Konuzin: Brine me ukidanje ruskog jezika u srpskim školama

Зашто би се учио језик те пропале творевине

Треба знати важне светске језике (енглески).

И наравно арапски који ми треба да знам Куран напамет

Napokon si sama otkrila razlog zašto se ispoljava tolika tvoja mržanja prema Srbima i Srbiji !

Pa ti si mudžahedinka. Urna udovica.

Зашто би се учио језик те пропале творевине

Треба знати важне светске језике (енглески).

И наравно арапски који ми треба да знам Куран напамет
није ми јасно где налазиш бунике кад је напољу снег пола метара:per::per::per:

Енглески, односно амерички је шунд језик и лако га је научити.Није то нарочити напор а и не доприноси на квалитету и обогаћивању личности.
Руски језик је много озбиљнији , као и српски.Уз учење таквог језика упознају се култура, књижевност и богата цивилизацијска достигнућа великог руског народа.

Енглески, односно амерички је шунд језик и лако га је научити.Није то нарочити напор а и не доприноси на квалитету и обогаћивању личности.
Руски језик је много озбиљнији , као и српски.Уз учење таквог језика упознају се култура, књижевност и богата цивилизацијска достигнућа великог руског народа.
z:Dz:D

Sa koje je bukve ovaj Konjuzin pao , pa ruski se ne uči po Srbiji masovno već 60 i kusur godina , a pogotovo ne u zadnjih 20 ?
Dobro da nije rekao da je zabrinut za implementaciju i budućnost Perestrojke . z:D

E , daleko smo dogurali za tih zadnjih 20 godina ....

Onog trenutka kad je Srbija pocela da uci engleski umni ljudi su znali da ce ovako da zavrsimo .... i da ce nas bombardovati ...

не видим ни један разлог за укидање руског језика-мада сумњам да је разлог тога јевропа која нема аљтернативу

РАЗЛОГ се налази у овој вести ако је пажљивије прочиташ:

АЛЕКСАНДАР КОНУЗИН ОДЛИКОВАН ОРДЕНОМ СВЕТОГ САВЕ

Конузин одликован орденом Светог Саве првог степена
БЕОГРАД – Патријарх Иринеј уручио је данас орден Светог Саве првог степена, највеће одликовање Српске православне цркве (СПЦ), амбасадору Русије у Београду Александру Конузину, у знак захвалности за залагање за српски народ.

06.02.2012. Танјуг

Патријарх је истакао да орден предаје имајући у виду све оно што је руски амбасадор учинио у заштити српског народа, нарочито на Косову и Метохији, како изјавама „које су допрле и шире у свет”, тако и хуманитарном активношћу „тамо где је она најпотребнија”.

„Част ми је да у име Цркве данас изразим оно што СПЦ вековима гаји према братском руском народу, пијемонту словенства”, казао је патријарх, истичући да руски амбасадор следи пример Ивана Јастребова, руског конзула у Призрену 1870-их и 1880-их година, који је учинио „не велико, већ превелико дело у корист и заштиту српског народа”.
„Одликовање видим као потврду нашег заједничког разумевања високог нивоа свестраних односа Русије и Србије, двеју сестринских православних цркава, братских народа наших земаља”, казао је Конзин, захваливши СПЦ на високој оцени његовог рада.
Он је истакао да су Русија и Србија достигле највиши ниво сарадње у најразличитијим сферама односа и да „партнерски ниво политичког дијалога пружа могућност да самоуверено гледамо у будућност”.
„И у једној и у другој земљи ова година је година избора. Али, имамо међусобно разумевање да ће билатерални односи наставити да континуирано јачају”, рекао је Конзин, истичући да је Русија „заинтересована за стабилну, просперитетну, независну Србију која ће уживати велики углед у свету”.
„Наши планови су планови за деценије и милијарде. У области културе, образовања, науке, технике, као и у другим сферама наши односи успешно се развијају”, рекао је руски амбасадор, истичући, међутим, да постоје и извесни проблеми, међу којима је навео забринутост због информација о укидању часова руског језика у школама у Србији.

Додели ордена Светог Саве у Српској Патријаршији присуствовали су:

- министар спољних послова Вук Јеремић,
- потпредседник владе Јован Кркобабић,
- министар просвете Жарко Обрадовић,
- председник Српске напредне стране Томислав Николић,
- председник Демократске странке Србије Војислав Коштуница,
- потпредседник Српске радикалне странке Драган Тодоровић

и бројни црквени великодостојници.

Као што можеш запазити: НЕМА представника ДС-а, НЕМА представника Г17*, НЕМА БоТе, НЕМА Ивице Дачића...и остале ЛДП и НВО бУраније......

Back