KONTROLISAO VLADU: Šarićev čovek čuvao Snežanu Malović!

Милица

Buduća legenda
Poruka
26.912
KONTROLISAO VLADU: Šarićev čovek čuvao Snežanu Malović!

snezana-malovic-darko-saric-saricev-covek-cuvao-obezbedenje-uprava-za-obezb-1360441199-265643.jpg

BEOGRAD - Hobotnica!

Ljudi iz klana Darka Šarića bili su toliko bliski prethodnoj vlasti da su čak uspeli da se uvuku u sam vrh Vlade i inflitriraju se u obezbeđenje tadašnje ministarke pravde Snežane Malović!

Kako tvrdi izvor Kurira, jedan od „Šarićevih ljudi“ bio je lični telohranitelj Malovićeve.
- Pune dve godine jedan policajac, član Uprave za obezbeđenje ličnosti, čuvao je Malovićevu i viđao se sa Šarićem, a da niko ništa nije posumnjao.

Čim se došlo do informacija da taj pripadnik jedinice ima kontakte s bezbednosno interesantnim osobama, a jedna od njih je bio i Darko Šarić, sklonjen je s tog mesta.

Poslednja izmena:
Opet slikovnice?
Виђи 'вако,
Приправница провинцијског адвоката-парничара, једино разуме сликовно писмо.
Може се претпоставити да је то разлог саопштавања вести у стрипу! :)

Moracemo da imamo link za temu.

Pa to se zna odavno....

Skandalozni propust u obezbeđenju državnih funkcionera

Ministarku pravde čuvao Šarićev policajac
| 13. 08. 2010.

Beograd - Ministarku pravde Snežanu Malović do aprila je čuvao pripadnik Uprave za obezbeđenje MUP Srbije, koji je prema operativnim saznanjima iz istrage šverca kokaina iz Južne Amerike povezan sa Darkom Šarićem, saznaje „Blic“.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/202517/Ministarku-pravde-cuvao--Saricev-policajac

Link prihvacen.

A sto se tice Kurira... svaki dan poneki bivsi ministar iz DS. Sta mislite, ko je sledeci? Licno ocekujem da Zivkovica i Petrovica postede, posto blacenje njih vise ne doprinosi blacenju DSa.

Izvini za link, sredila sam i uvod ..

Kurir je zadužen za DS,

a Informer za Dačića ..,

ja bih rekla da Kurir u zadnje vreme uopšte nije u toku ...

u poređenju sa mogućnostima ...

koje su danas stvarnost ...
Искоришћене су више него слутиш. Умео је да се и преко "Дер Шпигела" удвара
Немцима оптужујућу почившег патријараха Павла да је "Благословио убиство Ђинђуве.."

Искоришћене су више него слутиш. Умео је да се и преко "Дер Шпигела" удвара
Немцима оптужујућу почившег патријараха Павла да је "Благословио убиство Ђинђуве.."

Priznajem da nisam u toku ... jedino što uočavam,

jedini je političar u Srbiji za kojeg sam ikada čula da je umro od karcinoma ...

Back