N Neprilagođena Leptirica Banovan Poruka 95.555 16.01.2022. u 10:41 - Kontroverzni umetnik koristi gole žene kao četkice #26 Sensei: Nije jedini "umetnik" za kog se krstim Kliknite za proširenje... Ja njega ne bih nazvala -umetnikom.
Sensei: Nije jedini "umetnik" za kog se krstim Kliknite za proširenje... Ja njega ne bih nazvala -umetnikom.
Sensei Master Moderator Poruka 91.629 16.01.2022. u 10:42 - Kontroverzni umetnik koristi gole žene kao četkice #27 Neprilagođena: Ja njega ne bih nazvala -umetnikom. Kliknite za proširenje... nije ni akademiju završio
Neprilagođena: Ja njega ne bih nazvala -umetnikom. Kliknite za proširenje... nije ni akademiju završio
N Neprilagođena Leptirica Banovan Poruka 95.555 16.01.2022. u 10:42 - Kontroverzni umetnik koristi gole žene kao četkice #28 Sensei: nije ni akademiju završio Kliknite za proširenje... Šta će mu?Za ovo mu ne treba ni kurs.
Sensei Master Moderator Poruka 91.629 16.01.2022. u 10:43 - Kontroverzni umetnik koristi gole žene kao četkice #29 Neprilagođena: Šta će mu?Za ovo mu ne treba ni kurs. Kliknite za proširenje... pa ukapirao je na vreme
Neprilagođena: Šta će mu?Za ovo mu ne treba ni kurs. Kliknite za proširenje... pa ukapirao je na vreme
N Neprilagođena Leptirica Banovan Poruka 95.555 16.01.2022. u 10:44 - Kontroverzni umetnik koristi gole žene kao četkice #30 Sensei: pa ukapirao je na vreme Kliknite za proširenje... Nije morao mnogo ni da razmišlja.. Uzmi ženu , izmaži je , provaljaj po platnu ...Gotova slika.
Sensei: pa ukapirao je na vreme Kliknite za proširenje... Nije morao mnogo ni da razmišlja.. Uzmi ženu , izmaži je , provaljaj po platnu ...Gotova slika.
Sensei Master Moderator Poruka 91.629 16.01.2022. u 10:59 - Kontroverzni umetnik koristi gole žene kao četkice #31 Neprilagođena: Nije morao mnogo ni da razmišlja.. Uzmi ženu , izmaži je , provaljaj po platnu ...Gotova slika. Kliknite za proširenje... kakvih sve gluposti ima, ovo je još i blago... Možda otvorim kod mene negde te škakljivije teme
Neprilagođena: Nije morao mnogo ni da razmišlja.. Uzmi ženu , izmaži je , provaljaj po platnu ...Gotova slika. Kliknite za proširenje... kakvih sve gluposti ima, ovo je još i blago... Možda otvorim kod mene negde te škakljivije teme
Baad_Boy Elita Banovan Poruka 15.545 16.01.2022. u 11:13 - Kontroverzni umetnik koristi gole žene kao četkice #32 @Neprilagođena Slika mi se nesto, nalet konspiracije a nemam cetkicu Ma nije to sto ti mislis mito. Hocu da se ostvarim kao slikar.
@Neprilagođena Slika mi se nesto, nalet konspiracije a nemam cetkicu Ma nije to sto ti mislis mito. Hocu da se ostvarim kao slikar.
N Neprilagođena Leptirica Banovan Poruka 95.555 16.01.2022. u 18:59 - Kontroverzni umetnik koristi gole žene kao četkice #33 Baad_Boy: @Neprilagođena Slika mi se nesto, nalet konspiracije a nemam cetkicu Kliknite za proširenje... Probaj sa zubnom četkicom.
Baad_Boy: @Neprilagođena Slika mi se nesto, nalet konspiracije a nemam cetkicu Kliknite za proširenje... Probaj sa zubnom četkicom.
Baad_Boy Elita Banovan Poruka 15.545 16.01.2022. u 20:45 - Kontroverzni umetnik koristi gole žene kao četkice #34 Neprilagođena: Probaj sa zubnom četkicom. Kliknite za proširenje... Verovala ili ne slikao sam stv... Imam i zubnu cetkicu u torbi za slucaj da prodaja slika ide brzo i da nemam vremena da isperem cetkice sa razredjivacem, od auto laka.
Neprilagođena: Probaj sa zubnom četkicom. Kliknite za proširenje... Verovala ili ne slikao sam stv... Imam i zubnu cetkicu u torbi za slucaj da prodaja slika ide brzo i da nemam vremena da isperem cetkice sa razredjivacem, od auto laka.
N Neprilagođena Leptirica Banovan Poruka 95.555 16.01.2022. u 20:54 - Kontroverzni umetnik koristi gole žene kao četkice #35 Baad_Boy: Verovala ili ne slikao sam stv... Imam i zubnu cetkicu u torbi za slucaj da prodaja slika ide brzo i da nemam vremena da isperem cetkice sa razredjivacem, od auto laka. Kliknite za proširenje...
Baad_Boy: Verovala ili ne slikao sam stv... Imam i zubnu cetkicu u torbi za slucaj da prodaja slika ide brzo i da nemam vremena da isperem cetkice sa razredjivacem, od auto laka. Kliknite za proširenje...