Kontrola vremenskih uslova

Poruka
4.292
Pa kako zivite srbi na ovim vrucinama? Mislite da je to priridno? Naravno ne verujete da je uzrok ove africke klime nad Srbijom NATO? Ne verujete da NATO kontrolise i upravlja vremenskim prilikama? Sta misliote ko ne dozvoljava da se u |Srbiji govori kolika je realna temperatura vec uvek lazu i prikrivaju realne temperature? A koliko vidim na vestima i televiziji sve je manje price o temepraturi i klimi iako nikad toplije preko dana prakticno przi kad se izadje na sunce.

Secam se kad sam bio klinac preko celog leta se igramo napolju po najvecim vrucinama i nikad ni opekotine da dobijemo a daleko od toga da je bilo nepodnosljivo. Danas izadjite oko 14h pa do 16h napolju bez da se sklanjate u hladovini dobicete toplotni udar garantovano i opekotine prvog stepena

Secam se pre oko nedelju dana iznad Nisa su se bas bas nadvili oblaci i pocela jaka grmljavina jedno pola sata ali naravno bez kise. Sutradan ujutru je takodje bilo oblacno i prilicno sveze ali oko 11h neverovatno u niskom letu je prosao NATO avion. Odma nakon njegovog prolaska za jedno pola sata ni jedan oblak nije bio na nebu. I naravno poceo sam da imam jako cudan ukus u ustima od vazduha a to sam osetio dok sam se vracao iz poste. Tog dana su nastavili zaprasaivanje preko celog dana ali uglavnom avionima iz velikih visina a sledecih dana sve do danasnjeg nastavili su sa zaprasivanjem ali uglavnom nocu tako da je preko dana u atmiosferi i vazduhu bilo puno ko zna kakvih cestica koje su visestruko zagrevale vazduh jer su i same zadrzavale toplotu a sa druge strane izazivaju efekat staklene baste sto jos vise zagreva atmosferu. Kad se na to doda i uticaj HARPa dobro je sto temeprature nekim cudom nisu i preko 60 stepeni.

Znam egzaktno njihovu taktiku a ona glasi prirodne vremenske uslove potpomagati do ekstrema. Pa tako kad su prirodne vremenske prilike takve da je kisa (najcesce prolece) POJACATI KISU. Kad su vremenske prilike prirodne takve da je toplo (jul, avgust) pojacati toplotu.

Dobro dosli u satanisticki novi svetski poredak.

Poslednja izmena:
Neznam ja mislim da je lecenje ipak vise potrebno tebi i svakom ko veruje da je NATO dobar, fin, da zeli dobro ljudima na planeti, da je na strani pravde i da stiti slabe i nije na strani bogate elite koja ga je i napravila, da ne kontrolise klimu, da nema tajne, da ne postoji HARP, da ne postoje masoni, da ne postoje tajna drustva,...

Poslednja izmena:
Ovo sto se nama desava je sve sracunato da nas skroz upropaste sto ekonomski sto zdravstveno.Nisu uspeli bombama i oruzjem pa su sad promenili taktiku .Na vlast su doveli svoje marionete truju nam vazduh otimaju nam zemlju i resurse ovo je onaj pravi genocid

Pa kako zivite srbi na ovim vrucinama? Mislite da je to priridno? Naravno ne verujete da je uzrok ove africke klime nad Srbijom NATO? Ne verujete da NATO kontrolise i upravlja vremenskim prilikama? Sta misliote ko ne dozvoljava da se u |Srbiji govori kolika je realna temperatura vec uvek lazu i prikrivaju realne temperature? A koliko vidim na vestima i televiziji sve je manje price o temepraturi i klimi iako nikad toplije preko dana prakticno przi kad se izadje na sunce.

Secam se kad sam bio klinac preko celog leta se igramo napolju po najvecim vrucinama i nikad ni opekotine da dobijemo a daleko od toga da je bilo nepodnosljivo. Danas izadjite oko 14h pa do 16h napolju bez da se sklanjate u hladovini dobicete toplotni udar garantovano i opekotine prvog stepena

Secam se pre oko nedelju dana iznad Nisa su se bas bas nadvili oblaci i pocela jaka grmljavina jedno pola sata ali naravno bez kise. Sutradan ujutru je takodje bilo oblacno i prilicno sveze ali oko 11h neverovatno u niskom letu je prosao NATO avion. Odma nakon njegovog prolaska za jedno pola sata ni jedan oblak nije bio na nebu. I naravno poceo sam da imam jako cudan ukus u ustima od vazduha a to sam osetio dok sam se vracao iz poste. Tog dana su nastavili zaprasaivanje preko celog dana ali uglavnom avionima iz velikih visina a sledecih dana sve do danasnjeg nastavili su sa zaprasivanjem ali uglavnom nocu tako da je preko dana u atmiosferi i vazduhu bilo puno ko zna kakvih cestica koje su visestruko zagrevale vazduh jer su i same zadrzavale toplotu a sa druge strane izazivaju efekat staklene baste sto jos vise zagreva atmosferu. Kad se na to doda i uticaj HARPa dobro je sto temeprature nekim cudom nisu i preko 60 stepeni.

Znam egzaktno njihovu taktiku a ona glasi prirodne vremenske uslove potpomagati do ekstrema. Pa tako kad su prirodne vremenske prilike takve da je kisa (najcesce prolece) POJACATI KISU. Kad su vremenske prilike prirodne takve da je toplo (jul, avgust) pojacati toplotu.

Dobro dosli u satanisticki novi svetski poredak.

pazi
suse je bilo i 1835e
suse je bilo i 1765e
i1682e
i pre 1000 godina
temperatura 35-40 bilo je i pre dva veka, i pre tri veka, i pre 7 vekova

dalje, tvoja konstatacija da si se kao klinac igrao i nisi izgore/pocrveneo na suncu je blago receno smesna.
mogu da garantujem da su te roditelji, baba, deda opominjali za to.
i pre 100 godina su ljudi crveneli i opekli se, kada su se preterano izlagali suncu, a koza im jos nije imala ten.
dakle slobodono mogu da kazem da lazes.

jel i tada bio NATO?

kad mi objasnis kako je tada pre vise vekova bilo suse i istih temperatura, koje imamo i danas, mozemo diskutovati o susnim periodima 21 veka i dali ima razlike ili nema.

al ova recenica

je epska
necu te sada omalovazavati za ovu glupost grandioznih proporcija
ali deder, objasni nam usput oni ostali par meseci godisnje kada nije leto pa je sunce ili nije zima pa je sneg...
naprimel u aprilu, maju koji su eto tu iza nas...
bilo je kise, normalne...bez poplava, bez potopa...sasvim prosecna normalna kisa.
bilo je sunca, prolecno, uobicajeno...

sta su tada ""pojacavali""

cvetanje belih ruza?

Poslednja izmena:
Kakvih bre vrućina? Pa u Novom Sadu već danima temperatura nikako da pređe 29°C. Najozbiljnije. Sve neki oblaci i hladan vetar.

E, ali sada, neka nam pametnjakovići koji negiraju manipulaciju klimom objasne kako je moguće da se frontovi raspoređuju na državnim granicama. U toku 2012. godine u Beču i Budimpešti u toku leta gotovo da nije ni bilo Sunca. Skoro svaki dan su padale kiše. Oblaci stoje na granici između Mađarske i Hrvatske, između Mađarske i Srbije i između Mađarske i Rumunije. Pa tako celog leta u Osijeku sve izgore, dok u obližnjem Pečuju mesecima nema Sunca. U Subotici sve izgore a u obližnjem Segedinu mesecima nema Sunca. U Oradei sve izgore, a u obližnjem Debrecinu mesecima nema Sunca. Dođeš na granicu i tu vidiš oblake sa druge strane koji se ne pomeraju, a kraj im se nalazi tačno na granici. Nemaju pasoš? Ma daj...

Povecanje prosecne temperature planete je pocelo bas onog trenutka kad je HARP ukljucen !! HARP je ukljucen 1997 godine a evo kako izgleda grafikon povecanja prosecne temperature planete:

hytfgjhk.png

Znaci price kako je zatopljenje globalno prouzrokovano zbog tamo nekog ugljen dioksida su gluposti i price za malu naivnu decu.

Poslednja izmena:
Povecanje prosecne temperature planete je pocelo bas onog trenutka kad je HARP ukljucen !! HARP je ukljucen 1997 godine a evo kako izgleda grafikon povecanja prosecne temperature planete:

hytfgjhk.png

Znaci price kako je zatopljenje globalno prouzrokovano zbog tamo nekog ugljen dioksida su gluposti i price za malu naivnu decu.

da, da kako si pametan ljubi te majka...**** te samo malcice nauka, al samo malcice

a kada je temperatura bila u proseku 14 stepeni visa na celoj planeti, u doba dinosaurusa?

kada je Sibirska tundra bila prasuma a nije bila kao danas hladna, vec topla i vlazna i kada su se tamo prostirale prasume?
kada je zivot cvetao na severu?
sta sa tim? jel it ad bio NATO, HAARP
nije ti palo napamet da postoje ciklusi u vremenskim obrascima koji vladaju na zemlji i mi se nalazimo u jednom?

pazi postoje pokusaji da se manipulise vremenom...al tebi ne vredi objasnjavati sta je to ozbiljna nauka, a sta trece oko magazin.

da, da kako si pametan ljubi te majka...**** te samo malcice nauka, al samo malcice

a kada je temperatura bila u proseku 14 stepeni visa na celoj planeti, u doba dinosaurusa?

kada je Sibirska tundra bila prasuma a nije bila kao danas hladna, vec topla i vlazna i kada su se tamo prostirale prasume?
kada je zivot cvetao na severu?
sta sa tim? jel it ad bio NATO, HAARP
nije ti palo napamet da postoje ciklusi u vremenskim obrascima koji vladaju na zemlji i mi se nalazimo u jednom?

pazi postoje pokusaji da se manipulise vremenom...al tebi ne vredi objasnjavati sta je to ozbiljna nauka, a sta trece oko magazin.

Pricas pricice i bajke, To da je smena ledenog doba i neledenog je prirodan pojava i nema nikakve veze sa ovim sto pricamo. Znaci vec vidjeno, vi satanisti izmisljate stvari i zamazujete oci. JA DAJEM CISTE NAUCNE DOKAZE DA JE GLAVNI KRIVAC ZATOPLJENJA PLANETE HARP A OVAJ GRAFIKON TO NEDVOSMISLENO DOKAZUJE. ONOG TRENUTKA KAD JE HARP UKLJUCEN OD TAD POCINJE ZATOPLJENJE PLANETE NEDVOSMISLENO. tO JE I RAZUMLJIVO OBZIROM DA HARP VISESTRUKO ZAGREVA JONOSVERU A TA TOPLOTA SE DALJE PROENOSI NA CELU ATMOSFERU. TO SA JEDNE STRANE, A SA DRUGE STRANE PORED OSTALE HEMIJE KOJA SLUZI ZA UBIJANJE LJUDI ZAGADJENJEM VAZDUHA U KEMTREJLSIMA SE U TONAMA I TONAMA IZBACUJU AEROSOLI METALA STO DODATNO ZAGREVA ATMOSFERU IZAZIVANJEM EFEKTA STAKLENE BASTE A I SAM METAL APSORBUJE I ZADRZAVA TOPLOTU SUNCA KAO STO KONDENZATOR U ELEKTRONICI ZADRZAVA NAELEKTRISANJE.

A ko je pucao u dinosauruse u praistoriji? Imaju rupe od kuršuma u kostima. NATO nije. Ali možda su vanzemaljci?

Nego, meni niko ne odgovori zašto su u leto 2012. godine oblaci stajali na granici između Mađarske i Hrvatske, zatim između Mađarske i Srbije, i najzad između Mađarske i Rumunije, na državnoj granici, i ne prelaze je, kao da im treba pasoš. U Mađarskoj i Austriji celog leta je padala kiša, a u Hrvatskoj, Srbiji i Rumuniji bila je teška suša. To ne može biti prirodno.

Znam da ne čitaš Sizi. ;)
Nisam ja Sizi............ti u svemu vidiš neke zavere :D

A ko je pucao u dinosauruse u praistoriji? Imaju rupe od kuršuma u kostima. NATO nije. Ali možda su vanzemaljci?

Nego, meni niko ne odgovori zašto su u leto 2012. godine oblaci stajali na granici između Mađarske i Hrvatske, zatim između Mađarske i Srbije, i najzad između Mađarske i Rumunije, na državnoj granici, i ne prelaze je, kao da im treba pasoš. U Mađarskoj i Austriji celog leta je padala kiša, a u Hrvatskoj, Srbiji i Rumuniji bila je teška suša. To ne može biti prirodno.
Vladari iz senke potpomognuti vanzemaljskim reptilima hteli da sjebu ove svetske velesile kako bi mogli konačno da zavladaju svetom. :hahaha:

Inače, pobrojane države su tu zato što se radi o našem regionu, Sve pomenuto sam video svojim očima. U Beču i Budimpešti celo leto pada kiša, a kod nas užasne vrućine. Oblaci stoje na granici, kao da im treba pasoš. A budale se sprdaju.

Nemam pojma o čemu pričaš. :rida: Šta usred Beograda? Šta grmi? Kakav sneg? Šta na svetog Savu? I reč "svetog" piše se malim slovom s. Prvo nauči da pišeš na svom maternjem jeziku, pa tek onda dođi da se raspravljaš, ili diskutuješ o temi, kako god. Mislio sam da će diskusija biti na nivou odraslih ljudi, jer ja imam oko 40 godina, a ne na nivou zabavišta. Kakva zavera? Kakve mračne sile? Kakvi ljudi gušteri? Ko je pomenuo sve ove nebuloze koje si nabrojao? Niđe veze. Sve si promašio. Ja pričam o tome kako se oblaci zaustavljaju na državnim granicama, da u jednoj državi kiša pada mesecima, a u drugoj sve izgore isto tolikovremena, uz tvrdnju da je to neprirodno i nemoguće, odnosno da iza toga stoji ljudska manipulacija vremenskim prilikama i klimom, a ti pišeš gluposti i sam se sebi smeješ. :dash: Stvarno ne znam koja je poenta tvog dolaska na ovu temu. Pretpostavljam da na ovom forumu postoji neki teenage kutak gde su ljudi na tvom nivou i gde će razumeti ove nimalo duhovite, nezanimljive i najzad nepismene doskočice. :thumbdown:

Otkud ti ideja da se nerviram? Ne daj bože da se nerviram. Gde vidiš "caps Lock" slova i uzvičnike? Nigde nema ni traga nerviranju. Samo razbijanje nečijih (u ovom slučaju tvojih) nebuloza. Naravno da će sve biti u redu, jer ja svemu prilazim racionalno, za razliku od tebe. Kakvim Mikanom (valjda sa velikim slovom m)? Opet, nauči da pišeš na svom maternjem jeziku, pa onda dođi ra diskutuješ. Po čemu izgleda da smo nas dvojica dosta slični? Ja sam oženjen a on je gej. Ja sam obrazovan a on je glupander. Ja se oslanjam na zdrav razum a on veruje u sve što vidi na YouTube. Dakle nismo nimalo slični. Totalni smo opozit, on je prvi započeo sukob, ja ga zgazio, upropastio i njega i njegove prevare, i to je to. Dakle, ti kažeš da smo dosta slični, ja kažem da uopšte nismo slični - pa kako ko od nas dvojice pravo govorio u moje ime (a šta ti imaš da govoriš bilo šta u moje ili bilo čije ime?) - da li ti ili ja - tako mu bog i univerzum dali pameti i zdravlja, i njemu i celoj njegovoj porodici, i njemu i celoj njegovoj familiji, i njemu i celom njegovom potomstvu, a naročito potomstvu. Pošteno? Kraj priče što se ovoga tiče.

Da se vratimo na temu. Razbijen si kao zvečka, nemaš šta da mi kažeš, pa izmišljaš gluposti. Nesposoban si da diskutuješ o zadatoj temi, pa pokušavaš da diskredituješ diskutanta glupostima koje izmišljaš o njemu. Pa čak ni to ne umeš. Mizerija. Mukica. Štaš kad nisi za bolje. U tom smislu ne kapiram šta uopšte tražiš na ovoj temi, i zašto ulaziš u nekakav dečački obračun sa mnom, ako nisi u stanju da ideš do kraja? Moj savet: preseli se na podforum Tinejdžeri, tamo ćeš imati dosta istomišljenika i sagovornika na tvom nivou. Meni nisi ni do kolena.

Ja pričam o tome kako se oblaci zaustavljaju na državnim granicama, da u jednoj državi kiša pada mesecima, a u drugoj sve izgore isto toliko vremena, uz tvrdnju da je to neprirodno i nemoguće, odnosno da iza toga stoji ljudska manipulacija vremenskim prilikama i klimom, a ti pišeš gluposti i sam se sebi se istovremeno rugaš i smeješ. Ne razumem šta izvodiš i šta pokušavaš da postigneš ovim samoponižavanjem?

Back