kontrola

koliko se plašite gubitka kontrole u svom životu?

da li vam se nekad desilo da ste je izgubili?

ako jeste, kako ste se tad osećali?

uh, kontrola može da se izgubi kad ispod snega naiđeš na led na asfaltu pa ti noge polete u vis.
a može i na mnogo drugih načina.emotivni, finansijski, mentalni gubitak kontrole
ne znam na koju vrstu gubitka kontrole misliš.

mislim da se od svih gubitaka kontrole mnogo lakše oporavlja nego od mentalnog gubitka,
ali kad čovek dospe u takvu situaciju onda više nije ništa u njegovim rukama.

tada uleću stručnjaci sa hemijom da poprave stvari ili da ih makar drže pod nekakvom kontrolom

bes jeste nekakav blaži oblik ali mislim da mu je već posvećena tema

Kad u kociju upregnes osam konja, lako je izgubiti kontrolu.
Nista zato, otpustas jednog po jednog, dok na kraju ne ostane samo ono sto mozes da kontrolises.
Ja sam otpustio i konje i kociju, i kad pogledam sta je ostalo - iz ogledala me gleda magarac.
Njaka, dizvines. :)
Njega niko ne moze da kontrolise, takva mu je narav, ali se lepo druzimo. I devojkama se, izgleda, svidja :prstic:

ja sam jednom izgubila kontrolu na nizbrdici u rolerima. opasno sam se slupala udarivši u drvo mada je drugima bilo smešno jer je ličilo na crtani film.

i pre neki dan na aerodromu kad sam shvatila da će avion odleteti bez mene jer mi se terminal zatvorio ispred nosa pa nije bilo nikog da mi štampa kartu

i mnogo puta u životu sam izgubila kontrolu ali taj gubitak nije bio presudan za mentalnu ravnotežu.

neki ljudi se ponašaju poput robota pa sve umeju lepo da hendluju
a neki stalno gube kontrolu jer ništa ne urade kako valja.
ima li to veze sa gubitkom kontrole? to koliko se uključuješ u svoje okruženje i koliko razmišljaš o svom životu i ljudima koji u njemu borave

da li postoji neko pravilo da ljudi koji nikad ne izgube kontrolu prsnu trajno na nekoj potpuno neverovatnoj situaciji
a oni koji prskaju ko petarde svakog dana po malo ostanu u nekakvoj kakvoj takvoj mentalnoj ravnoteži

za ove prve obično kažu ne znamo šta mu je bilo bio je baš miran i pristojan komšija
za ove druge kažu pusti ga lud je ko struja

ni jedno ni drugo nije baš za preporuku
ali kako naći sredinu?
gde je sredina uopšte?

Pa slabo gubim udarim pesnajom o vrata ili neciju vuglu,sve u svemu izlazim verbalno uspesno s vecinom,skoro sam napicio lekarku jednu usrala se,valjda se opametila da se nauci redu

da li postoji neko pravilo da ljudi koji nikad ne izgube kontrolu prsnu trajno na nekoj potpuno neverovatnoj situaciji
a oni koji prskaju ko petarde svakog dana po malo ostanu u nekakvoj kakvoj takvoj mentalnoj ravnoteži

za ove prve obično kažu ne znamo šta mu je bilo bio je baš miran i pristojan komšija
za ove druge kažu pusti ga lud je ko struja

ni jedno ni drugo nije baš za preporuku
ali kako naći sredinu?
gde je sredina uopšte?

što valjda reče tesla čovek je automat kosmičkih sila
jednom ćemo možda morati da pustimo svu kontrolu koju mislimo da imamo
možda to treba vežbati za života
tako da su možda ovi "luckasti" više u pravu?

Kad god si pomislio da imaš kontrolu, život ti je opalio nokaut.
Dobar si ako se pridigneš pre 1o. :)

- - - - - - - - - -

Kad u kociju upregnes osam konja, lako je izgubiti kontrolu.
Nista zato, otpustas jednog po jednog, dok na kraju ne ostane samo ono sto mozes da kontrolises.
Ja sam otpustio i konje i kociju, i kad pogledam sta je ostalo - iz ogledala me gleda magarac.
Njaka, dizvines. :)
Njega niko ne moze da kontrolise, takva mu je narav, ali se lepo druzimo. I devojkama se, izgleda, svidja :prstic:

:zper: Mmmmm... Njaka :obozavam:

5a2fdf08679f87804c85fce9.jpg

Back