KONTROLOR BUS PLUSA POLOMIO RUKU DOK JE TUKAO PUTNIKA!

И та већина купује карту и зато није фер према њима да шверцери не добију по носу.
:worth:
attachment.php

Mnogo puta sam se švercovao po Minhenu. Ali i plaćao kartu. Kako kad. Mislim plaćao sam dnevnu, kad bih išao kod rođaka na duže (imam mnogo rodbine po Austriji i Bavarskoj). Ali za jednu vožnju ne pada mi na pamet da platim kartu. Kad naiđu izađeš, kao bilo gde drugde. Ne kapiram zašto crnac neće da izađe. I zašto se ne brani. Ja bih mogao da se oduprem ovoj dvojici volova. Više je nego jasno da je u pitanju rasistički ispad. A Nemačka je puna crnaca, Arapa i muslimana, koji se ovako švercuju. Za manje od 15 godina biće većina i u Nemačkoj i u Evropi: https://www.krstarica.com/vesti/svet/frapantno-evropa-ce-biti-muslimanski-kontinent . Tako nekako...

Више је него јасно да ти ниси баш под либелу.

Šta te briga šta sam i kakav sam, nisam te zvao da živiš sa mnom. Oženjen sam i nisam gej. I ne zanima me ta tvoja libela, bez obzira da li jesi ili nisi za pod nju. Ili za pod voz. Svejedno. Zašto mi se bez ikakvog povoda obraćaš na ličnoj osnovi i iznosiš svoje podatke. Nisi na intervjuu za posao, ne zanima nas tvoj CV.

'Си нормалан бре ти??

Више је него јасно да ти ниси баш под либелу.

Šta te briga šta sam i kakav sam, nisam te zvao da živiš sa mnom. Oženjen sam i nisam gej. I ne zanima me ta tvoja libela, bez obzira da li jesi ili nisi za pod nju. Ili za pod voz. Svejedno. Zašto mi se bez ikakvog povoda obraćaš na ličnoj osnovi i iznosiš svoje podatke. Nisi na intervjuu za posao, ne zanima nas tvoj CV.

- - - - - - - - - -

'Си нормалан бре ти??

A si, si... a sri, sri... Šta te briga šta sam i kakav sam, nisam te zvao da živiš sa mnom.

Back