A ovi su kao manje i uzeli za sve godine sto su vladali? Kliknite za proširenje... Узели су све ПАРВЕ паре а нама поделили новац од "Монопола"