Kontrola vremenskih uslova

Ja pričam o tome kako se oblaci zaustavljaju na državnim granicama, da u jednoj državi kiša pada mesecima, a u drugoj sve izgore isto toliko vremena
Pa ja sam već rekao da postoji izvesna sumnja da su vanzemaljski reptili umešani, ali za detaljnije informacije obrati se tvom drugaru mikanu. Verujem da on mnogo zna o ovoj tematici i da ti može pomoći.

Koga je briga šta si ti rekao? Ti ne znaš ni šta si mislio ni šta si rekao. Kakve detaljnije informacije? Kakvom tvom drugaru Mikanu? Ko je bilo gde na ovoj temi pomenuo tvog druga Mikana (sa velikim slovom m)? Prvo nauči da pišeš na svom maternjem jeziku pa dođi da diskutuješ. Ako ti je toliko stalo do "detaljnih informacija" pomenutog, koji skuplja informacije sa YouTube snimaka, sam ga kontaktiraj, a nemoj da ga predlažeš pametnim ljudima koji ne uče ništa sa ovog kanala. Jadno to u šta ti veruješ (nisi siguran, pa zato veruješ). Tuga. Dno dna.

Pricas pricice i bajke, To da je smena ledenog doba i neledenog je prirodan pojava i nema nikakve veze sa ovim sto pricamo. Znaci vec vidjeno, vi satanisti izmisljate stvari i zamazujete oci. JA DAJEM CISTE NAUCNE DOKAZE DA JE GLAVNI KRIVAC ZATOPLJENJA PLANETE HARP A OVAJ GRAFIKON TO NEDVOSMISLENO DOKAZUJE. ONOG TRENUTKA KAD JE HARP UKLJUCEN OD TAD POCINJE ZATOPLJENJE PLANETE NEDVOSMISLENO. tO JE I RAZUMLJIVO OBZIROM DA HARP VISESTRUKO ZAGREVA JONOSVERU A TA TOPLOTA SE DALJE PROENOSI NA CELU ATMOSFERU. TO SA JEDNE STRANE, A SA DRUGE STRANE PORED OSTALE HEMIJE KOJA SLUZI ZA UBIJANJE LJUDI ZAGADJENJEM VAZDUHA U KEMTREJLSIMA SE U TONAMA I TONAMA IZBACUJU AEROSOLI METALA STO DODATNO ZAGREVA ATMOSFERU IZAZIVANJEM EFEKTA STAKLENE BASTE A I SAM METAL APSORBUJE I ZADRZAVA TOPLOTU SUNCA KAO STO KONDENZATOR U ELEKTRONICI ZADRZAVA NAELEKTRISANJE.

koje naucne dokaze, gde su u kom postu

postavio si jedan grafikon za period od dvadesetak godina

da nije to malcice ali samo malcice previse kratko za pracenje vremenskih prilika?

i obrati paznju fluktuacija je na pola od 0,5 kelvina

jel si ti svestan uospte koliko je to malo

- - - - - - - - - -

al najjaca je konstatacija

"vi satanisti"

:hahaha:

- - - - - - - - - -

mene inace zanima kada ce korisnik foruma Trazim_curu_zabrak

da konacno ode u Barajevo i prezentuje nam fotografije HAARP antena o kojima je pisao stotine postova i govorio nam, da ne kazem vredjao nas da smo glupi.

kad to uradi

kvalifikovan je da nastavi diskusiju o ovoj temi, pa makar i sa pogresnim podacima

ali mora doneti te fotografije na kojima se jasno vidi taj sistem antenskih odasiljaca

- - - - - - - - - -

za dobro covecanstva, moras da odes i sve nas spases i otkrijes nam istinu

price o kontroli vremena su romanticne i mozda bi i kupila
samo da taj veliki kontrolor vremena ne bi tako ocigledano unistavao sebe sa tim
imamo strasnu sušu i požare sa ove strane sveta

postoji taj neki novi trend koji se nazire
negde su poplave
negde suše i pozari

Bilo sta sto lici na antenu moze biti deo HAARP-a, u principu.

Pogledajte recimo clanak “Da li je most na Adi u funkciji tajnog vojnog programa”, kojeg je pisao neko ko se bavi radio amaterstvom, dakle zna da prepoznaje antene:

E sad - ako dakle piramide mogu sluziti kao oruzje za geoinzenjering i kontroling vremenskih prilika, a nalaze se posvuda, ukljucujuci nasu zemlju (nisu to samo ove pomenute, imamo ih svuuuda!) - zakljucak se namece sam po sebi!!! :o

Back